Ook de " nazorg" vonden we erg fijn. In alle opzichten goed teamwork!

Ook wij zijn heel erg tevreden over de voorlichting, adviezen, levering en snelle en vakkundige plaatsing van de zonnepanelen en aanpassing van onze meterkast. Ook de " nazorg" vonden we erg fijn. In alle opzichten goed teamwork!

Solar XL, heeft ons uitstekend geholpen!

Solar XL, heeft ons uitstekend geholpen! De medewerker is helder en snel in z'n communicatie geweest. De planning heeft ons vriendelijk te woord gestaan en de afspraak op korte termijn ingepland. De installateurs, keurig op tijd, de installatie professioneel uitgevoerd. Kortom, mijn ervaring met Solar XL was zeer prettig.

Fijne ervaring met Solar XL. In het voortraject duidelijk en meedenkend. Bij de uitvoering keuring gewerkt, alles volgens afspraak en binnen 1 dag lagen de panelen en werkte alles. Aanrader.

Erg tevreden over het gehele traject

Erg tevreden over het gehele traject. Met name de persoonlijke aandacht gaf de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen. We hebben meteen onze meterkast laten aanpassen naar een 3 fase aansluiting, extra dienstverlening. We zijn blij met onze 15 zonnepanelen en hopen er nog jaren een goed rendement uit te halen!

Zeer prettig zaken doen met dit bedrijf

Zeer prettig zaken doen met dit bedrijf gedurende het gehele proces. Duidelijke technische/financiele informatie vooraf, heldere afspraken, makkelijk communiceren. Het installatieteam heeft prima job gedaan, resultaat ziet er strak uit.

Snel en kundig

De installateurs die vanmorgen zijn langs geweest waren vriendelijk, kundig, snel en precies. Als we in de toekomst voor panelen uitbreiding gaan kiezen we weer voor jullie, met deze installateurs van Solar Dreams.

Alles liep op rolletjes

Vriendelijke monteurs, kantoor goed bereikbaar. Waar ik niet zo blij mee was, was dat een van de monteurs getekend had uit mijn naam. Heb daarover telefonisch contact gehad met kantoor.

De accountmanager van Solar XL heeft ons op een uitstekend manier geinformeerd over de offerte. Hij kwam zeer betrouwbaar over en kwam zijn afspraken prima na. De installateurs hebben de 9 AEG panelen en de volledige installatie netjes afgewerkt uitgevoerd.

Fijne communicatie, goede service garantie

Fijne communicatie, goede service garantie & duidelijke afspraken. Solar XL is een aanrader voor iedereen die opzoek is naar zonnepanelen!

Topservice van Solar XL

Topservice van Solar XL. Fijn contact met een medewerker, duidelijk en eerlijk advies over de vele mogelijkheden. Installatie ook snel en keurig door Solar XL.

Prima Service!!! Vanaf het begin tot het eind.

Prima Service!!! Vanaf het begin tot het eind. Gisteren is alles geïnstalleerd en werkt prima. Keurige monteurs die alles netjes achterlaten en duidelijke uitleg geven over het systeem.

Solar XL is een aanrader! Duidelijke informatie vooraf bij onze hyotheekadviseur en daarna door de medwerker van SolarXL, duidelijke afspraken, uitstekende service en een hele goede manier van communiceren.

Goed en duidelijk advies van de medewerker. De offerte is zeer duidelijk. De monteurs zijn zeer vriendelijk. Een aanrader als u een bedrijf zoekt die doen wat ze zeggen. We zijn zeer tevreden.

Ik ben erg tevreden. Alles wordt netjes geregeld, duidelijke informatie en snelle reacties.

Slecht afspraak maken

Werkt langs elkaar op

Afgelopen week zonnepanelen laten plaatsen door solar xl Afspraken zijn netjes nagekomen Monteurs werken netjes Duidelijk uitleg

. Aardig personeel en hielpen me goed met nog wat aanvullende vragen.

Ik heb hier 10x Solaredge optimizers besteld, DC kabels en nog wat dingetjes... Ik ben het wezen ophalen. Aardig personeel en hielpen me goed met nog wat aanvullende vragen.

Gewoon precies hoe je als klant graag behandeld wilt worden.

Nadat ik zelf een complete set had samengesteld om zonnepanelen op mijn dak te leggen ben ik naar Elst gereden. Daar kreeg ik prima advies, en hebben we samen een aanpassing gedaan. Hierdoor werd het wat goedkoper, maar paste de installatie ook beter op mijn dak. Helaas was niet alles op voorraad, maar dat werd alsnog keurig en kosteloos nagestuurd. Gewoon precies hoe je als klant graag behandeld wilt worden.

Goede omschrijving van de producten

Goede omschrijving van de producten, en vlotte levering. Echt een winkel om vaker iets te kopen.

Super geholpen met advies op maat

Super geholpen met advies op maat . Was eigenlijk in eerste instantie alleen voor advies op afspraak gekomen . Maar het was zo een leuk en goed gesprek dat ik gelijk de set samen gesteld heb en ook gelijk besteld heb . Voordeel was dat alles ook nog eens op voorraad was en dus gelijk in de auto mee naar huis kon. Na het installeren de barcodes en aanvullende onderdelen (q relais en ct spoelen )doorgegeven via de mail . Werd snel op gereageerd en het systeem was online . De set draait super op mn schuurdak . 6 bestchoice pannelen met Iq7 a omvormers goed voor 50 % van energie gebruik . Top zaak

Te veel mis gegaan

Altijd vriendelijk, maar er is gewoon veel te veel mis gegaan bij mijn installatie. Een keer of vier terug moeten komen en uiteindelijk de installatie ruim twee maanden later klaar dan gepland. Nu lijkt het wel allemaal te werken en ziet het er netjes uit.

Werd snel op gereageerd en het systeem was online

Goede voorbereiding goede monteurs

Rob en Dave perfect werk hebben ze geleverd aan te raden netjes een rapport gekregen aan te raden gr jelte

Its Perfect

Plan was executed very nice, Panels were handled and installed very safely by the Professionals. Thank you! for All.

Netjes gelegd en goed overleg over plaatsing omvormer, meedenken kabel route.

Zelf uitgezocht wat ik allemaal nodig had voor plaatsing van zonnepanelen. Veel informatie gevonden op Tweakers. Hiermee uitgekomen op Solar-installatie. Rond gekeken, advies gevraagd en vervolgens besteld. Binnen 4 weken lagen ze op het dak. Netjes te werk gegaan, geen beunhaas die met een ladder naar boven gaat en in de goot gaat staan (zoals overburen) maar netjes met een steiger. Netjes gelegd en goed overleg over plaatsing omvormer, meedenken kabel route. Door zelf op onderzoek uit te gaan kun je een hoop geld besparen. Je moet wel weten wat je wil en nodig hebt.

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.