Heeft een totaal van 100 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment92%
Klanten hebben herhaaldelijk het eenvoudige bestelproces en de heldere stappen gewaardeerd. Ze waardeerden het deskundige advies en de attente service. Levering en montage verliepen vlot en professioneel, met duidelijke communicatie. Over het algemeen was de ervaring positief en bevredigend.
Sterke punten
Gemakkelijke bestelling en duidelijk proces
Deskundig en vriendelijk personeel
Betrouwbare levering en professionele montage
Gebaseerd op 6 reviews
Top keuken geleverd en vakkundig geplaatst!
Top keuken geleverd en vakkundig geplaatst!
1 September 2022
Rowdy
Tholen
Beste Rowdy,
Dank u voor deze mooie complimenten. Dank u voor het plaatsen van deze positieve review.
Uitstekend geholpen
Keuken gekocht, uitstekend geholpen in de winkel. Daarna werd alles correct bevestigd, diverse keren is er contact geweest om wat dingen na te vragen/aan te passen.
Alles werd conform afspraak geleverd, monteur belde tijdig om zijn komst te bevestigen. Enkele zaken die na het monteren nog moesten gebeuren liepen redelijk vlekkeloos, ook daarbij ontvingen we weer bevestigingen van de afspraken en belde de monteur dat hij onderweg was.
4 August 2022
Jeanette
Westland
Beste Jeanette,
Wat een mooie uitgebreide review heeft u geschreven met alleen maar complimenten. Dat horen we natuurlijk heel graag! Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
Pauline Klerkx - KeukenConcurrent
Zeer tevreden, komen afspraken na.
Wij hebben een zeer positieve ervaring met KeukenConcurrent (filiaal Wateringen). Goede verkoop, duidelijke offerte, keurig puntjes op de i gezet. Khaled, Jerry en Kees deden het daar perfect. Keuken is op tijd en volledig geleverd en de installateur leverde keurig werk af. Wij zelf hadden geregeld dat de aansluiting correct waren, maar met de technische tekeningen van de KeukenConcurrent was dat voor professionals geen probleem. Al met al zeer tevreden.
Minpunt: het filiaal in Wateringen heeft geen lift waardoor mijn vrouw in rolstoel met veel moeite boven kon komen (tillen). Misschien is een traplift een oplossing
14 July 2022
Peter
Beste Peter,
Wat een mooie beschrijving van uw ervaringen in onze winkel, met de levering en met de montage van uw keuken. Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over dit traject en met uw nieuwe keuken. Uw tip over de lift gaan we zeker overwegen, dank u wel hiervoor. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
geweldig
de verkoper is op en tot de beste
8 July 2022
Andries Scholtes
krimpen aan den ijssel
Beste meneer Scholtes,
Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn, dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Goede kennis en uitleg
Zowel de verkoop en de montage is goed verlopen door kundig personeel.
31 May 2022
N. Vink
Beste heer/mevrouw Vink,
Fijn om te vernemen dat zowel de verkoop als de montage naar wens is verlopen bij u. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
Pauline Klerkx - KeukenConcurrent
Veel aandacht en professionele kennis
Wij hebben afgelopen week onze definitieve handtekening gezet onder de opdracht. Die opdracht ontstond in 3 stappen : eerst worden de wensen uitgewerkt en komt er een aanbod, daarna wordt de keuken definitief ingemeten en volgt er een 2e gesprek om de puntje op de i te zetten. Over de behandeling en de kennis van de medewerkers Khaleed, Cees en Jerry (Wateringen) zijn we zeer te spreken. Ze namen ruim de tijd en lieten niets aan het toeval over. De keuken wordt in juli geplaatst en gezien de voorbereiding heb ik goede hoop dat het allemaal goed gaat komen.
24 April 2022
Peter
Beste Peter,
Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent, leuk om te horen en fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Margo Ketels - KeukenConcurrent
Superfijn super goed
Beste Service die je maar kan verzinnen
5 April 2022
Andries
Krimpen aan de ijssel
Beste Andries,
Fijn om te vernemen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor deze positieve review.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Samen met een familielid bij de keukenconcurent geweest.
Heel fijn geholpen en samen een uitstekende keuken Samengesteld!!
Nemen de tijd voor de klant en zeer goed geadviseerd.
Ben met een goed en fijne gevoel, naar huis gegaan en erg blij met mijn keuken.
Zeer tevreden!!
3 March 2022
Ellen
Den haag
Beste Ellen,
Mooie woorden voor ons over de hulp bij het samenstellen van uw nieuwe keuken en met een goed gevoel naar huis gegaan. Meer kunnen we ons niet wensen! Dank u wel hiervoor en gefeliciteerd met uw keuken.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Eerlijk, duidelijk, goede communicatie en alles is op tijd geleverd en gemonteerd.
De medewerkers zijn zeer vriendelijk.
Zeker een aanrader aan andere!
17 February 2022
Randjennesh Ramadhin
Beste Randjennesh,
Dank u voor uw aanbeveling, leuk om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Wij zijn erg goed geholpen door de verkopers met onze keuzes en het plaatsen van de bestelling.
De monteurs waren bekwaam en ook de herstelwerkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
Enig minpuntje is dat het erg lang heeft geduurd tussen het melden en het uitvoeren van de restpunten.
