Perfect, adequaat en vriendelijk

Een bijzonder adequaat en goed communicerend bedrijf, snelle levering!

Super geinstalleerd, uitstekende service

De mannen waren perfect op tijd in de ochtend. In totaal waren ze met zijn drieën, zeer vriendelijke mensen. Vertelde goed wat er ging gebeuren en of ik nog vragen had over de installatie procedure. Werk in de meterkast ziet er keurig uit, monteur hield rekening waar de enphase kast werd geplaatst en vroeg dit ook van te voren aan mij. De jongens die op het dak bezig waren kwam zeer vakkundig en gemotiveerd over. Hadden echt eer van hun werk, wat ik zeer kan waarderen. Installatie begon om 09:00 en was om 15:15 afgerond. Na afloop werd alles nog opgeruimd en werd er een installatie rapport opgestuurd waarin alles wat geïnstalleerd gefotografeerd was. Al met al zeer tevreden met deze monteurs. En de service.

Na een valse start toch goed.

Te weinig informatie over de verschillen van omvormer en op welke plaats deze gemonteerd zou worden. Door verkeerde montage, waardoor het idee was dat de omvormer kapot was, een 2e afspraak moeten maken. En zelfs een 2e monteur moest er later bij komen van Nijmegen naar Almere. Hierdoor was ik sceptisch over de omvormer. Wel goede uitleg gekregen achteraf.

Vriendelijk, goed en vlot

Als hierboven

Tussen aanmelden en plaatsen van de zonnepanelen zit bij mij maar 6 weken. Communicatie staat bij hen hoog in het vaandel. Je krijgt 1 persoon toegewezen die jou begeleidt in het hele proces. Dat is heel fijn. Vriendelijke, vakkundige mensen op kantoor en voor het plaatsen. De monteurs weten wat ze doen en werken heel netjes en gestructureerd. Voor ze weggaan is alles opgeruimd . Super bedrijf!

Snelle en professionele installatie en afhandeling

Van begin tot eind traject een goede en duidelijke communicatie. Installatie zonnepanelen ging vlot en goed. In onze woning moest de bedrading binnendoor naar beneden waar onze meterkast staat. Eletricien Ronald heeft dat mooi afgewerkt waardoor de bedrading minimaal zichtbaar is.

Helemaal top!

Goede gasten. Werken snel en ziet er goed uit.

Snel en kundig

Duidelijke uitleg, snel gelegd.

Zeer goed!

Het plaatsen van zonnepanelen leek bij ons onmogelijk als het aan de installateurs lag die wij benaderd hebben voordat we in contact kwamen met Solar xl. Gelukkig wilde Solar XL wel de moeite nemen om met ons mee te denken en zo bleek het onmogelijke toch mogelijk. Daarna volgde een snelle uitvoering door twee zeer vriendelijke hardwerkende en bekwame installateurs. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Kortom zeer tevreden, en wat ons betreft steekt Solar XL dan ook met kop en schouders boven de rest uit!

100% tevreden.

--Schouw De nette vriendelijke jongeman die de dakinspektie kwam doen nam ruim de tijd voor een praatje met duidelijk en goed advies over de mogelijkheden. Offerte was snel binnen , duidelijk en een redelijke prijs. --Dag van de installatie. De 3 monteurs, Ronald, Rick en één waarvan ik de naam niet weet [gast] stelde zich netjes voor en maakte een praatje voordat de werkzaameden begonnen. Rick en de gast deden de installatie op het dak en plaatste de zonnepanelen zeer kundig en snel. Werkte keihard. Ronald verzorde de installatie in de meterkast. Had veel kennis van zaken, werkte netjes en snel. Ook fijn om een vriendelijke, opgewekte monteur in je huis te hebben lopen. Hij legde vakkundig de werking van de app en de knoppen in de meterkast duidelijk uit. Ik kan alleen maar zeggen alle monteurs prima werk geleverd hebben. Ook hebben ze alles netjes opgeruimd. Top mannen! Hartelijk bedankt. -- Ik heb nu zo'n 3 weken de zonnepanelen in gebruik , kijk regelmatig in de app en zie dat alles naar behoren werkt. 100 % tevreden!

Zeer goede service en uitleg

Goed contact, goede uitleg, snelle installatie. Perfecte service!

goed geregeld!

-contact vanaf dag 1 prima ,mailverkeer alles duidelijk uitgelegd. -aanbeveling van de panelen uitmuntend. -de shouw had wat gedetailleerder gemogen. -omdat het plaatsen van de panelen werd uitgesteld kreeg ik nog een redelijke korting. -monteurs vriendelijke gasten

uitstekend

Netjes gewerkt!

Na inschattingsfoutje, deskundig aangepakt. Vriendelijke, vakkundige medewerkers. Zeer tevreden.

Zeer Tevreden

Van voorbereiding tot opleveringen. En alles volgens afspraak. We Zijn Tot op heden Zeer tevreden.

Vriendelijke monteurs

Vriendelijke monteurs. Ruimen alles weer keurig op.

Duidelijk communicatie en een fijne vlotte plaatsing

Ons ervaring met Solarxl is als zeer fijn ervaren de communicatie, duidelijk advies en de app zorgen voor een overzichtelijk verhaal. Mocht er iets niet duidelijk zijn kun je altijd bellen. Plaatsen van de zonnepanelen en het ombouwen van de meterkast zijn netjes gedaan. (Goeie gasten)

Uitstekenf

Fijn contact, doen wat ze zeggen, goede service, klantvriendelijk, werken netjes en snel

Zeer tevreden!

De installatie verliep top. Zeer aardige en kundige jongens die ze kwamen leggen.

Installatie plezierig en deskundig, schouw onzorgvuldig

De installatie verliep vandaag heel prettig. Twee zeer vriendelijke, opgewekte en deskundige installateurs hebben prima werk geleverd. Er is echter meerwerk ontstaan doordat de eerder gedane schouw niet correct is uitgevoerd. De kabel kon niet via de kruipruimte naar de meterkast wordt geleid zoals op basis van de schouw was gesteld. De installateurs hebben met creativiteit en inspanning naar oplossingen gezocht. Uiteindelijk moesten wij zelf een gat in de houten vloer van de woonkamer maken om een luik naar de kruipruimte te kunnen openen. Dit was niet voorzien. Het betekende extra werk voor de installateurs én voor ons omdat wij heel snel iemand moesten regelen die de vloer kon openmaken. Tot slot, voor de installateurs alle lof!

Duidelijke en correct

Goede en duidelijke communicatie. Ook bij wedervragen duidelijke uitleg. Fijne en zeer correcte installateurs en elektricien.

Vanaf mijn eerste contact met Solar xl een waanzinnig fijne ervaring. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Vakkundige schouw en eer mooie offerte. Wat ook fijn is is de mooie manier van online je dossier inzien. Op de dagen voor de plaatsing had ik graag een bericht gekregen van bevestiging van de afspraak. Helaas kreeg ik deze mail wel maar een dag na de plaasing?? Op de dag van plaatsing kwamen Rob /Bob & Dave langs. Wat een vriendelijke en mooie mannen. Super op elkaar ingespeeld, veel humor en keihard werken. Alles waanzinnig weggewerkt, echt gewerkt alsof het hun eigen huis was. Niets dan COMPLIMENTEN

Goed geregeld.

Alles goed, op tijd en snel geregeld.

Alles mooi afgewerkt zowel dak als Electra

Fantastisch

Vriendelijke installateur en de beide heren die de zonnepanelen geplaatst hebben waren ook vriendelijk, gaven duidelijk uitleg wat er gedaan werd. en ook belangrijk, prima service en prijs

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.