Slecht afspraak maken

Werkt langs elkaar op

Afgelopen week zonnepanelen laten plaatsen door solar xl Afspraken zijn netjes nagekomen Monteurs werken netjes Duidelijk uitleg

. Aardig personeel en hielpen me goed met nog wat aanvullende vragen.

Ik heb hier 10x Solaredge optimizers besteld, DC kabels en nog wat dingetjes... Ik ben het wezen ophalen. Aardig personeel en hielpen me goed met nog wat aanvullende vragen.

Gewoon precies hoe je als klant graag behandeld wilt worden.

Nadat ik zelf een complete set had samengesteld om zonnepanelen op mijn dak te leggen ben ik naar Elst gereden. Daar kreeg ik prima advies, en hebben we samen een aanpassing gedaan. Hierdoor werd het wat goedkoper, maar paste de installatie ook beter op mijn dak. Helaas was niet alles op voorraad, maar dat werd alsnog keurig en kosteloos nagestuurd. Gewoon precies hoe je als klant graag behandeld wilt worden.

Goede omschrijving van de producten

Goede omschrijving van de producten, en vlotte levering. Echt een winkel om vaker iets te kopen.

Super geholpen met advies op maat

Super geholpen met advies op maat . Was eigenlijk in eerste instantie alleen voor advies op afspraak gekomen . Maar het was zo een leuk en goed gesprek dat ik gelijk de set samen gesteld heb en ook gelijk besteld heb . Voordeel was dat alles ook nog eens op voorraad was en dus gelijk in de auto mee naar huis kon. Na het installeren de barcodes en aanvullende onderdelen (q relais en ct spoelen )doorgegeven via de mail . Werd snel op gereageerd en het systeem was online . De set draait super op mn schuurdak . 6 bestchoice pannelen met Iq7 a omvormers goed voor 50 % van energie gebruik . Top zaak

Te veel mis gegaan

Altijd vriendelijk, maar er is gewoon veel te veel mis gegaan bij mijn installatie. Een keer of vier terug moeten komen en uiteindelijk de installatie ruim twee maanden later klaar dan gepland. Nu lijkt het wel allemaal te werken en ziet het er netjes uit.

Werd snel op gereageerd en het systeem was online

Goede voorbereiding goede monteurs

Rob en Dave perfect werk hebben ze geleverd aan te raden netjes een rapport gekregen aan te raden gr jelte

Its Perfect

Plan was executed very nice, Panels were handled and installed very safely by the Professionals. Thank you! for All.

Netjes gelegd en goed overleg over plaatsing omvormer, meedenken kabel route.

Zelf uitgezocht wat ik allemaal nodig had voor plaatsing van zonnepanelen. Veel informatie gevonden op Tweakers. Hiermee uitgekomen op Solar-installatie. Rond gekeken, advies gevraagd en vervolgens besteld. Binnen 4 weken lagen ze op het dak. Netjes te werk gegaan, geen beunhaas die met een ladder naar boven gaat en in de goot gaat staan (zoals overburen) maar netjes met een steiger. Netjes gelegd en goed overleg over plaatsing omvormer, meedenken kabel route. Door zelf op onderzoek uit te gaan kun je een hoop geld besparen. Je moet wel weten wat je wil en nodig hebt.

Prettig contact: Klant is koning!

Vanaf eerste contact (Pepijn) t/m het opleveren van de installatie is alles prettig verlopen. De monteurs maken een professionele indruk, werken netjes en laten de boel opgeruimd achter. Een tevreden klant dus. Uiteraard moet de toekomst uitwijzen of de installatie voldoet maar met deze start (en de 12 jaar all-in garantie), is het vertrouwen zeker aanwezig!

Afspraken niet nakomen!!

Heel slecht behandelt vanaf juni bezig geweest en pas in maart jaar erop geplaatst en 5 afspraken afgezegd ongekend onmenselijk!!!

Al met al zeer tevreden en absoluut een aanrader.

Zeer klantvriendelijk. Bij het eerste contact met de eigenaar meteen heldere uitleg, goed voorbereid en hij nam ook de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Mooie en scherpe offerte ontvangen en op basis van gesprek en offerte overgegaan tot opdracht. Afspraak voor planning gemaakt. De monteurs waren keurig op het afgesproken tijdstip. Monteurs namen op voorhand even door wat ze gingen doen en zijn daarna aan het werk gegaan. Toen de monteurs klaar waren kreeg ik keurig een uitleg over al hetgeen wat was aangebracht en waar ik op moest letten. Daarnaast ook twee foto’s ontvangen hoe ze erbij lagen op het dak. De monteurs hebben ook al het afvalmateriaal meegenomen en opgeruimd. Complimenten voor de monteurs. Dezelfde dag nog gebeld door de eigenaar of alles naar tevredenheid was verlopen. Daarna nog uitleg gekregen over de administratieve afhandeling. Alles ook nog dezelfde dag per mail ontvangen waardoor de administratieve handelingen “een appeltje eitje” waren. Al met al zeer tevreden en absoluut een aanrader.

