Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven samen een zeer positieve ervaring bij de autoverkoop. Klanten waarderen vriendelijk en deskundig personeel, duidelijke communicatie en een zorgvuldige aflevering. De informatie wordt als eerlijk en betrouwbaar ervaren en het personeel lijkt klantgericht te handelen. De totale ervaring komt professioneel en vertrouwenwekkend over.
Goed en helder bedrijf, denkt mee en staat klaar. Komt afspraken na.
13 June 2026
Coen Oude Breuil
Albergen
Net bedrijf, nemen de tijd, kwaliteit, eten waar ze over praten.
9 June 2026
Gerard Klaassen
Abergen
Vrijdag 6 februari 2026 een mooie Ford c-Max opgehaald. De ontvangst en aflevering hebben wij als zeer prettig ervaren bij dit bedrijf. Het gaf ons meteen een goed en vertrouwd gevoel.
7 February 2026
Toon en Ine Meulenbroek
Hengelo
Wij hebben een aantal maanden geleden een nette Skoda gekocht bij Auto Alberink in Albergen, en hadden vanaf het eerste contactmoment al ontzettend veel vertrouwen in de mensen die hier werken. Alle informatie is eerlijk gedeeld, en er waren dan ook geen verrassingen tijdens de bezichtiging en proefrit. Ook de verkoop ging vlekkeloos met 6 maanden gratis garantie waar we heel blij mee zijn omdat dat toch een extra laag aan vertrouwen geeft. Wij zullen in de toekomst zeker eerst naar jullie aanbod kijken bij een volgende auto.
17 November 2025
Kamran
Amersfoort
Eerlijk en net bedrijf
5 November 2025
Jeroen
Alphen gld
fijn personeel om mee te overleggen
3 November 2025
Remco
Albergen
Vriendelijke en deskundige mensen. Heb er in augustus een tweedehands auto gekocht; loopt als een trein.
1 November 2025
Wiebe
Oldenzaal
Auto gekocht voor de zaak, Prima service, heldere communicatie, Erg prettig contact!
7 August 2025
L
Rijssen
Zeer tevreden over mijn aankoop van een Golf Station! Recent heb ik een Volkswagen Golf Station gekocht en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en vriendelijk. Uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf eerlijk advies — geen verkooppraatjes. De auto werd keurig afgeleverd, exact zoals besproken, en zonder verrassingen. Je voelt gewoon dat klanttevredenheid hier écht belangrijk is. Kortom: topservice, een eerlijke deal en een auto waar ik superblij mee ben.
28 June 2025
Arnout
Naarden
Vanaf het eerste contact buitengewoon correct behandeld. Informatie over de aangeboden auto was zoals ook de eigen waarneming bij bezoek. Keurig inruilvoorstel gekregen. Fijn zaken doen, inclusief zaken waar je niet om hoef te vragen maar hij zelf ter sprake brengt (zoals monteren van aftimmering laadruimte en herstel van klein deukje). Hierdoor het gevoel dat het hen écht te doen is om klanttevredenheid, top! Tussen koop en aflevering netjes op de hoogte gehouden en conform afspraak afgeleverd! Buitengewoon tevreden en een échte aanrader om als klant nog echt ‘koning’ te zijn.
14 June 2025
Alwin
Exloo
In september heb ik een keurige Renault Clio uit 2018 gekocht. Bedrijf was flexibel met met de proefrit, een laatste check/onderhoud en afspraak voor tenaamstelling en levering. Tot op heden loopt de auto prima en is alles naar wens. Ik vertrouw erop dat dit zo blijft.
7 December 2024
Pim
Enschede
Alles ging heel goed. Ik had een nieuwe auto gekocht en werd ook helemaal nagekeken. Ik mocht de auto na een week ophalen en alles ging heel goed. Mijn batterijen van de sleutel waren al snel leeg en dit probleem werd zo opgelost
27 November 2024
Esmee
Ootmarsum
Mooie jumper gekocht Top Bedrijf goede service en afspraak is afspraak Een dikke aanrader
13 July 2024
Regtop Glasbewassing
Smilde
Wij hebben recent een VW Polo aangeschaft bij Auto Alberink Albergen en zijn erg tevreden met onze ervaring. Zowel de inruilprijs als de aankoopprijs waren zeer concurrerend, en de aflevering verliep vlekkeloos. Ik kan Auto Alberink Albergen absoluut aanbevelen!
5 July 2024
Erik Ganzevoort
Coevorden
Wij zijn super tevreden over autobedrijf Alberink. Wij hebben anderhalve week geleden onze golf variant opgehaald. Van begin tot eind zijn we geweldig geholpen. ECHTE service die je tegenwoordig nergens nog echt kan verwachten maar dat vind je echt hier. Wij zijn heel blij met de aankoop.
28 May 2024
Fam.Schaafsma
Stiens
Bestelbus ingeruild voor een die zij hadden staan. Voldeed aan alle afgesproken eisen.
23 April 2024
Fabio
Julianadorp
Uitstekende service, Auto gekocht voor zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Afspraken zijn goed nagekomen
16 April 2024
Lars
Vriezenveen
auto gekocht en netjes geholpen
16 April 2024
Johan Dekker
Vriezenveen
Keurig behandeld en een prima auto gekocht voor een goede prijs. Eerlijk verhaal en verder no nonsens mentaliteit.
15 April 2024
Frank Willegers
Wierden
Gisteren hier een aankoop gedaan. Nette man, goede uitleg, en een betrouwbaar bedrijf. Nette aflevering, en lekkere koffie gehad.
24 October 2023
Zomer
Valkenswaard
We hebben dit jaar 2 2e hands auto's bij dit bedrijf gekocht. in beide gevallen correct geleverd met duidelijkheid van de ingeruilde auto. Daarnaast een goed garantie, die we gelukkig nog niet nodig hebben gehad. Daarnaast vriendelijk en correct.
22 October 2023
c
geesteren
Ik was snel een auto nodig , na overleg werd hij in tweedag geleverd incl apk. En als extra service remschijven en blokken voor ook nog gratis vervangen. Supe
20 October 2023
Erik
Schoonebeek
Een mooie deal kunnen sluiten, bij aflevering waren de witte kentekenplaten zoek. Ze hebben ter plekke nieuwe besteld.
17 October 2023
B
Apeldoorn
Er is tijd en geduld voor de klant. Goede uitleg van de auto zodat je met een gerust hart op pad kunt.
16 October 2023
Albergen
Staat altijd voor je klaar
11 July 2023
Angela Boes
Hengelo
Autobedrijf Alberink is al ruim 40 jaar hét adres voor uw auto en betrouwbare service!
Wij in- en verkopen personenauto's en lichte bedrijfswagens van alle merken (nieuw en gebruikt).
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK-keuring en schade herstel.
Wij leveren onze auto's inclusief een recente APK keuring, afleveringsbeurt en 3,6 of 12 maand garantie of Bovag garantie.
U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar.
Hulsbrookstraat 4
7665CE Albergen