Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment99%
Klanten prijzen het team om professionaliteit en duidelijke begeleiding. Ze benadrukken snelle reacties en praktische oplossingen. De algehele ervaring is zeer positief, met meerdere klanten die terugkomen voor toekomstige zaken. De dienstverlening wordt omschreven als professioneel en geruststellend.
Sterke punten
Professionaliteit en deskundigheid
Duidelijke communicatie
Snelle en betrouwbare service
Gebaseerd op 8 reviews
Deskundig en doortastend
Het betrof een geschil tussen een hypotheekadviseur en ons als particulier. Het geschil speelt zich af in 2016 en onze belangen zijn eerst behartigd door de rechtsbijstand verzekeraar maar die kreeg er geen beweging in. In 2018 is daarom Yspeert in beeld gekomen, bij het eerste gesprek met de heer Meijerink hadden we direct het gevoel dat de zaak in goed en deskundige handen was. Eind 2021 was er eindelijk de uitspraak in hoger beroep en vlot daarop is de door ons geleden financiële schade uitgekeerd door de tegenpartij. De periode 2016 is voor ons emotioneel een zware periode geweest en dit was ook steeds de motivatie om door te zetten. We hoopten dat voor ons het recht zou zegevieren en dat is ook gebeurt, het feit dat de door de hypotheekadviseur gemaakte fouten zijn bevestigd door de rechter telde voor ons het zwaarst. De deskundige en doortastende werkwijze van Jan-Gerrit Meijerink hebben wij als zeer prettig ervaren en was voor ons een baken in een roerige tijd.
Jan-Gerrit Meijerink
Ondernemer
9 February 2022
Theo Faber
Ameland
Vriendelijke behulpzame en uiterst professionele vakmensen!
Wij hebben louter lovende woorden voor dit kantoor.
Na betrokken te zijn geraakt bin een ongeluk met een paardencombinatie die boven op mijn vrouw en onze koets was gesprongen, zijn wij met een Nationale Nederlandse verzekeringsmaatschappij geconfronteerd om een letselschade traject in te moeten.
Ik kan u verzekeren dat dit zonder de vakmensen van Yspeert Advocaten nooit goed was afgelopen, maar vandaag mag de vlag uit! Met een "bitter zoet" gevoel hebben wij "tot nooit weer ziens" tegen de verzekeringsmaatschappij gezegd en "bedankt" naar Yspeert Advocaten!
Afgehandeld en tevreden verder met een mooi leven.
Sjoerd de Jong
Zelfstandig ondernemer
21 January 2022
Jacques
Froombosch
Addwork
Alle doelen zijn behaald!!!
Via bevriende zakelijke relatie in contact gekomen met Yspeerd.
Doelen van de zaak duidelijk gesteld en na het maken van een strijdplan tot actie over gegaan.
Alle doelen zijn gerealiseerd in 1,5 jaar met twee verschillende zaken.
Ik kan iedereen Yspeerd advocaten adviseren met in het bijzonder Elzelou Grit
Jan Boyen Rienks
texel
paracentrum Texel
Super!
Voor het eerst moesten we een advocaat zoeken die ons bij kon staan, dat was al spannend.
Maar na het eerste telefoon gesprek met Martin was ik direct rustig.
Hij gaf me direct een vertrouwd gevoel en heeft alles zo goed voor ons op papier gezet. Met een goed eindresultaat, we kunnen onze dit hoofdstuk afsluiten.
Super bedankt voor alle hulp.
Martin Ueffing
1 November 2021
Daphner
Nieuw Weerdinge
Professioneel en begrijpelijk bijgestaan in letselschadezaak
Na een ongeluk, op advies van plastische chirurg, zijn wij vanuit Brabant, terecht gekomen bij Yspeert advocaten in Groningen. Hier zijn wij heel vakkundig en persoonlijk bijgestaan. In goed overleg en op een heel begrijpelijke manier. We hebben dit gebeuren een plekje kunnen geven en het af kunnen ronden, op een zo goed mogelijke manier.
