Vakkundig bedrijf met duidelijke communicatie!

Wij hebben dit bedrijf als zeer prettig en vakkundig ervaren! Goede en duidelijke communicatie. De elektricien overlegde goed om te kijken wat de beste en mooiste montage was van het kabelwerk. We werden hier zelf in meegenomen. Zo ook de jongens die de panelen hebben gelegd, keurig werk! 2 zonnepanelen deden het niet, maar dit werd direct opgepakt en meteen ingepland na het weekend, zeer te spreken over het snelle handelen!

Prima, maar...

Van aanvraag tot installatie prima verlopen. Alleen iets meer communicatie zou fijner zijn. Voorbeeldje. Ik moest mijn meterkast laten aanpassen. Maar er word niet meer geïnformeerd door Sloar Xl of alles geregeld is. Of dat ze je een paar dagen voor de daadwerkelijke installatie nog bellen of...

Uitstekende ervaring, prima op tijd met installeren, netjes gewerkt

Vlotte plaatsing, vriendelijke vaklui

De plaatsing verliep vlot. De installateurs waren uurtje te laat, het is fijn als dit even wordt aangegeven met een belletje. Vriendelijk en prima resultaat. Telefonisch wat moeilijk te bereiken vanochtend helaas.

Very professional team with great communication

They came on time, and well prepared. they had great communication. did everything in a very professional way and left the place very clean. I highly recommend working with Solar XL.

• Would you recommend us? Yes

Perfecte communicatie, voorbereiding en afwerking.

Binnen korte tijd offerte ontvangen, dakinspectie uitgevoerd, installatie uitgevoerd.

heel goed

alles was van begin tot einde goed geregeld. aanvraag - offerte - vragen werden meteen beantwoord-de 4monteurs waren vriendelijk , accuraat, kundig.

Goed geholpen

Goed geholpen

mooi en netjes gelegd

Technisch prima, administratie kon beter

Ik heb op mijn woonhuis eindelijk ook de besteld 8 panelen. Waarschijnlijk, omdat ik vrijwel tegelijkertijd (september 2022) zowel voor mijn vakantiehuisje als voor mijn woonhuis (rijksmonument) panelen heb besteld, is er iets mis gegaan met de bestelling voor mijn woonhuis. De schouw heeft plaatsgevonden en daarna hoorde ik niets meer. Toen ik eindelijk in maart ging infromeren, bleek mijn order geannuleerd te zijn om onbekende reden en is die opnieuw opgestart. Bij de installatie bleek, dat aan het account daar mijn naam (christiaan) zonder de "h" was gebruikt (men kon niet tweemaal dezelfde naam gebruiken) en dus kon de installateur het account niet vnden. Nadat contact met "het kantoor" geen soelaas bood, belde de installateur een thuiswerkende expert van SolarXL, die wel kon helpen. De panelen werken prima, overigens. Ook was er door onvoeldoende communicatie met de installateur geen tegellift meegenomen, die prima door mijn huis naar de achtertuin had kunnen worden gebracht. (Ik had nog een filmpje van de gang door mijn huis opgestuurd naar "het kantoor". 's Avonds bleek ik de na installatie-klaar toegezonden factuur nog diezelfde dag te moeten betalen. "Foutje in de factuur software" werd mij verteld. Al met al, zeker met de eerste levering in het achterhoofd toch een goede ervaring met SolarXL. Aan te bevelen!

uitstekend gewerkt

De monteurs van Solar XL kwamen binnen en hebben zich netjes voorgesteld. Zij gingen direct aan de slag en hebben keurig werk afgeleverd Bedankt Jongens jullie zijn toppers

Alles in de beste volgorde, ik raad het oprecht aan!

Wij zijn zeer tevreden, prettig en professioneel contact, goede panelen, alles was snel geregeld. Het installatieteam is geweldig, aardig en efficiënt. Hartelijk dank

Een fijne evaring komen de afspraken na aardige mensen en netjes afgewerkt.

