Heeft een totaal van 83 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment96%
De reviews tonen over het algemeen positieve ervaringen. Klanten waardeerden het attente personeel en een hoog serviceniveau. De feedback benadrukt doordacht advies en tijdige, zorgvuldige afhandeling. Al met al is de tevredenheid hoog.
Sterke punten
Uitstekende service en advies
Vriendelijk personeel dat tijd voor je neemt
Efficiënte afhandeling en oplossing van problemen
Gebaseerd op 5 reviews
top monteurs vakmannen top gedaan
hele prettige ervaring met deze monteurs, behulpzaam ze zijn vriendelijk en nog eens valmannen zoals je niet veel ziet.
Mike en Roel topgasten.
31 March 2022
Rameau
philipinne
Beste meneer/mevrouw Rameau,
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
De problemen zijn op de juiste wijze genoteerd en waar mogelijk opgelost.
25 March 2022
W. de Bruin
Sliedrecht
Beste meneer, mevrouw de Bruin,
Dat klinkt als een zeer prettige ervaring. Bedankt voor uw beoordeling.
Nicole post - KeukenConcurrent
Goede service en afspraken worden nagekomen
Levertijd welke was afgegeven heeft men exact aangehouden.
Door transport enkele items licht beschadigd,doch hiervoor werd zonder discussie nieuw geleverd!
15 February 2022
Peter
Woudenberg
Beste Peter,
Fijn dat we u geheel naar wens van dienst konden zijn, ook voor de service op uw keuken! Dank u voor het delen van uw ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Prima prijs-kwaliteit, prettig personeel, goede service *****!
In 2017 keuken gekocht, in 2018 geplaatst.
Zeer correct geholpen en prima geadviseerd in Sliedrecht, ook al was het tijdens een zaterdagavond (actie-avond, dat wel).
Zelfs een tijd na 1e levering nog ontbrekende onderdelen zonder problemen nageleverd. Tijdsverloop lag trouwens aan onszelf...
Moeten we weer een nieuwe keuken gaan we vast weer bij KeukenConcurrent Sliedrecht op bezoek! Het bewijs? Onze zoon/schoondochter hebben onze aanbeveling al opgevolgd en óók een keuken uit van KeukenConcurrent uit Sliedrecht. Nog leuke bonus voor gehad zelfs ;-).
1 February 2022
André Rozendaal
Wijk en Aalburg
Beste meneer Rozendaal,
Wat een leuke review om te lezen. Goede ervaringen van uzelf en nu ook van uw zoon en schoondochter, dat is nog eens een compliment voor ons. Dank u wel hiervoor!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Van begin tot einde perfect tevreden!
Bij aankoop zijn we perfect geadviseerd en geholpen. Meedenken van keukenconcurrent personeel zeer op prijs gesteld. Inmeten ter plaatse met adviezen was perfect geregeld. de communicatie omtrent de levering zeer accuraat. De levering van het materiaal op tijd met uitleg en controle van de bezorger zeer op prijs gesteld. De Montage door Fa. Hooijen was uitstekend. netjes en vlot gewerkt. Voor ons was het een genot om een keuken te kopen en bevelen het zeker aan!
28 January 2022
Kees
Beste Kees,
Voor ons was het een genot om uw review te leven en te zien dat u zo tevreden over ons bent vanaf de aankoop tot en met de montage. Heel hartelijk bedankt hiervoor en we wensen u nog heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken!
Tevreden
Prettig en vakkundig geholpen
22 December 2021
Dirk Lugthart
OUD ALBLAS
Beste meneer Lugthart,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!
heel goed en deskundig
Door een deskundig en zeer gemotiveerd iemand in een toch ontspannen sfeer, die ruimschoots de tijd voor je neemt om een tot een totaal plaatje te komen
Waarbij het niet alleen om geld maar ook om functionaliteit gaat.
en daarbij de wensen van de mensen er moeiteloos in verwerkt
21 December 2021
Rinus
Ridderkerk
Beste Rinus,
Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en top service
Ervaring in de winkel was positief, goed geholpen met duidelijk advies. Ook de levering en montage erg goed. Service goed, oven vertraagd en tijdelijk een andere gekregen.
9 December 2021
Loes
Zwijndrecht
Beste Loes,
Dat is goed om te vernemen dat het gehele traject naar wens is verlopen. Dank u voor uw positieve review.
Margo Ketels - KeukenConcurrent
Vertrouwd adres voor aankoop keuken.