Services facilitair beheer.
16 October 2021
Jose
Veldhoven
Goede en open samenwerking.
Wegen letselschade met Yspeert advocaten in contact gekomen. Zij hebben mij de afgelopen 4 jaar enorm geholpen mijn ongeval te rechtvaardigen. Dit was ook mogelijk op afstand (aangezien ik naar Oostenrijk verhuisd ben). Over video bellen en telefonisch contact was alles goed te regelen. De samenwerking naar een goede afwikkeling was te realiseren dankzij Yspeert advocaten.
15 October 2021
Patty Hagen
Arnhem
Mevr.
Kwaliteit ervaring ten top
Wij hebben een zeer goede ervaring met het kantoor gehad we zijn geweldig geholpen
Karin is zeer betrokken geweest bij het geheel.
we zijn zeer tevreden en opgelucht met behaalde eindresultaat!!
28 June 2021
Remko en Lina
Hoogezand
Ik ben geholpen door mevrouw Kamps, zij is een heel deskundig personeel.
23 April 2021
Amer
Groningen
Nuchtere kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise
Ik leun voor mijzelf en klanten altijd op de expertise van Yspeert, en dan met name Mr. Vos. De nuchtere werkwijze, een eerlijke analyse zijn super belangrijk. Je wilt niet procederen als het voorkomen kan worden. Maar als het wél die kant op dreigt te gaan, wil je de beste mensen in je team. Daarom raad ik Yspeert warm aan: een betrouwbare legal partner!
Sander Vos
Bestuurder
12 April 2021
Arvid
Drachten
TRUE Leadership
Prettig, to the point en vakkundig.
Goede ondersteuning en advies ontvangen in zake een Wet milieubeheer zaak.
Goede sparringspartner om aanpak mee te bespreken.
Komen afspraken goed en snel na.
Elzelou Grit
QHSE Manager
8 March 2021
Piet de Boer
Farmsum
BMT Europe BV
Deskundig en betrokken advocatenkantoor
Uitstekende ervaringen met dit kantoor. Zeer aan te bevelen.
Communicatie-adviseur
4 February 2021
Anita
Sappemeer
Altijd goed!
Altijd uitstekend geholpen door Jan-Gerrit Meijerink.
verbeterpunten: De kokoskoekjes moeten weer terug.
Jan-Gerrit Meijerink
Eigenaar
12 January 2021
Silke
ToPay B.V.
Nauwkeurige en sterke wettelijke dossier ondersteuning
In de voorbereidingen naar de civiele geschillen rechtzaak van Yspeert advocatuur, met in de persoon Mr G. Schaak, een zorgvuldige en wettelijke sterke begeleiding ondervonden. Rechtzaak moet nog voorkomen maar de zorgvuldige en wetskennis voorbereidingen geven al vast veel vertrouwen in de behandeling van de zaak.
Gerrit Schaak
Algemeen directeur/ CEO
26 October 2020
Ben
Marum
Clean Tech Aviation
erg prettig kantoor om client bij te zijn, kort en bondig is daar lijfraad.
Heb bij mijn kontakten altijd prettige momenten, als ik bel gelijk juiste manier van handelen gekregen en erg belangrijk, alles eigenlijk binnen een uur.
Dit is voor mij erg belangrijk geweest omdat ik dan weer wat rust kreeg in mijn hoofd en verder handelen.
Mijn zaak is naar volle tevredengheid opgelost en zal, indien nodig, weer gebruik maken van uw diensten en u aanbevelen bij mensen die zelfde dingen ervaren als ik toen.
Mag nog opmerken dat je gewoon kunt zeggen hoe je er over denkt en wat je verwacht, dan komt er altijd goed advies van uw kant
ben met pensioen
9 October 2020
bob
Sappemeer
n.v.t.
