Heeft een totaal van 153 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment97%
Klanten melden consequent vriendelijk en behulpzaam personeel en een professionele afhandeling van aankoop tot installatie. De levering en montage worden geprezen vanwege betrouwbaarheid en vakmanschap. Meerdere recensies benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en tevredenheid over het eindresultaat. Al met al is er een positieve en soepele ervaring met het bedrijf.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Vlotte levering en montage
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Gebaseerd op 9 reviews
Nette montage goede service
Wij hebben de montage met veel plezier mogen volgen . De kast zat een plek op, maar dat werd netjes overlegd voor een oplossing. Kortom een goede installatie. De volgende dag kwam de monteur voor de elektrische apparaten en het water aansluiten perfect. Fijne ervaring Keukenconcurrent.
30 March 2024
Arnold
Sprang-Capelle
Beste Arnold,
Dank je voor deze mooie complimenten, daar doen we het allemaal voor! Geniet lekker van je nieuwe keuken, zo te horen is deze een schot in de roos!
Echt een Top ervaring.
Van het binnen lopen van de showroom in Kaatsheuvel tot het leveren van mijn DROOM keuken!!
TOP TOP TOP
28 March 2024
Vera
Beste Vera,
Zo te horen is jouw nieuwe keuken een schot in de roos! Daar doen we het allemaal voor bij KeukenConcurrent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
goed werk met name de plaatsing van de keuken
In de winkel was het minder omdat deze heer niet deed wat wij afspraken
17 February 2024
Lout Molkenboer
Beste Lout,
Wat spijtig om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over je bezoek aan onze showroom, dat is natuurlijk nooit onze intentie. Fijn dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, wij wensen je heel veel kook plezier toe.
Uitstekende service
Goeie service waarbij alles de besproken werd. Er werd alles aan gedaan zodat ik het gevoel had dat alle dingen van de keuken afgetikt waren.
En heerlijke koffie!
9 February 2024
Bart
Beste Bart,
Dank je wel voor het plaatsen van deze uitstekende review over onze service (en koffie) in ons filiaal!
Waardeloos
Schamen moet jullie je Keuken concurrent Kaatsheuvel. Hoe vaak moeten we nog langskomen of bellen. Hoevaak gaan jullie nog zeggen we lossen het vandaag op we bellen u terug. Niks gebeurd er helemaal niks. Na levering en plaatsing keuken missen we een stuk naast de oven. Inmiddels 3 langs de winkel geweest en diverse telefoontjes en elke keer dezelfde smoes. We lossen het op vandaag. inmiddels enkele maanden verder en jullie hebben nog steeds niets opgelost. Schaam je kapot zouden jullie dit accepteren als ze dit bij jezelf zouden doen ?
Beveelt niet aan
4 February 2024
Jürgen Pelders
Beste meneer Pelders,
Uiteraard pakken we uw klacht zo snel mogelijk op en komen hier bij u op terug!
Met vriendelijke groet,
Inge van Dam - KeukenConcurrent ------------------------------------------------------- Update 26-03-2024
Beste meneer Pelders,
In verband met uw review hebben we hierover met onze verkoop en klantenservice nogmaals overlegd. Vanuit onze klantenservice hebben we u helaas telefonisch niet kunnen bereiken om dit verder toe te lichten en u daarom vandaag per e-mail hierover bericht. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben dan verzoeken wij u te reageren op deze e-mail svp.
Intussen hebben we vanuit onze klantenservice contact met u kunnen hebben over uw klacht over de missende onderdelen van uw keuken. Zoals per mail ook aan u bevestigd zijn de genoemde artikelen voor u in bestelling gezet en houden we u op de hoogte over de levering hiervan. Mocht u over de bestelling nog vragen of opmerkingen hebben dan verzoeken we u dit kort te sluiten met uw contactpersoon bij onze klantenservice. Onze oprechte excuses dat niet alles verloopt zoals u dit van ons mag verwachten.
Klant vriendelijk.
Goed.