Prettige ontvangst, hulpvaardig, meedenkend, verstand van zaken.
De afspraken nagekomen.
25 November 2021
A.P. Slob
Woudrichem
Beste meneer/mevrouw Slob,
Dat zijn hele mooie complimenten om te krijgen van u. Dank u wel hiervoor en voor het plaatsen van deze beoordeling.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Top keuken met veel 'niet standaard' en voor een betaalbare prijs.
Onze keuken moest in een ruimte van een 3 hoek worden geplaatst.
Hierdoor moesten de bladen speciaal gemaakt worden via een houten mal. Het is een prachtige keuken geworden met veel speciaal op maat gemaakte kastjes en bladen. Keukenconcurrent ging de uitdaging wel aan, waar ander keukenleveranciers afhaakten.
Wij zijn zeer tevreden over het eindproduct, de montage en de service. Als het goed en betrouwbaar en betaalbaar moet zijn, kun je met een gerust hart terecht bij Keukenconcurrent (-Sliedrecht)
27 October 2021
Marcel Klein
Beste meneer Klein,
Wat enorm leuk om te horen dat we u in uw unieke keukenruimte helemaal naar tevredenheid hebben kunnen helpen met uw nieuwe keuken! Daar doen we het graag voor. Dank u wel voor deze review en we wensen u heel veel kookplezier toe.
alles prima geregeld
goede service correct in de afspraken en goede montage
18 October 2021
Wim van den Bos
Beste meneer Van den Bos,
Goede service, afspraken en montage. Dank u wel voor deze mooie woorden en voor het plaatsen van deze vijf sterren beoordeling!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Super goed geadviseerd en geïnformeerd
We hebben onze keuken uit kunnen kiezen met Scott die ons heel goed heeft geadviseerd en geïnformeerd en dit alles in een leuke en gezellige sfeer
Fijne toegankelijke verkoper die alle tijd voor je neemt en zijn kennis en ervaring op een goede manier gebruikt!
16 September 2021
Ellie
Strijen
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Tot zo ver gaat alles naar tevredenheid
26 August 2021
Edwin
Service gerichte verkopers
Duidelijk gemaakt wat ik wilde en samen tot een oplossing gekomen
23 July 2021
Mark
Vuren
Geweldige service!
Duidelijke afspraken met het servicecentrum, die door de monteur worden nagekomen. Kortom: zeer tevreden.
16 June 2021
Frans
DORDRECHT
zeer vriendelijk en welwillend
Ik ben zeer goed geholpen, maar er zijn slordige fouten gemaakt, waardoor we behoorlijk in de problemen zijn gekomen.
Inmetings fouten en
11 June 2021
Olga Bakker
Verrassend
Scott heeft een verrassend mooi ontwerp gemaakt en al mijn wensen erin samen gevat. Hij is gezellig en heeft humor.
22 May 2021
Cindy
Naar wens geholpen
Wij zijn goed geholpen door, Scott Ponsen. Vestigingsmanager van Keukenconcurrent in Sliedrecht. Heeft ruim de tijd genomen. Goed nagedacht en goed geadviseerd over onze apparatuur, zoals om de inductie kookplaat en de Quooker. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
20 May 2021
Ela
Alblasserdam
Uitstekend geholpen met onze droomkeuken
Wij zijn uitstekend geholpen door Scott van KeukenConcurrent Sliedrecht. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons, om onze droomkeuken samen te stellen. We willen iedereen aanraden om hier je keuken aan te schaffen!
18 May 2021
Mitchell
Hendrik-Ido-Ambacht
Zeer Prettige en vakbekwaam geholpen .
Onze ervaring met Jitse Boer is als zeer prettige overgekomen.
Deze meneer luistert goed is vakbekwaam en kan zich goed inleven in onze wensen.
Ik kan iedereen aanbevelen om met Jitse in zee te gaan. Hij is een meer dan goede aanwinst voor jullie bedrijf
15 May 2021
Rameau
Papendrecht
heel goed geholpen. En voldoende tijd om te beslissen.
Klant vriendelijk . Meedenkend.
13 May 2021
Corrie
7 May 2021
leo de keizer
Sliedrecht
Snel en duidelijk
Snelle levering mooie keuken en mooi geplaats
22 April 2021
John
Tevreden
Tot nu toe zeer tevreden
Als levering en de leverdata ook zo correct mogen verlopen valt er niets re klagen.
18 April 2021
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 83 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over KeukenConcurrent Sliedrecht
Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.