Vanaf het allereerste contact zeer prettig. Goede uitleg. Alleen de man die de schouw kwam doen snapte er niet veel van: die zocht de moeilijkste weg om bij de Meterkast te komen. Gelukkig maakte de monteurs dit weer goed. Overall zeer tevreden (na drie dagen), het lijkt erop dat ik een hoge opbrengst ga krijgen.

Solar XL mij goed in geadviseerd

Zonnepanelen, een Solar edge omvormer en toebehoren besteld. Wegens de drukte is het misgegaan zodat ik uiteindelijk een verkeerde omvormer besteld heb. Dit was ook eigen schuld, want ik heb mijn winkelmandje niet laten controleren. Solar XL heeft aangeboden de omvormer om te wisselen voor de goede en het verschil gecrediteerd. Toen het systeem werkend was bleek er nog een probleem te zijn met de ligging van de panelen. Ook hier heeft Solar XL mij goed in geadviseerd, waardoor het systeem nu optimaal presteert.

Top!!!

Netjes op tijd volgens afspraak. Aardige monteurs. Plug and play. Alles werkt naar behoren. Thnx Solar XL

Fantastisch !!

Het offerte-traject was zeer professioneel. Hun duurzaamheidsadviseur(Aron) heeft mij rustig en vakkundig te woord gestaan met betrekking tot de diverse mogelijkheden. De offerte was duidelijk en werd zeer profesioneel toegelicht. Vervolgens heb ik opdracht gegeven voor de technische inspectie. Binnen 2 dagen werd ik gebeld om de afspraak in te plannen. Dit kon binnen 10 werkdagen. De schouw werd vakkundig uitgevoerd. Het verplichte meerwerk werd ook rustig besproken. Het meerwerk omvatte € 12,50 per paneel voor gehaakte pannen en een PV-verdeler zodat mijn was-machinegroep gebruikt kon worden voor de zonnepanelen. De volgende dag werd ik al gebeld door Aron om de inspectie te bespreken. Wederom werd alles professioneel onderbouwd en toegelicht. Dit alles gaf mij het vertrouwen om verder te gaan SolarXL. De oorspronkelijke installatie-datum was een maand later. Dit verbaasde mij in positieve zin. Aangezien de andere aanbieder(s) een geschatte wachttijd hadden van 12-16 weken. Helaas werd de installatie een week voor de uiteindelijke datum geannuleerd, dit in verband met een zieke in het installatie-team. Uiteraard was dit een kleine teleurstelling, maar dit werd door SolarXL wederom netjes en duidelijk gecommuniceerd. Mijn partner is zelf ook werkzaam in de installatietechniek en dit soort overmacht-situaties komen helaas voor in deze branche. Gelukkig werd ik binnen een week gebeld met een nieuwe datum. De installatie is uiteindelijk een maand later geïnstalleerd. Op de dag van installatie was het weer erg slecht (regen & harde wind). Hierdoor konden ze op dat moment alleen de zonnepanelen installeren. Een week later kwamen ze om de installatie af te maken (aanpassing meterkast en dakdoorvoer). Na de installatie ben ik nog gebeld door een zeer vriendelijke jongedame die vroeg of de installatie naar wens was verlopen. Al met al heeft SolarXL mij zeer positief verrast. Met name op het gebied van professionaliteit, communicatie en levertijden.

Heel tevreden!

Goeie service, netjes afgewerkt, monteur denkt zelfs mee hoe bedrading efficiënter en goedkoper kan. Bedrijf komt zijn afspraken na. Voor ons een aanrader

Prima gergeld

Installatie ging soepel en snel. Duidelijke uitleg

Bedankt medewerkers van Solar XL.

Na een uitnodiging bij ons thuis is alles goed besproken en uitgelegd niet met de bedoeling dat je moet kopen, maar gewoon een goede uitleg met alle opties. Daarna besteld,Nu gister alles voor elkaar gemaakt en alles werkt, erg prettig samen gewerkt met de monteurs. De app is ook heel gemakkelijk te bedienen en je kan alles precies bijhouden. Nu met dit mooie weer, alles gereed wat wil je nog meer. Bedankt medewerkers van Solar XL.

Communicatie verdient verbetering.

De eerste plaatsing werd op het laatste moment afgezegd. Ruim 2 maanden later kwam er pas een nieuw voorstel, maar pas nadat ik er zelf over had gebeld. In tegenstelling tot het voorstel konden de panelen niet geplaatst worden op de plaats zoals digitaal voorgesteld, daarom op het lagere deel. Dat had tot gevolg dat er niet 7 maar 6 panelen konden worden gelegd. De elektricien heeft keurig z'n werkplek met de stofzuiger schoongemaakt. De plek waar de leiding is getrokken voor de omvormer trof ik later vies aan. Dit valt mij erg tegen.

Hebben ze goed gedaan.

Was jammer dat het weer niet mee werkte.

Klantvriendelijk

Deze mensen komen zijn afspraken na, zij werken veilig en netjes. Zij overleggen met je en geven je ook advies. Ze hebben alles mooi afgewerkt en, daarna ook alles laten zien wat ze hebben gedaan.

Gedeeltelijk tevreden

Degene die op kwam meten een dikke onvoldoende,de mannen die de zonnepanelen geplaats hebben,die dus een andere kijk i.v.m plaatsen en kabel leggen hadden voor ons een 10

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.