Vriendelijk en flexibel

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mensen zijn goed te bereiken en dragen zorg voor een nette uitvoering.

Prima geregeld

Prima en persoonlijke benadering. Solar XL is het enige bedrijf die serieus omsprong met mijn kritische vragen. De zonnepanelen wereld is erg groot en iedereen verkoopt gouden bergen. Solar XL heeft een volledige uitleg kunnen geven, waardoor ik als consument begreep wat er gezegd werd. Levering was ook erg snel. In de donkere maanden kan het voorkomen dat de connectie niet meer gemaakt kan worden omdat de zon al onder is. Ook daarin perfect begeleid. De volgende dag meteen om 9 uur geregeld en volledig aangesloten!

Net werk en vakkundig.

Mijn zoon heeft zijn taak voor mij gedaan, ikzelf heb telefonisch contact gehad. Duidelijke lijnen voor een goede prijs, onderhandelen helpt :) Nu nog veel zonuren...

Topervaring

90% van de berekeningen gaan op afstand en digitaal. Daarna komt er een expert langs om te kijken en de puntjes op de "I" te zetten! Je kunt daarna akkoord geven op de kosten en weet exact hoeveel je gaat betalen. Het leggen en aansluiten ging vrij vlot en erg netjes. Helaas moesten ze nog eenmaal terugkomen om iets te veranderen in het legplan, maar dat was vrijwel de volgende dag. Super fijn dat je achteraf kunt betalen. Gewoonweg top!

Super!

Snelle levering. Super service. En aardige mensen die je alles kan vragen als je iets niet weet.

Afspraken na komen

Duidelijk en netjes werk afgeleverd.daarna langs geweest om alles in te stellen.

Snel, vakkundig en prima prijs

Samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik heb meerdere aanbieders vergeleken. Solar XL kwam wat betreft prijs en kwaliteit van de apparatuur als beste uit de bus. Ook de installatie ging soepel. Duidelijke communicatie, ervaren vakmensen en opruimen na afloop. Nu hopen op veel zonuren!.

Quick and perfect

Quick and perfect

top service en advies

korte lijnen en fijne gasten om zaken mee te doen. installateurs komen op afgesproken tijden en laten geen rotzooi achter. een echte aanrader

Perfect advies, en goede installatie

Fijn contact met Danny, goede adviezen op maat. Installatie panelen ging snel, en de elektra was ondanks wat tegenslag alsnog de zelfde dag geregeld.( tegenslag was niet door Instalateur) Al met al een goede prettige ervaring.

Ben erg tevreden.

Vakkundig en goed geïnstalleerd. Netjes afgewerkt en goed uitgelegd over de werking. Zeer tevreden

Zeer bekwaam bedrijf

Zeer tevreden met Solar XL. Van het begin tot het einde.

Betrouwbaar

Dit bedrijf komt keurig zijn afspraken na! Vriendelijk en vaktechnisch personeel.

Vriendelijk goed snel top

Zeer goede prijs goedkoopste in de regio

Goede voorlichting, snelle levering en professionele installatie.

Prettig contact en overleg gehad met de eigenaren/verkoop van Solar XL voordat er tot koop en plaatsing werd overgegaan. Goede uitleg gehad en op alle gestelde vragen antwoord gekregen. De Installatie van panelen en omvormer is professioneel en netjes uitgevoerd. De zonnepanelen liggen er strak bij, bijbehorende elektra is zeer netjes aangelegd.

Ervaren monteurs. Werken super netjes.

Goed advies Geen eenheidsworst. Veel keuze uit verschillende zonnepanelen.

Zeer professioneel

Er werd meegedacht. Zowel de verkopers als de installateurs hadden veel kennis en straalde vertrouwen uit. We zijn heel tevreden.

Zowel in het voortraject als bij de installatie werd goed meegedacht over de mogelijkheden maar ook de beperkingen. De installatie is zonder meer zeer netjes uitgevoerd en de panelen liggen er strak bij.

Mijn ervaring met Solar XL is zeer positief. Alles op de afgesproken tijd en zelfs terugkomen om panelen te verleggen die in het zicht lagen zonder gemopper en extrakosten, prima.

Op tijd, volgens afspraak en goede dienstverlening

Super fijn

Het installeren van de zonnepanelen ging op een fijne, gezellige manier. We zijn er erg blij mee. Groetjes Marjolein Wondergem

Goed gevoel vanwege eerlijke en goede advisering!

Goede en betrokken advisering waarbij vooral vanuit de klantbehoefte wordt gedacht. Topservice

Super bedrijf

We zijn uitstekend geholpen door dit bedrijf. Vanaf het begin was er een heldere en duidelijke communicatie. Wat wij fijn vinden is dat er altijd een schouw van tevoren plaats vind. Geen poespas maar gewoon eerlijk advies voor een betaalbare prijs . Blij mee

Snel, scherp tarief en fijne service!

Super service!

Duidelijk en goede afspraken!

Vanaf het eerste contact zeer deskundig betrouwbaar en duidelijk. Snelle afhandeling met het plaatsen van de panelen. Ik ben zeer tevreden en zal mensen aanbevelen om een afspraak te maken. Groet Freddy Vink

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.