Deskundig
Goede ervaring, advocate was goed bereikbaar en vertelde duidelijk, in begrijpbare taal wat het plan was, welke stappen ze ging ondernemen en of ik me daar in kon vinden.
Frouke Douma
5 October 2020
Anouk
Emmen
Altijd bereikbaar snel en goed afvies, sparringspartner
Veel kennis, goede sparringpartner. Duidelijke taal, dus heldere antwoorden. Transparant in de kosten. Informeel en kundig.
Frouke Douma
Directeur/Eigenaar
28 September 2020
Paul Hooghiem
Exclusief Vastgoedbeheer
Yspeert is een slagvaardig en krachtig bedrijf met veel kennis en kunde van diverse disciplines.
Diverse malen gebruik gemaakt van de verschillende disciplines binnen Yspeert en dus ook gewerkt met verschillende advocaten.
Heldere communicatie, kennis van zaken, samenwerken en slagkracht zijn de sleutelwoorden voor dit kantoor. No nonsens advocaten met allemaal een duidelijke visie. Ook geweldig om mee te sparren!
Ruth Pruim
DGA
31 August 2020
Renske Bos
Host Holding
Zeer deskundig.
Korte lijnen en ontzorgend!
Wouter Leerink
Dga
29 August 2020
Joris
Vossen
Top service en altijd bereikbaar voor een snel telefonisch consult
Yspeert advocaten snapt heel goed dat snel reageren en contact onderdeel uitmaakt van het gevoel dat de klant zich geholpen voelt.
Altijd is er iemand die je snel te woord staat of je binnen no-time terugbelt.
Prima dienstverlening en een aanrader voor iedereen om deze kwaliteitsservice en specialistische kennis te testen.
Hillie Lunter
DGA
11 June 2020
Johan
Heerenveen
BINNENBRAND BV
Deskundig en praktisch
Inhoudelijk is de dienstverlening van topniveau. Daarbij blijft men met beide benen op de grond, wat zich vooral vertaald in een praktische aanpak en uiterst plezierige en ongedwongen communicatie.
Ik werk al jaren met verschillende advocaten van Yspeert samen vanuit diverse hoedanigheden en invalshoeken. Mijn ervaringen zijn organisatiebreed onverdeeld positief.
Hillie Lunter
directeur, adviseur
28 May 2020
André
Drachten
De Vries in Business
Erg tevreden
Wij zijn er tevreden over de deskundigheid en de wijze van uitleg van Arianne Klok. Leuk contact en altijd bereid om het nogmaals toe te lichten in de soms complexe materie.
Arianne Klok
CFO
27 May 2020
Janine
Appingedam
Control Seal B.V
Ontzorgende service
We zijn Mr Doreth Loonstra volledig ontzorgd. Ze nam het voortouw in de materie en wist deze uitstekend te verwoorden naar ons zodat alles chrnologisch en inhoudelijk goed te snappen en te volgen was.
Ze bewaakte de deadlines en adviseerde goed over de verschillende volgende mogelijkheden.
Doreth Loonstra
Financieel Directeur
23 May 2020
JL
Dekkers
Deskundig en professioneel
In een bestuursrechtelijke aangelegenheid zijn wij zeer deskundig en professioneel bijgestaan door Yspeert Advocaten.
Doreth Loonstra
Positief sentiment99%
Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Advocaatscore
Over Yspeert advocaten
Yspeert levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan ondernemingen, overheden en instellingen. Wij hebben een duidelijke visie op de juridische zakelijke dienstverlening. U mag van ons de hoogste kwaliteit verwachten en daarnaast gaan wij doelgericht, kostenefficiënt en pragmatisch te werk. Onze dienstverlening is gericht op het inventariseren van uw risico’s, het voorkomen van geschillen en het verhogen van uw interne kennisniveau. Van dossiergericht naar procesgericht denken. Wij laten u graag zien hoe we dat doen.