Is snel gegaan blij mee
Wij zijn goed ingelicht en goed telwoorden gestaan door John vandaag ook weer we zijn super blij bedankt voor de goede medewerking
Sjef
Laden reviews...
41 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 283 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De beoordelingen laten overwegend een positieve ervaring zien met heldere informatie en vriendelijk personeel. Klanten noemen vaak een efficiënt proces bij aanmelding, advertenties en toewijzing. De meeste beoordelingen zijn hoog, met veel 8 tot 10 halen. Al met al wordt de dienstverlening als betrouwbaar en duidelijk ervaren.
Sjef
Baarle-Nassau
Uitstekend. Duidelijke keuzemogelijkheden, snelle service. Kan niet beter.
Marjorie
Oisterwijk
Ingeschreven via het project. Na selectie een duidelijke bijeenkomst om te beslissen. Alles gegaan zoals afgesproken. Heel blij met een prachtig appartement
30 November 2025
Peter Voogd
WAALWIJK
Het heeft even geduurd maar een perfecte plek gevonden. Zowel de locatie als de woonvoorziening zelf prima zijn naar m'n zin.
27 November 2025
Peter
Aarts
Fijn dat je van tevoren een mail krijgt.
Ria
Etten-Leur
Heel blij met mijn prachtig gas loos appartement. Hierbij bedank ik Janet Blankers, die ervoor zorgde dat de eerste bezichtiging relaxed was en de keuze om te gaan huren gemakkelijk werd. Met vriendelijke groet Anja Donkers.
Anja Donkers
Baarle-Nassau
Het heeft wel lang geduurd, maar dat lag niet aan de website.
Frans
Dongen
Dankzij mijn wao toch een zeer mooi appartement gevonden
31 October 2025
Els
Tilburg
Het contact met Woning in Zicht verliep aanvankelijk stroef, naar mijn gevoel. Maar eenmaal in de molen verliep alles heel soepel en kregen we alle mederking. Grandioos!
30 October 2025
Bep
Tilburg
Lange inschrijftijd nodig om iets leuks te kunnen krijgen hier kunnen woningcorporaties natuurlijk niets aan doen. Na bezichtiging alles snel geregeld, goede uitleg en uiteindelijk na lang wachten toch onze "droom woning" gevonden.
28 October 2025
Francilla
Tilburg
Wiz geeft deelnemer 3 kansen om te kiezen uit aangeboden woningen, in mijn geval ging het om meer woningen in een app.complex, in mijn geval koos ik voor 3 app. met de nummers 2-06, 2-11 en 2-19, vervolgens zegt Wiz maar we kiezen er maar 2 uit en we beginnen altijd vooraan dus ik kreeg 2-06 en 2-11 aangewezen, niet 2-19 die ik eigenlijk echt wilde, heel slecht dus van jullie, daar moet je over nadenken!
27 October 2025
Theo Godschalk
Baarle-Nassau
Schrijf je in en Woning in Zicht regelt uw verlanglijst.
27 October 2025
Leendert
Baarle Nassau
Zeer goed.
15 October 2025
Willeke
Berlagehof Tilburg
Zeer goed en vlug geholpen alles naar wens met de contact personen was het ook goed en vriendelijk naar 28 jaar lid was ik zeer blij
3 October 2025
Jan haens
Tilburg
6 jaar ingeschreven gestaan, en nu dus toch een nieuwe plek op een locatieomgeving die ik wilde. En dat vanuit Den Haag.
2 October 2025
Hans
Sprang Capelle
Alles goed volgens verdien categorie
29 September 2025
Stephan
Tilburg
Alles is goed en snel verlopen. Je krijgt meteen een reactie terug als je contact zoekt. Alles was duidelijk
17 September 2025
Truus
Raamsdonksveer
Heel goed geholpen hele vriendelijke medewerkers
2 September 2025
Rob
Rotterdam
Aanbod werd altijd duidelijk omschreven.
2 September 2025
Rien
Oisterwijk
Alles werdt duidelijk aan gegeven,omtrent het geheel van zoeken tot de woning die we nu hebben. Bedankt Wonen Breburg
12 August 2025
Martin Santegoets
Tilburg
Bij Casade is er betrokken meegedacht, dat hebben wij als waardevol ervaren.
21 July 2025
Wil Monsieurs
Waalwijk
Vreemd in het begin maar bijzonder goede steun na vragen
9 July 2025
rien hermans
Tilburg
Woning in zicht is geen eerlijk transparantie systeem .We wordt achter de schermen zonder dat u het weet voorrang gesjoemeld.Als je 20 jaar ingeschreven staat en dan nog op 600 ste plek eindigd is Woning in zicht niet betrouwbaar toekenning gang van zaken .Als er een uitgeleefd krot is dan kom je op plek 1 en die soort woning wilt zelfs een asielzoeker niet. Je kan nergens op reageren of je inkomen komt tekort of je dient 55+ ,of "wie sneller wonen wil" of met minimaal 2 personen eisen paketten te wensen over. Dit systeem Woning in zicht moet veranderen het helpt niet mensen aan woning maar lange wachtrijen woningzoekenden.Deze mensen komen uit ander stad dus ze kregen snel een woning ,helaas als inwoners van Tilburg met lange inschrijftijd bent u de penarie .
Beveelt niet aan
29 June 2025
Teleurstellend
Tilburg
Ik heb goed op één Woning gereageerd elke dag
Beveelt niet aan
19 June 2025
Theo
Sprang-Capelle
Ik ben vanaf januari gaan reageren op appartementen . En nu zitten we in juni en heb echt een mooi en ruim appartement.
3 June 2025
Ruud