Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
ik werd daar snel en netjes behandeld en de planken werden netjes bij de auto afgeleverd,en dit voor een mooie prijs. zou volgende keer hierheen gaan.
26 June 2023
Bert van Lierop
Someren
Hele snelle reactie op mijn vragen. Binnen een dag 2 offertes. De bestelling was ook nog eens super snel klaar. perfect !
22 June 2023
Willem
Deurne
Ik kreeg op tijd een duidelijke en gunstige offerte. Ook de levering werd netjes geregeld. De man die het hout leverde hielp mee met het uitladen en de betaling gebeurde ook vlot
21 June 2023
Minke
Heeze
Ik kan wel zeggen dat ik een tevreden klant ben. De keuze in het aanbod is prima. Voor mij zou het uitstekend zijn als er meer Douglas hout maardan geschaafd in het assortiment nu is het vaak fijn gezaagd.
Jos
Vlierden
2x ervaring met bestellen
Alex Vonk
OSS
behulpzame mensen
Anna
Helmond
zeer goed en snel contact, professionele, snelle implementatie
Mirek
GRUBBENVORST
Fijn bedrijf, vriendelijk personeel, kwaliteit producten en snelle reactie/ levering
Helmond
Prima kwaliteit met een waardige prijs verhouding
jos Scheffers
Budel-Dorplein
Voor de eerste keer online bestelt. Zeer goed bevallen. Goede service en klantvriendelijk
M Martens
Helmond
Prima kwaliteit hout. Recht. Zonder mankementen. Goed geholpen ter plaatse.
Bas
Geldrop
Mooi hout, vriendelijke service en behulpzaam bij het laden van onze aanhanger. Jammer dat de meebestelde verf niet op voorraad was
Egbert
Heeze
Goede keus
Wichard
Milheeze
Super producten, snelle levering en goedkoper ga je het niet vinden!
Bart
Weert
Top kwaliteit
11 May 2023
Sebastian
Venray
Een grote voorraad en goede kwaliteit hout. Nu we elkaar beter kennen veel ruimte voor het zelf uitzoeken van mijn hout. De prijzen zijn goed maar ondergeschikt aan de kwalitei.t
26 July 2022
Jan
Helmond
Goed bedrijf, ik ben heel tevreden
6 December 2021
Prima ervaringen.
29 July 2021
Ties
Heesch
Werkelijk niks op aan te merken. Ik veranderde mijn bestelling een aantal keer, werd zonder problemen aangepast, bestelling lag op tijd klaar, behulpzaam met inladen. Fijn bedrijf om hout te kopen
29 July 2021
Ernst
Schaijk
Goede kwaliteit hout
Suzanne
Venray
Snelle reaktie op e-mail Duidelijke offerte Alles via e-mail af kunnen handelen Betaling met pin bij levering dus niet vooraf
Hendrikx
Mierlo
Door een snelle beslissing had ik snel hout nodig. Aangezien het moeilijk is om aan materialen te komen was aangenaam verrast dat ik het hout zo snel kon krijgen
Helmond
Persoonlijk opgehaald en het was vrij snel geregeld, de bestelling was zoals afgesproken.
Wouter
Oss
Ik heb een offerte opgevraagd via de mail. Hierop netjes antwoord gekregen. Hout was snel klaar, maar niks op maat zoals besteld. (Zelf inkorten naar gewenste maat) Toen eenmaal de levering werd bezorgd viel ik bijna achterover van wat ik heb gekregen. -150-150mm hout was 150 met afloop 140 Foto’s gemaild. -Regels 100-50 besteld 95-50 ontvangen. -Beschadigde balken (foto’s gemaild) - Een en al zwarte lepel afdrukken van de heftruck. Ik heb 3 dagen lang alles moeten schaven en schuren om het netjes te krijgen. Persoonlijk zal ik er nooit meer hout halen. Dit is wat je overkomt als je op afstand koopt. Ik mocht het ruilen, maar ze beseffen totaal niet dat je extra transport kosten betaald. Een balk van 200-150mm welke 5,6 meter is, past niet in een auto!!!! Lokaal hout geregeld en zeer nette hout voor dezelfde prijs. Dus mensen die online bestellen opgelet!!! Ik heb behoorlijk wat foto’s gemaakt als bewijs. Misschien komt er wel een klein video op youtube.
Beveelt niet aan
20 July 2021