31 January 2022
Rammi
Beste Rammi,
Dank u voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken, wij wensen u heel veel kook plezier toe.
klantenservice was prima
keuken zelf is niet goed in elkaar gezet, en de apparatuur Indesit is slecht apparaten. Kastjes scheef, de oven van de combi slecht.
Ik had al gezegd dat het geen goede apparaten zijn, werd verteld dat het nu beter is heb helaas mij om laten praten.
Wat de service aan huis is prima.
Beveelt niet aan
23 December 2021
Antoinette
sGravenzande
Beste Antoinette,
Dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling. Gezien uw ervaringen zouden we graag van u vernemen als we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Zeer duidelijk en zeer fijn geholpen
Zeer duidelijk en zeer fijn geholpen, resultaat is waar gemaakt
21 December 2021
JTM
‘s-Gravenzande
Beste meneer/mevrouw,
Wat fijn om te horen dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed, maar ietwat onduidelijk.
Verkoop is prima verlopen. Ook het advies was goed.
Verkoper voelde goed aan waar wij naar op zoek waren.
Klein smetje: Verkoper heeft duidelijk aangegeven dat er een bestekbak bij de besteklade zit.
Dit bleek niet het geval en deze moeten wij plots los aanschaffen. Tikkeltje vervelend.
15 November 2021
Wout
Geweldige deal!
Goed geholpen door Cees. Goed advies gehad en Cees heeft ook goed meegedacht bij het opstellen van de keuken. Uiteindelijk een mooie keuken waar me blij mee zijn.
1 November 2021
Sachin
Den Haag
Beter kon ik het niet wensen!
Super fijne winkel met fijn personeel! Voelde totaal niet geforceerd en gaf ons een warm gevoel. Jerry gaf ons ook een heel ander beeld hoe een keuken verkoper kan zijn. Uiteindelijk met onze droomkeuken de deur uit gegaan en een hoop nieuwe buikspieren van het lachen. Ga zo door jongens!
30 October 2021
Esteban
Rotterdam
Beste Esteban,
Hartelijk dank voor de mooie review en het delen van uw ervaring. Het doet ons goed dat u bij ons uw droomkeuken heeft gevonden en er een heel leuke ervaring aan hebt overgehouden.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Buiten de montage om ben ik meer dan tevreden.
Het personeel in de winkel heeft mij uitstekend geholpen. Zij waren zeer meedenkend, namen de tijd en flexibel. Op het moment dat de keuken toch niet passend was, in mijn nieuwe woning, kon ik terugkomen en was er een mogelijk om de keuken nog helemaal om te veranderen. Dit was zelfs mogelijk na het geven van akkoord.
De levering was ook prima. Echter was de persoon die keuken kwam monteren respectloos en vertoonde hij onacceptabel gedrag. Hier houdt ik een nare smaak aan over.
7 October 2021
Floor
Gouda
Beste
Dank u wel voor de mooie beoordeling en feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het verkooptraject en levering. Uw punt van kritiek nemen wij zeker ter harte en zullen dit bespreken met betreffende collega.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Zeer vriendelijk, duidelijk, goede service
Goede service, vriendelijke installateurs en werken netjes.
vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Beschadigingen en gebreken werden netjes opgelost.
27 September 2021
zeer tevreden
7 September 2021
martin
gavenzande
Zeer tevreden over levering en plaatsing
Alles ging naar wens we hadden een kleine hapering bij levering maar werd gelijk opgelost dus raad iedereen aan.
29 August 2021
John
Delft
uw verkoper benaderd de klant met persoonlijke aandacht!
Wij hebben de keuken gekocht in zoetermeer! Wij hebben een prettig verkoopgesprek met Uw verkoper uit wateringen.
9 August 2021
J.M. Rietbroek
Zoetermeer
Een professioneel team heeft ons geholpen tijdens de bestelling.
Wij zijn zeer goed geholpen tijdens het plaatsen van een bestelling voor een nieuwe keuken.
Team verkopers is zeer professioneel en dacht goed mee met oplossingen.
28 June 2021
Rammi
Den Haag
Verkoper neemt ruim de tijd voor alle vragen en wijzigingen
Ik ben voornamelijk te spreken over de service van de verkoopmedewerker. Heeft heel veel geduld gehad voor alles wat er achteraf nog gewijzigd werd.
Enig minpuntje: Ik vind het alleen jammer dat het aanbod alleen geldt op het moment dat je er bent en niet voor langer zodat je er nog even over na kan denken.
De prijs kan uiteraard altijd lager maar wij hebben met een goed gevoel de offerte getekend.
Uit ervaring weet ik dat de keukens van prima kwaliteit zijn en er nog jaren van genoten kan worden.
31 May 2021
Silvi
Bleiswijk
uitstekende keukenleverancier
Met Cees uit Wateringen meerdere malen rond de tafel gezeten om te komen tot een prachtige keuken. Mei 2021 is de keuken geleverd. geheel compleet en dezelfde dag door Ferry op zeer vakkundige gemonteerd. Al met al uitermate tevreden over het hele traject. Er staat een prachtige keuken in onze nieuwe woning.
30 May 2021
Theo Uitvlugt
Goeie keuze gemaakt.
Wij zijn goed geholpen door de verkoper.
We zijn super blij dat we die keuze bij jullie hebben gemaakt.
18 May 2021
Rita
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 100 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over KeukenConcurrent Wateringen
Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.