Alles is snel en goed gegaan. Nette, vlotte monteurs. Ik ben tevreden.

montage super, goede spullen, voortraject moeizaam

Eerste contact was heel goed. Het contact krijgen in de fase van prijsvorming en zeker na de schouw werd steeds moeilijker helaas, tot zelfs weken bellen en mailen zonder gehoor. Uiteindelijk is wel netjes alles aangelegd, en zijn er naar ik lees ook hoge kwaliteit materialen toegepast. Montageteam was netjes en maakte veel goed.

Goede service en communicatie

Gisteren zijn de zonnepanelen bij ons geplaatst en dat is zeer netjes verlopen. Mijn ervaringen met SolarXL zijn goed, het contact met hun is prima verlopen en ze hebben mij duidelijk geïnformeerd. Er heeft vooraf aan het plaatsen van de panelen een schouw plaats gevonden om verrassingen te voorkomen en kort daarna konden de panelen al worden geplaatst, veel eerder dan ik eigenlijk had verwacht. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Nemen een zorg uit handen

Solar XL heb ik ervaren als een betrouwbare partner. Het hele traject heb ik veel contact gehad omdat ik geen doorsnee oplossing wilde. Waar andere bedrijven afhaakten, nam Solar XL proactief weer contact met mij op. Solar XL heeft altijd meegedacht en probeerde mijn wensen te realiseren. En dat is ook gelukt. De jongens die de installatie kwamen doen waren duidelijk ervaren en zeer beleefd. Mijn energiemeter staat in het groen dankzij Solar XL.

Alles keurig en netjes geïnstalleerd.

De aansluiting naar en in de meterkast is netjes gedaan. Zonnepanelen liggen netjes. Vriendelijke monteurs en goede uitleg.

Vlotte communicatie, heldere afspraken

Van het begin tot aan het eind is de samenwerking prima verlopen.

Eens, maar nooit weer!

Met het maken van de offerte en de schouw werden we vriendelijk behandeld, alles werd prima uitgelegd. Zodra de opdracht binnen was werden we niet meer als klant behandeld maar als nummer. De belofte: installatie in 1 dag, werd bij ons 2,5 dag. Met tussenpozen van 14 dagen. Afgesproken werkzaamheden bij de schouw konden ineens niet meer uitgevoerd worden. Gelukkig hebben we dit zelf kunnen doen. Tot 2 keer toe gevraagd of hier financieel nog wat tegenover stond i.v.m. de gemaakte onkosten, dit moest overlegd worden, maar helaas niks meer over gehoord. Alle telefoontjes die ik heb proberen te plegen worden afgescheept met: dit ga ik intern overleggen, ik bel er over terug. Ik zit nu nog te wachten op die telefoontjes. Tot 3 keer toe heb ik een email gestuurd met mijn beklag. Ook hierop 0 antwoorden ontvangen. Toen eindelijk de zonnepanelen gelegd waren, bleek de helft beschadigt. We hebben 4!! maanden moeten wachten op nieuwe. Al met al voelde wij ons niet serieus genomen als klant zijnde en zijn we erg onbeschoft behandeld.

Uitstekend en professioneel

De Monteurs waren erg beleefd en goed op elkaar ingespeeld. Het zag er erg professioneel uit. Vanuit het hoofdkantoor werd ik goed begeleid vooraf en gelijk erna werd ik gebeld over hoe ik de installatie vond en of ze het netjes achter hadden gelaten.. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.. eigenlijk tot nu toe geen slecht woord. Mvg Steven

Aardig en goed personeel. Prima communicatie en oplevering zeer netjes.

Aardig en goed personeel. Prima communicatie en oplevering zeer netjes. De

Met enkele dagen onderbreking is de installatie prima verlopen.

Op 16-5-2023 zijn na uitstel van 2 weken en met mijn instemming zijn de 9 panelen met goed gevolg geplaatst door 4 man (werktijd van 9.45 uur tot 13.45 uur) Na hun vertrek moesten we enkele dagen wachten op de afronding van de elektra monteur, die heeft de klus geklaard van 11.50- tot 13.50 uur. Al met al tot 100% tevredenheid.

Zeer snelle en goede service

Erg tevreden over de snelle en goede afhandeling. De zonnepanelen zijn snel en vakkundig geplaatst.

geweldig

In no-time was alles geïnstalleerd en in werking

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.