Van eerste contact tot en met het opleveren van de panelen zeer tevreden over SolarXL.

Topservice

Enorm vriendelijke mensen, vriendelijk telefonisch contact. Snel bereikbaar, ook op zaterdagavond. Netjes bericht gehad dat de levering wat langer zou duren i.v.m. materiaal wat slecht leverbaar was. Ook in deze periode bleef het contact goed. Plaatsing was zo gepiept, nette mensen die hun werk goed deden.

Goede service fijne prijs

Geholpen door een fijn team dat denkt in oplossingen. Super tevreden met het resultaat.panelen liggen netjes op het pannendak voor een nette prijs.

Goede service en installateurs

Ben tevreden over het hele traject.

Betrouwbaar

Afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel. Ze werken snel en netjes.

Prima bedrijf, goede service, deskundig.

Goed bedrijf

Prima Geregeld! binnen 8 weken de panelen op het dak.

Had het een heel stuk beter verwacht...

in maart akkoord gegeven op de gemaakte Solar XL offerte. De panelen zijn eind augustus pas geplaatst, wel netjes een mail gehad dat ze vertraagd waren. Keurig kan SOLAR XL ook niks aan doen en vind ik heel begrijpelijk! Communicatie was bij Solar XL aan het begin super, 06 nummer gekregen van Lisanne van Baal en voor alle vragen snel antwoord. Nu blijkt later Lisanne van Baal hier nog wel te werken maar is niet bereid om een afwezigheid assistent in te stellen, of om een collega terug te laten bellen. Best slordig je kan toch iets overdragen aan een collega lijkt mij? Volgens de verkoopadviseur was het niet mogelijk om aan twee kanten zonnepanelen te plaatsen. Bij het plaatsen kon het uit eindelijk wel gelukkig. Uiteindelijk zouden ze woensdag 24 augustus de panelen komen plaatsen. Mijn vriendin een vrije dag op genomen, en vervolgens wordt er in de middag gebeld dat het niet doorgaat. Reden het andere werk loopt uit. Waarop de monteur aangaf het goede nieuws is wel dat wij a.s. zaterdag kunnen komen. Volgens mij heb ik daar niet omgevraagd? en vind dit zelf ook zeer onacceptabel om op de dag een uur van te voren af te bellen. Tip laat Solar XL bellen met de klant, en niet een met alle respect een gebrekkig Nederlands sprekende man. Over de plaatsing en de kwaliteit ben ik zeer tevreden!!! Maandag 29 augustus zou Solar XL met mij contact opnemen voor de app, helaas werkt deze nog niet..(maandag 5-9) want de monteur stond met autopech. Solar XL maak niet van jullie probleem niet de klant zijn probleem. Je verwacht gewoon dat ondanks de zonnepanelen later zijn, de panelen op de dag dat ze eindelijk komen wel gewoon geplaatst worden. Ik geef een voldoende omdat de installatie super is verlopen en hij met mij mee dacht voor de plaatsing. Ik hoop dat de app snel werkt zodat ik mijn besparing kan zien.

Positief

Alles prima verlopen, duidelijke uitleg, netjes geïnstalleerd

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Afspraken worden nagekomen en de handelswijze is met de menselijke maat. Service is goed en er wordt creatief meegedacht. Extra werk is geen probleem

Aanrader!

Goede, betrouwbare en snelle service. Vraagje in de avond = per ommegaande antwoord. Echt super. Vriendelijk personeel en mooie panelen. Kortom, een zeer tevreden klant. Aanrader!

5 panelen op mijn dak.

Alles goed gelopen. Snelle levering en vriendelijke monteurs die zich netjes aan de afspraken hielden en schoon werkten. Panelen leveren goed stroom en zien er goed uit. De moderne panelen zijn alweer veel mooier dan de oude met zo’n zilveren randje eromheen! Ik denk dat ik er snel nog meer wil hebben!

Snel en duidelijk

Fijne samenwerking Duidelijkheid Weten waar je aan toe bent

Tussen het moment van bestellen en plaatsten zit wel lang. Dit had te maken met personeel gebrek bij de installatie teams en vertraging in levering. Verder prima gelegd en alles doet het na behoren.

Het is zeer snel gedaan en alles is goed uitgelegd!

Snelle en professionele service

De mannen stonden al op het dak voordat ik het doorhad en de zonnepanelen waren zo geplaatst. Ook het voortraject verliep soepel en prettig. Wij zijn tevreden met de service!

duidelijke communicatie

de communicatie ging erg goed. de jongens die de panelen hebben geplaatst waren erg correct, netjes en werkten hard door.

Slecht

Op advies van de Hypozeker hier terecht gekomen omdat dit een betrouwbare partij zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval. Zij komen afspraken niet na die gemaakt zijn. Hadden toegezegd dat de prijs van de panelen vaststond, maar later na de schouw werd deze ineens hoger. Dit terwijl wij door hun toedoen weken hebben moeten wachten voordat er een schouw werd uitgevoerd. Daarnaast hadden zij toegezegd dat de panelen eerder zouden leveren om hogere kosten voor ons te voorkomen, maar wilden later dit ineens niet meer. Proberen niet tot een passende oplossing/compensatie te komen. Het bedrijf wil geen zonnepanelen plaatsen op asbestdaken, andere bedrijven doen dit wel. Omdat wij dachten een akkoord met Solar XL te hadden bereikt, hebben wij opgestart om het dak te laten saneren en daarvoor kosten gemaakt.

Hele fijne begeleiding van het offerteproces. Vooral de bereikbaarheid vind ik erg fijn. De installatie was zeer vakkundig.

Top bedrijf

Top bedrijf die netjes en vooral goed hun werk doen volgens gemaakte afspraken Ik kan het dus iedereen aanrader

Van begin tot het einde super goed geholpen

Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel geholpen.

Snel en goed gemaakt.

Opnemen/ schouwen was vrij snel. Duidelijk. Ook levering is ondanks de huidige drukte op de energie markt ook snel.

Goed geïnformeerd en alles volgens afspraak

Wij zijn steeds op de hoogte gehouden van de situatie met het leveren van de panelen in deze tijd. Uiteindelijk zouden ze op de heetste dag van het jaar geïnstalleerd worden maar dat kon begrijpelijkerwijze niet doorgaan. Solar XL heeft er voor gezorgd dat ze op de Zaterdag erna kwamen. Is goed gegaan en wij zijn er blij mee.

Top service

Op alle vlak top geholpen. De installatie is door zeer ervaren monteurs in 3 uurtjes gedaan. Ik zeg het niet snel. Maar top werk geleverd.

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.