Veel mis gegaan, erg rommelig proces

Onze ervaring is niet geheel positief. Door meerdere miscommunicaties binnen het bedrijf en de externe monteurs tot 2x toe geen monteurs geweest op de afgesproken dag en tijdstip. Bij nabellen werd ons niet de juiste informatie gegeven. Bij de 1e afspraak hadden we alles van te voren open gegraven, maar door zieken konden ze de panelen niet installeren. Bij navraag konden ze wel de kabels vast in de grond leggen. Bij de 2e afspraak voor de installatie, is er niemand gekomen. Kregen bij nabellen (meerdere keren gedaan) wel te horen dat er nog iemand kwam. Pas in de middag kregen we telefoon dat het mis was gegaan in de communicatie externe monteurs en de afdeling van de planners. Erg vervelend. Daar later wel excuses voor aangeboden gekregen. 3e keer zijn de monteurs wel langs geweest, wel 1u en 30 minuten later dan afgesproken. Hierdoor konden ze het niet op de zelfde dag afkrijgen omdat het donker begon te worden. Daardoor zijn ze de volgende dag terug gekomen. Panelen lagen in eerste instantie scheef op het dak, later hebben ze dit na vragen goed gelegd. Afwerking langs het huis had beter gekund, nu erg slordig.

Veel gedoe en erg rommelig proces

Veel gedoe en erg rommelig proces

Veel gedoe en rommelig proces

Snelle en goede service. Duidelijke communicatie.

Aardige monteurs afwerking minder

Super aardige nette monteurs 2 tegenvallers : Bij de schuur kijk ik onder de panelen door en daar is de bekabeling spaghetti ipv van netjes opgebonden met tyraps Bij de garage is in ieder geval het onderste montageprofiel opgebouwd uit 3 delen waarvan een stuks met een lengte van 30 cm. (uitsparen van alu. profiel) Dit zie ik allemaal echter niet bij mijn buurman met zonnepanelen . Verder ben ik er blij mee Gr Ton de Vrijer

Rommelig proces

Wij wilden een installatie bestellen voor onze nieuwbouwwoning. Hiervoor oa een offerte aangevraagd bij SolarXL. Deze waren op dat moment voor ons de meest interessante keus. Door de ligging van ons nieuwe huis, kunnen wij een vrij grote installatie kwijt op ons dak. In het begin leek alles goed te gaan. In mijn beleving had ik de offerte geaccepteerd en kon ik hiervoor dan ook een financiering aan gaan vragen. Toen begon de ellende. Gedurende de bouw van de woning is de prijs van de installatie tot 3 keer toe aangepast. Helaas werd de installatie bij elke aanpassing een paar duizend euro duurder. Toen de schouw van het dak. Afspraak gemaakt en ik was braaf aanwezig op de bouw. Komt er niemand opdagen. Het excuus was dat de weg was afgesloten en dat de schouwer de weg niet meer kon vinden. Hij zal wel de laatste persoon in NL zijn zonder smartphone en navigatieapp. Maar goed, was geen probleem. Ik moest gewoon even wat foto’s insturen van de meterkast en de zolder en dan zou het goed komen. Zo gezegd, zo gedaan. Vervolgens werd het 2 maanden stil. Ik heb toen maar weer eens contact gezocht. Er werd mij verteld dat de schouw nooit is uitgevoerd en dat daardoor de installatie ook nog niet was besteld. En o ja, de installatie zoals ik had besteld, kon niet meer geleverd worden maar er was wel een alternatief. Deze was echter wel wat duurder. Uiteindelijk is de schouw door een andere partij alsnog uitgevoerd en bleek de installatie zoals ik die had besteld, toch nog wel te leveren. Helemaal prima. Offerte nogmaals geaccepteerd, waarna de bestelling plaats vond. Nadat de bestelling was gedaan, krijg ik te horen dat mijn installatie te groot is voor de BTW teruggave service. Ondanks dat dit normaal in de prijs inbegrepen zit, moest ik dat nu zelf maar even regelen. En o ja, compensatie zit er niet in. Had ik dat van te voren geweten, had ik een installatie besteld die iets kleiner was geweest. Al met al een zeer rommelig proces.

Uitstekende en prettige communicatie, service en tempo.

Er valt niets op aan te merken. We kregen een begrijpelijk en eerlijk advies over prijs/kwaliteit. De schouw aan huis, verliep professioneel door de heren die het ook kwamen installeren. Heel persoonlijk vlot en goed. Hoe de panelen 'het doen' moet de tijd nog uitwijzen, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Duidelijke communicatie en afspraken goed nagekomen

Vanaf het begin goede communicatie en afspraken zijn prima nagekomen.

Gewoon top

Snelle en goede levering en plaatsing communicatie was ook goed een tevreden klant

Alles is volgens afspraak vakkundig uitgevoerd.

Alles is volgens afspraak goed en op de afgesproken datum/tijd uitgevoerd. vriendelijk en correct afhandeling aan de telefoon. Het plaatsen van de panelen werd door vriendelijke en vakkundige monteurs volgens plan uitgevoerd.

geweldig, zeker met de mannen die ze geplaatst hebben.

Heel positief. Afspraken allemaal nagekomen. Ik maak wel eens anders mee. De mannen die ze geplaatst hebben waren geweldig: beleefd, behulpzaam, vriendelijk. Zij bepalen toch in grote mate het gezicht van Solar. Solar mag en moet trots zijn op zulke medewerkers.

Snelle levering en montage

Het advies was kundig en de levering snel. De montage en het aansluiten was in een ochtend gepiept.

Prima kwaliteit

Super opgeleverd: geen gezeur. Goed gewerkt!

Klantgericht

Positief, en goed voorgelicht

Goed bereikbaar en snelle service

Telefonisch goed bereikbaar, netjes geholpen. De installateurs van de zonnepanelen zijn zeer vriendelijk en werken heel netjes.

perfect

in samenspraak aanleggen van kabel mogelijk op een snellere manier binnen 1 dag alles geregeld! nu de app nog en het is top! gr cas vd mosselaar

Monteurs uitstekend! Voorlichting vantevoren prima.

Goede ervaring. Alleen jammer dat de eerste afspraak voor montage niet door kon gaan omdat vergeten was de monteurs in te plannen. Monteurs heel goed. Keurig op tijd, blijven goed doorwerken. Heel beleefd, netjes werken.

Heb een beetje schade

De heren en dame van kantoor zijn super helaas de monteurs een beetje slordig niet netjes afgewerkt hier door hebben 4 dagen moeten wachten om het hele systeem in gebruik te morgen neme jammer

Goed advies en vlotte levering

Vanaf het 1e gesprek tot aan de legering van de zonnepanelen een goede service. Id informatie verstrekking was prima er kon op iedere vraag een kundig antwoord gegeven worden. De offerte is duidelijk en wordt prima toegelicht. De schouwing wordt netjes uitgevoerd en Ook het plaatsen is prima gegaan. Door kundige vaklui. 1 foutje gemaakt maar als het goed is wordt dit snel opgelost.

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.