Staat altijd voor je klaar
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 108 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews geven samen een zeer positieve ervaring bij de autoverkoop. Klanten waarderen vriendelijk en deskundig personeel, duidelijke communicatie en een zorgvuldige aflevering. De informatie wordt als eerlijk en betrouwbaar ervaren en het personeel lijkt klantgericht te handelen. De totale ervaring komt professioneel en vertrouwenwekkend over.
Staat altijd voor je klaar
11 July 2023
Angela Boes
Hengelo
Netjes, vriendelijk en duidelijk afgehandeld. Nog uit te voeren acties die tijdens het gesprek afgesproken waren keurig vermeld bij op de offert zodat dit voor iedereen duidelijk was.
27 March 2023
J.
Albergen
Vriendelijke man en goede service! Zeer tevreden.
26 March 2023
Kirsten
Ootmarsum
Auto Alberink is een goed en betrouwbaar autobedrijf. Goede service en alles gaat in overleg met de klant. Zelfs op zondag staan ze voor je klaar als je autopech hebt.
23 March 2023
M.
Albergen
hier een zeer mooie bus gekocht
22 March 2023
niels buiting
Klarenbeek
Mijn auto hier gekocht. Auto is super goed afgeleverd. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en lekkere koffie.
22 March 2023
Hendrikus
22 November 2022
Erna
Albergen
Ik ben geweldig geholpen met de aanschaf van mijn "Tientje"; een Hyundai i10 Het had geregend kort voor de proefrit en Thom maakte de auto goed droog, zodat we deze nog beter konden bekijken. Er was een geluidje, maar dat was bij ophalen verholpen. De auto werd geleverd met een nieuwe APK en een afleverbeurt. Bij de tenaamstelling kreeg ik leuke gadgets; een sleutelhanger, paraplu, notitieblokje en pennen. Ik ben zeer tevreden.
18 November 2022
Annemiek
Albergen
op een eerlijke manier en meedenkend heeft de verkopen mij overgehaald om een auto te kopen bij garage Alberink te Albergen. De auto is op een nette manier afgeleverd en hoop er veel plezier van te krijgen. verbeterpunt om over na te denken: bij de overdracht een schadeformulier er bij doen. hoop natuurlijk dat ik deze niet nodig heb. met vriendelijke groet, Louis
29 August 2022
A.G.M. Eertman
Tubbergen
Goede vlotte afhandeling en service, dit kan ik waarderen en aanbevelen!
29 August 2022
Rob Vinke
Almelo
Een mooie bus gekocht bij dit bedrijf. Werd de tijd genomen om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. Bij aflevering spontane werknemers in nette bedrijfskleding. Al met al een goeie professionele uitstraling.
11 June 2022
Gerhard Aarten
IJsselmuiden
7 June 2022
jolanda klumpers
ALBERGEN
Een mooie nieuwe Volkswagen Caravelle gekocht bij Auto Alberink. Perfecte aflevering en de bus bevalt uitstekend
5 June 2022
Komt afspraken na
15 February 2022
Huisman
Albergen
Prima garage. Zou de volgende keer hier weer een auto kopen.
12 February 2022
Kees
Zwolle
gewoon fijn en netjes bedrijf
23 December 2021
Rene Haarhuis
Harbrinkhoek
Al jaren mijn vaste garage voor onderhoud, apk enz. Uistekende service, vriendelijk, betrouwbaar, netjes, denken met je mee.
22 December 2021
Jeroen
TUBBERGEN
Top bedrijf en betrouwbaar Daar zijn er helaas niet zo veel van En goede inruil gehad Mooi en netjes bedrijf Aanrader
6 December 2021
Stefan
Albergen
Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam.
6 November 2021
Gerrit Halink
OLDENZAAL
Fijne samenwerking
6 November 2021
Bart
Saasveld
Autobedrijf Alberink komt altijd de afspraak na. Ze zijn duidelijk over onderhoud en prijzen. Er valt altijd te overleggen. Fakturen zijn ons nooit tegen gevallen. Mocht er tijdens een onderhoud aan onze auto een onverwachte kostenpost zijn, dan wordt je eerst door Autobedrijf Alberink gebeld om samen te overleggen wat de beste optie is op dat moment. Lovenswaardig.
21 October 2021
Marianne Magendans
Tubbergen
Vw caddy maxi gekocht in topkwaliteit
19 September 2021
Luke
Bilthoven
Ik had een lekke band en was even langs de garage geweest. Met een goeie 5minuten kon ik weer de weg op.
27 August 2021
joost lansink
Albergen
Auto Alberink is een zeer betrouwbaar bedrijf waar je alle tijd krijgt om de auto te keuren en proef te rijden. Tijdens mijn keuring kwam ik er achter dat de achter remblokken vervangen moesten worden. Dit was geen probleem en Auto Alberink heeft ook gelijk de voorrem blokken verwijderd. Kortom een uitstekende service!!
22 June 2021
Michiel
Zaandam
Autobedrijf Alberink is al ruim 40 jaar hét adres voor uw auto en betrouwbare service!
Wij in- en verkopen personenauto's en lichte bedrijfswagens van alle merken (nieuw en gebruikt).
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK-keuring en schade herstel.
Wij leveren onze auto's inclusief een recente APK keuring, afleveringsbeurt en 3,6 of 12 maand garantie of Bovag garantie.
U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar.
Hulsbrookstraat 4
7665CE Albergen