Betrouwbaar

Dit bedrijf komt keurig zijn afspraken na! Vriendelijk en vaktechnisch personeel.

Vriendelijk goed snel top

Zeer goede prijs goedkoopste in de regio

Goede voorlichting, snelle levering en professionele installatie.

Prettig contact en overleg gehad met de eigenaren/verkoop van Solar XL voordat er tot koop en plaatsing werd overgegaan. Goede uitleg gehad en op alle gestelde vragen antwoord gekregen. De Installatie van panelen en omvormer is professioneel en netjes uitgevoerd. De zonnepanelen liggen er strak bij, bijbehorende elektra is zeer netjes aangelegd.

Ervaren monteurs. Werken super netjes.

Goed advies Geen eenheidsworst. Veel keuze uit verschillende zonnepanelen.

Zeer professioneel

Er werd meegedacht. Zowel de verkopers als de installateurs hadden veel kennis en straalde vertrouwen uit. We zijn heel tevreden.

Zowel in het voortraject als bij de installatie werd goed meegedacht over de mogelijkheden maar ook de beperkingen. De installatie is zonder meer zeer netjes uitgevoerd en de panelen liggen er strak bij.

Mijn ervaring met Solar XL is zeer positief. Alles op de afgesproken tijd en zelfs terugkomen om panelen te verleggen die in het zicht lagen zonder gemopper en extrakosten, prima.

Op tijd, volgens afspraak en goede dienstverlening

Super fijn

Het installeren van de zonnepanelen ging op een fijne, gezellige manier. We zijn er erg blij mee. Groetjes Marjolein Wondergem

Goed gevoel vanwege eerlijke en goede advisering!

Goede en betrokken advisering waarbij vooral vanuit de klantbehoefte wordt gedacht. Topservice

Super bedrijf

We zijn uitstekend geholpen door dit bedrijf. Vanaf het begin was er een heldere en duidelijke communicatie. Wat wij fijn vinden is dat er altijd een schouw van tevoren plaats vind. Geen poespas maar gewoon eerlijk advies voor een betaalbare prijs . Blij mee

Snel, scherp tarief en fijne service!

Super service!

Duidelijk en goede afspraken!

Vanaf het eerste contact zeer deskundig betrouwbaar en duidelijk. Snelle afhandeling met het plaatsen van de panelen. Ik ben zeer tevreden en zal mensen aanbevelen om een afspraak te maken. Groet Freddy Vink

Super tevreden.

Korte lijntjes,goede communicatie ,nette vlotte installatie, kortom we zijn zeer tevreden.

Een uitstekend bedrijf .

Wij zijn zeer tevreden over Solar XL . In het voor gesprek werd goed mee gedacht .De plaatsing van de zonnepanelen is keurig gedaan.Kortom de service is prima en wij bevelen Solar XL zeker aan.

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.