29 September 2023
Luigino Albertus
Beste meneer Albertus,
Dank je wel voor deze positieve beoordeling voor KeukenConcurrent, daar zijn we heel blij mee!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Van de aankoop tot plaatsing: klantvriendelijk, professioneel, ervaren, meedenkend, eerlijk.
Wij hebben onze droomkeuken
21 August 2023
Rob en Shirley
Dongen
Beste Rob en Shirley,
Wat een mooie complimenten voor KeukenConcurrent vanaf de aankoop tot en met de plaatsing. En als resultaat jullie droomkeuken, daar doen we het allemaal graag voor!
Ik ben heel tevreden
Over het algemeen heel tevreden met de aankoop.
Helaas ontbrak 1 frontdeur van de vriezer en duurde zowat 6 weken voor het geleverd werd. Over de monteurs kan ik alleen zeggen dat ze heel goed werk hebben geleverd.
16 August 2023
John
Beste John,
Dank u wel voor het delen van uw ervaringen. Over het geheel gezien heel tevreden over uw aankoop en vooral over onze monteurs. Dat horen we graag.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Ik ben heel vakkundig geadviseerd en gedurende het traject van order naar montage professioneel en kwalitatief heel goed begeleid. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, van tekening naar werkelijkheid mijn droomkeuken.
Complimenten aan de vestiging Kaatsheuvel, bezorgers en monteurs.
31 July 2023
Nienke Fenn
Beste mevrouw Fenn,
Wat ontzettend fijn om te horen dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. KeukenConcurrent wenst u heel veel kook plezier toe!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Fijn bedrijf dat zich aan afspraken houdt en fijne sfeer. Ook bij het leveren , snel en toch secuur Toppie. Het installeren hebben we in eigen hand genomen. Hij staat nu, prachtig heel blij mee.
19 July 2023
Annet
Beste Annet,
Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken! KeukenConcurrent wenst u heel veel kook plezier toe.
11 July 2023
Elly
Rucphen
Beste Elly,
Dat vinden we super om te horen, daar doen we het allemaal voor!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Erg fijne behandeling door verkoper
Leuke en gemoedelijke gesprekken tijdens aankoop keuken
7 June 2023
John
Beste John,
Fijn om te horen dat u uw gesprek in de showroom als prettig heeft ervaren. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Gewoon goed
Afspraak gemaakt voor herstel defect en op de afgesproken dag wordt het meteen gemaakt geheel naar wens.
4 June 2023
Ton
Reusel
Beste Ton,
Wat fijn dat wij u geheel naar wens van dienst konden zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Uitstekende service
Fijne keukenzaak, afspraak met Gino van keukenconcurrent. Nam zeer ruim tijd voor ons. We hadden al wel een idee voor ogen, maar Gino legde alle voor en nadelen op tafel en heeft een mooi ontwerp gemaakt. Wij voelden ons op ons gemak, geen druk en non nonsens. Wij hebben na het inmeten enkele dingen moeten aanpassen en dat werd na de bespreking meteen opgelost. Jammer dat we onze droom- keuken nog op papier hebben, maar het geheel voelt goed. Dank je Gino voor alle moeite die je tot dusver gedaan hebt.
28 May 2023
Annet
Beste Annet,
Dank u voor deze positieve 5 sterren review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over KeukenConcurrent.
Goede service. Fijn personeel
Niks was te veel zeer goed geholpen door Abdel in Kaatsheuvel.
25 May 2023
Carin en Noud van Rijswijk
Oisterwijk
Beste meneer en mevrouw Van Rijswijk,
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Zeer kundig
Ze nemen de tijd en denken met je mee voor de perfecte keuken
17 May 2023
JP Stoner
OOSTERHOUT NB
Beste meneer/mevrouw,
Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Voor een nieuwe keuken zou ik de keukenconcurent zeker aanbevelen
Zowel het uitzoeken en op maat tekenen en plaatsen van de keuken verloopt bij keukenconcurent heel plezierig en professioneel.
