Positief

Korte lijnen, snelle afhandeling en installatie van producten. Uitleg over de werking van bijbehorende apps mag wat uitgebreider. Verder zeer prettige communicatie.

Door Duurzaam ingeleende monteurs zijn onvoldoende nauwkeurig!

Contacten prima maar de door Duurzaam ingeleende monteurs zijn onvoldoende. De controle op het werk zou naar mijn mening beter kunnen en moeten. Ook de controle op de uitvoering bij klachten kan beter. Aandachtspunt voor mij is dat ik het geleverde werk had moeten afkeuren. Ik wilde geen discussie met de monteurs maar dit had ik echter wel moeten doen. Ik vraag met ook af of deze monteurs voldoende op de hoogte waren van de te leveren kwaliteit van de werkzaamheden. Ik verwacht dat de monteurs van Duurzaam een veel hogere kwaliteit werk leveren. Advies naar mijn broer is alleen de montage uit laten voeren door eigen monteurs.

Hoewel ik lang heb moeten wachten, ben ik zeer tevreden. Heb op advies van DuurzaamXL het dak laten renoveren en voorzien van dakisolatie (folie), voordat de zonnepanelen zijn geplaatst. Zie het gasverbruik flink dalen en in het huis is het veel aangenamer. Inmiddels draaien de zonnepanelen prima ! De monteurs van de zonnepanelen zijn zeer vriendelijk en deskundig ! Ben ook heel tevreden over de hardwerkende dakdekkers !

goed advies en super service

vooraf goed en volledig advies gekregen over de mogelijkheden en kosten. Het installatiewerk is door vakkundige en behulpzame medewerkers uitgevoerd. Naderhand o.a. last gehad van een resonantie met de warmtepomp. Hebben ze keurig en snel opgelost. Van harte aan te bevelen!

Onwijs fijne service!

tijdens het advies gesprek onze wensen doorgegeven, en samen een plan van aanpak gemaakt. de zonnepanelen werden al vrij snel gelegd, en een week later de warmtepomp. Hier was helaas een lekkage ontstaan die snel werd opgepakt en verholpen. binnenkort komt DuurzaamXL de vloerisolatie aanbrengen. Ik raad DuurzaamXL zeker aan toekomstige klanten aan!

Snel, goede contacten en netjes

Vooraf goede voorlichting, goed bereikbaar voor vragen. Snel en toegankelijk in aanpassingen. Alles volgens afspraak. Plaatsing soepel verlopen

Klus was snel geklaard en de werkploeg was uitermate professioneel en vriendelijk.

Ontzettend goed geregeld

Via Kay van den Bogaert (mijn huis groener) mijn complete huis verduurzaamd, maar mijn electrische warmtepomp kwam via Duurzaam XL, ze komen hun afspraken na, installeren de warmtepomp op een nette manier, en laten het netjes achter. Personeel was ook zeer vriendelijk in de omgang. Kan ze van harte aanbevelen.

Kennis van zaken en goede service!

Gedegen advies, kundig antwoord op vragen, soepele installatie en goede service.

Flinke klus in 1 dag geklaard!

Over het algemeen prima. Waren wat ditjes en datjes achteraf maar prima opgelost. Nu nog even wachten op stukje aftersales i.v.m. subsidie dingetje. Alle vertrouwen dat Duurzaam XL dit netjes oplost.

Goed advies en uitstekende service

Goed geholpen tijdens het kennismakingsgesprek en ontzettend vriendelijk en meedenkend personeel.

Nice people and good service

In general I am very happy about what is done for my house. The only negative thing is that it took a bit too long the installation issues got fixed in a couple of more appointments with the installers

Uitstekend!

Mijn ervaring met Duurzaam XL is uiterst positief. Het contact verloopt bijzonder goed; ze zijn altijd bereikbaar en reageren snel en oplossingsgericht op al mijn vragen. Het team beschikt over uitgebreide kennis van hun producten, waardoor geen vraag te gek of raar is. Hun klantvriendelijkheid is opvallend en ze komen altijd hun afspraken na. Het plaatsen van de zonnepanelen en het vervangen van de meterkast verliep zeer soepel. De monteurs werkten netjes en zorgvuldig, wat de kwaliteit van het werk ten goede kwam. Al met al ben ik een zeer tevreden klant en kan ik Duurzaam XL van harte aanbevelen!

