Laden reviews...
Beveelt niet aan
25 April 2026
Halit
Vaassen
Ze werken vriendelijk en professioneel. Ze draaien niet om zaken heen om extra geld te verdienen. De prijzen zijn goed.
23 January 2024
Björn
Apeldoorn
Had wat probleem Met mijn nieuwe Mercedes gelukkig bij deze sutovakmeester werd het gelijk goed en vakkundig afgehandeld dank uw wel toppers .
8 December 2023
Jaap
Apeldoorn
Duidelijk over APK, fixte de afkeuringspunten snel na overleg
23 November 2023
J
22 November 2023
Henk
Apeldoorn
Wederom voor een apk gegaan. Er waren wat dingen die moesten gebeuren maar snel opgelost. Top!
3 July 2023
Barry
Eerlijke garage
18 May 2023
Mike
Apeldoorn
Ik kom hier echt al jaren en ben altijd zeer tevreden, als ik bel kan ik meestal gelijk komen en kan vaak gewoon wachten dat is voor mij wel fijn dus kortom ben ik heel blij met deze garage.
N.v.t.
15 April 2023
Samantha
Apeldoorn
Problemen met deur van de auto die niet meer dicht kon. Snel en adequaat verholpen !
13 April 2023
Joke
Apeldoorn
Duidelijk uitleg wat er aan de auto mankeerde en wat er gemaakt moet worden en wat kon wachten
31 March 2023
Diana Tangenberg
Prima geholpen met mijn APK
10 March 2023
Marja
Apeldoorn
Al jaren mijn vaste garage voor alle merken. Word altijd vakkundig geholpen met deskundig advies.
7 March 2023
Janneke
Twello
De ervaring is heel goed. Ze houden je goed op de hoogte en zijn vriendelijk en eerlijk.
5 February 2023
Björn
Apeldoorn
Tijdens de APK keuring waren de achter remblokken toe aan vervanging maar nadat ze de banden eraf hadden gehaald zagen ze dat de blokken nog voldoende waren. Door de velgen heen konden ze het niet goed zien. Ik ben al sinds 2014 een trouwe blije klant! Ze weten wat ze doen en staan altijd voor je klaar ook voor de simpelste vragen. Echt een aanrader als je een vakkundige en betrouwbare autogarage zoekt!
27 January 2023
Ibrahim
Apeldoorn
De bekende klak bij schakelen uit de Vw up serie, waar Vw zelf zegt dat ze dit niet kennen, heeft deze eigenaar gewoon binnen eenmaal uurtjes opgelost door de slechte verbinding vanuit het koppelingspedaal te versterken. Nu eindelijk pakt de koppeling weer directer en is het geluid weg. Alsof je een nieuwe auto rijdt. Echt chapeau. Thanks!
1 January 2023
Peter
Tilburg
Kleine reparatie. Perfekt opgelost.
18 December 2022
ingrid kors
Amersfoort
fijne garage, duidelijke communicatie en goede reparatie en onderhoud aan mijn auto
Apeldoorn
Ondanks het feit dat we naar het noordoosten van het land zijn verhuisd, kiezen we er nog steeds voor om de auto en camper door Mpro in Apeldoorn te laten keuren en nakijken. Er wordt tussentijds duidelijk gecommuniceerd wat de bevindingen zijn tijdens de keuring of check, waardoor we nog nooit voor vervelende verrassingen zijn komen te staan. Prima service!
13 December 2022
13 December 2022
Emmer-Compascuum
Ondanks verhuizing naar andere kant van het land, blijf ik voor auto- en camperonderhoud afzakken naar Apeldoorn. De service die ik ervaar van dit garagebedrijf is voor mij die extra kilometers dubbel en dwars waard.
Emmer-Compascuum
Het adres voor een exclusieve behandeling
Dijkgraafweg 6 E
7336AT Apeldoorn