Eindresultaat is weer een tevreden klant met een prachtige keuken .
13 May 2023
Susanne Kivits
Dongen
Beste mevrouw Kivits,
Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe KeukenConcurrent keuken, daar doen we het allemaal voor!
Geïnteresseerd,meedenkend niet opdringerig
Eerst ruimte om rustig rond te kijken.
Daarna informatie en vraag naar interesse en behoefte.Vervolgens vrijblijvend ontwerp maken met voldoende mogelijkheid voor eigen inbreng.
Daarna tijd om in eigen huis en tijd tot een beslissing te komen.
Dit alles geeft goed gevoel en vertrouwen.
26 April 2023
Corrie
Loon op Zand
Beste Corrie,
Wat fijn om te vernemen dat u onze werkwijze als prettig heeft ervaren. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Goede ervaring
Werden netjes geholpen , werd goed meegedacht van dat moet je zo doen. Is 2de keuken die we er kopen dus tevreden.
23 April 2023
Rob
eethen
Beste Rob,
Bedankt voor uw positieve review en voor het wederom bij KeukenConcurrent Kaatsheuvel aankopen van uw keuken!
Margo Ketels- KeukenConcurrent
Fijn geholpen
Fijn en gemakkelijk, en op een manier geholpen dat zonder poespas was
19 April 2023
Remco
Beste Remco,
Dank u voor uw aanbeveling, super om te horen dat wij u zo goed en geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Topservice met een ‘persoonlijke’ touch!
Montage verliep soepel en vlot.
Service daarna erg vriendelijk, persoonlijk, gewoon klasse!
12 April 2023
Sjef
Taabe
Beste Sjef,
Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe KeukenConcurrent keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.
Werd goed geholpen
Wij werden goed geholpen en ons probleem met de kasten van de keuken zijn opgelost, alleen jammer dat sommige kastjes niet helemaal recht lopen, ook met stellen krijg je ze niet helemaal recht.
En wij hadden op de kastjes een soort van rem erop, als je hem dicht doet dat hij niet dicht klapt, dat zat bij deze frontjes er niet bij
En heel jammer dat het probleem van het gasstel via het bedrijf gaat waar het vandaan komt, want daar krijg je als antwoord je krijgt alleen garantie op de apparaten zelf en niet op de pannendragers die aan het roesten zijn, heel vreemd is dit.
17 March 2023
Marieke
Kaatsheuvel
Beste Marieke,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw positieve review met daarin uw goede en minder goede ervaringen met ons. Mochten er nu of later nog punten zijn waarover u vragen heeft, neemt u dan zeker weer contact op met onze klantenservice.
Positief
Wij zijn uitstekend geïnformeerd en heel vriendelijk ontvangen.
Ze hebben echt alle tijd. We kregen zelfs eigen gezette marokaanse thee
22 February 2023
Jopie
Andel
Beste Jopie,
Wat een prachtige review! Dank u wel.
Nicole Post - KeukenConcurrent
zie onder
Contacten met de vestiging waren zeer prettig.
Minpunt: alle verpakkingsmaterialen werden achtergelaten in de woning
Is het gebruikelijk of is men dit "vergeten".
Wordt dit nog opgelost ?
17 February 2023
willem
's gravenmoer
Beste Willem,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling, review en feedback. Wat betreft het verpakkingsmateriaal, De monteur neemt het afval niet mee, hij zal dit wel netjes voor u scheiden zodat het makkelijker af te voeren is. De monteur vertrekt vanuit huis om een keuken te gaan monteren, na een werkdag rijd hij ook weer naar huis en komt niet op een centraal magazijn vandaar dat hij niet het afval af kan voeren. Of het moet zijn dat u tijdens aankoop van uw keuken de service afval ophalen heeft bijgekocht dan zal een koerier het afval op komen halen op een afgesproken tijdstip.
Zoals u van ons kan en mag verwachten. Super om te horen dat u zo tevreden bent!
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 153 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Over KeukenConcurrent Kaatsheuvel
Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Kaatsheuvel laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.