Snelle en prettige installatie

De monteurs waren op tijd aanwezig en hebben alles netjes geïnstalleerd. Van te voren werd besproken waar de airco's moesten komen en ook over de plaats van de buiten units werd overlegd. Er werd naast de praktische kant ook gekeken hoe alles zo mooi mogelijk kon worden aangelegd; dus zo min mogelijk leidingen op de binnenmuren. Er werd een duidelijke uitleg gegeven over de werking. Een prettige ervaring. Ik zou iedereen aanraken met dit bedrijf in zee te gaan.

Heel goed

niet verwacht, maar heel goed

Toppers

We zijn ontzettend tevreden over de service van DuurzaamXL. Van het eerste contact tot de uiteindelijke installatie verliep alles soepel. De monteurs waren vakkundig en legden alles duidelijk uit. Het resultaat is een stil en efficiënt aircosysteem dat onze woning in no time verkoelt of verwarmd. Bovendien is het team van DuurzaamXL erg vriendelijk en klantgericht. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Prettige ploeg installateurs

Intake en offertestadium verliepen vlot en met aandacht. Feitelijke installatie liet (te) lang op zich wachten. Uitviering verliep uitstekend, incl. 1e nazorg.

Zeer tevreden, denken goed mee.

Hele positieve ervaring, van de flexibiliteit met het aanpassen van een installatiedatum het meedenken met de beste locatie voor het ophangen. En op de dag zelf de positieve houding en het snel werken, eind van de dag lagen de zonnepanelen op het dak en de airco stond er in een ochtend.

Snel en netjes

Na mijn aanvraag binnen 24 uur een offerte op maat. 14 dagen later een werkende installatie. Top gedaan.

Start was matig maar uiteindelijk alles goed opgelost

Team was op tijd begon voortvarend maar bleek dat er minder panelen geplaatst konden worden dan aangegeven dus uiteindelijk 17 geplaatst ipv 20 verder alles goed opgeleverd.

Geweldig !

Stipt op tijd, zeer aardig montage personeel. Komen afspraken precies na. Overleggen duidelijk wat ze gaan doen. Kennis van wanten. Goede uitleg van de werking van de zonnepanelen inclusief de App. Ruimen alles netjes op en vragen of alles duidelijk is. Geven nog tips voor eventuele verdere verduurzaming. Compliment aan het hele team! Zeer aanbevelingswaardig!

Fantastisch!

Een aanrader voor een ieder die wilt gaan verduurzamen. Naast de prettige en persoonlijke benadering denk Duurzaam XL met je mee. De installatie is vlekkeloos verlopen. De monteurs waren vriendelijk en gingen netjes te werk. Bedankt team Duurzaam XL!

Goede en snelle service mét persoonlijke aandacht!

Bedankt mensen van DuurzaamXL voor onze nieuwe zonnepanelen! Van begin tot eind zijn wij goed geholpen door de mensen van DuurzaamXL (voornamelijk Corine), van het uitzoeken wat onze wensen zijn, tot een mooie duidelijke offerte en een installatiedatum op zeer korte termijn. Daarbij zijn wij goed geadviseerd rondom het verzwaren van de meterkast. Ook na installatie blijven we welkom voor technische service. Toppers!

Alles volgens afspraak , netjes afgewerkt.

De mogelijkheden zijn in overleg bekeken en uitgevoerd.

Vriendelijke monteurs

In 2 dagen warmtepomp geïnstalleerd, heel netjes gewerkt en alles opgeruimd na de werkzaamheden.

Rietgraafsingel 6

6678PH Oosterhout

085-2030230

Over DuurzaamXL

Bij DuurzaamXL gaan we verder dan losse oplossingen. Met ons krijg je een totaalpakket voor verduurzaming dat écht impact maakt. Van advies tot installatie en van service tot financiering: wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Samen creëren we een toekomstbestendige woning en een lagere energierekening.