Heeft een totaal van 153 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment97%
Klanten melden consequent vriendelijk en behulpzaam personeel en een professionele afhandeling van aankoop tot installatie. De levering en montage worden geprezen vanwege betrouwbaarheid en vakmanschap. Meerdere recensies benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en tevredenheid over het eindresultaat. Al met al is er een positieve en soepele ervaring met het bedrijf.
Sterke punten
Geen klachten
29 June 2026
Arend Kolen
Beste Arend,
Dat vinden we super om te horen! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Wat een professionele organisatie
Vanaf de offerte, zeer goed geadviseerd, tot en met de levering en montage waar niets aan het toeval wordt over gelaten. Gedurende het proces zijn wij heel goed geinformeerd.
9 June 2026
Peter
Vught
Beste Peter,
Wat fijn dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, daar doen we het allemaal voor! KeukenConcurrent wenst je heel veel kook plezier toe!
Alles was uitstekend!
Zelfs de bezorgers waren bereid om de spullen even mee naar boven te dragen!
Dank daarvoor!
19 March 2026
Rene
Giessen
Helemaal top
De verkoper was geweldig en de monteur die de keuken heeft gezet is een vakman die geweldig werk heeft geleverd
12 February 2026
Wilco
Gorinchem
Beste Wilco,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, zo te horen is deze een schot in de roos!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Alles is goed gegaan ben zeer tevreden.
9 February 2026
Ton
Hank
Beste Ton,
Daar doen we het allemaal voor, tevreden klanten! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Zeer tevreden goed personeel en vakkundig
8 January 2026
Jan de lor
Vlijmen
Beste Jan,
Dank je wel voor deze super review voor onze vakkundige collega's, zij behoren zeker tot onze eigen ongekende toppers!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Een hele goede ervaring met dit bedrijf
Een fijn team zowel in de verkoop als in de montage.
Werd goed naar ons geluisterd en dachten overal in mee.
En we hebben nu een prachtige keuken en raden dit bedrijf iedereen aan.
16 November 2025
Liesbeth Janssens
Gilze
Beste Liesbeth,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, wij wensen je heel veel kook plezier toe!
Uitstekend service en vriendelijk
De medewerkers zijn zeer vriendelijk, de service is uitstekend en de prijs is heel goed. Hierbij wil ik alle medewerkers in Kaatsheuvel bedanken!
15 September 2025
Mo
Nootdorp
Beste Mo,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We geven je complimenten met veel plezier door aan het team van KeukenConcurrent in Kaatsheuvel. Ze doen elke dag hun best om klanten zoals jij blij te maken, en het is geweldig om te horen dat dat gelukt is. Bedankt voor je vertrouwen!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Alles prima geregeld
Alles volgens afspraak. Prima montage
21 July 2025
Bert
Beste Bert,
Dat is wat wij graag horen en is ongekend KeukenConccurent!
Heel tevreden
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Vanaf het moment van het samen stellen in de winkel in Kaatsheuvel door Jennifer en Wendy geholpen tot de bezorgers die echt top waren tot het plaatsen van de keuken door Gerdo en Koen waarbij hun advies onze droomkeuken echt droomkeuken is geworden zo ontzettend blij met dit team van mensen !!! Geweldig gedaan allemaal en echt mega blij met onze droomkeuken!!!
23 June 2025
Deborah veldhoven
Beste Deborah,
Helemaal tevreden over de aankoop en plaatsing van jouw droomkeuken, dat horen wij graag bij KeukenConcurrent. Dnak je voor het delen van jouw ervaring en top beoordeling.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken
Wij hebben bij Keukenconcurent onze eerste keuken gekocht. Vanaf het moment dat we de keuken in de winkel samenstelde tot aan de oplevering zijn wij goed en vakkundig geholpen.
23 June 2025
Miriam
Beste Miriam,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bezoek aan onze mooie showroom. KeukenConcurrent wenst je heel veel kook plezier toe!
Toppertjes Wendy en Talid van de Keukenconcurrent Kaatsheuvel
zeer goed en zeer vakkundig geadviseerd door Wendy en Talid zijn beide toppertjes
we zijn binnen gelopen om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken
niet met de intentie om er een te kopen
helemaal niet opdringerig maar we hadden er een goed gevoel bij
en nu staat hij er al zeer tevreden niks negatiefs tegen gekomen
van aankoop tot het plaatsen zeer goed geregeld
tussen door nog een keer binnen gelopen voor kleur verf uit te kiezen kregen gelijk monsters mee om even mee te nemen
al met al een dikke TIEN voor de KeukenConcurrent Kaatsheuvel
7 April 2025
Giel van der Sterren
Haarsteeg
Beste Giel,
Dank je voor je aanbeveling, wat fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn. En een dikke 10! Wauw super!
Zeer goed assortiment.
Er is genoeg keuze. Veel mooie dingen waar we uit konden kiezen en later nog zouden kunnen aanpassen.
Goed service, vriendelijk personeel, geen valse beloftes.
18 March 2025
Peter
Werkendam
Beste Peter,
Dank je voor de mooie complimenten, wat fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn. Het is ongekend van KeukenConcurrent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed advies tijdens een prettige gesprek
Voldoet aan onze verwachting, voldoende keuze en snel een offerte.
4 March 2025
Ton
Beste Ton,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring. Fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
We voelde ons meteen welkom
Er werd weer meteen weer geluisterd naar onze wensen.
18 February 2025
Roy
Beste Roy,
Zo te horen is jouw nieuwe keuken een schot in de roos! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Netjes
Vriendelijke personeel.
Keurig geholpen namen ook de tijd voor ons.
11 February 2025
Annie Krooswijk
Oosterhout
Beste Annie,
Dank je voor deze mooie complimenten, fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn! Zo te horen is jouw nieuwe keuken een schot in de roos!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Een bedrijf die ook met je meedenkt.
Een verkoper die ook met je meedenkt, die oplossingen aangeeft.
wat wel of evt. niet realiseerbaar is.
Qua prijs is er veel mogelijk.
Al bij al een bedrijf waar je warm wordt ontvangen en waar je met een goed gevoel vertrekt.
14 January 2025
Jan
Sleeuwijk
Beste Jan,
Zo staan we al ruim 25 jaar voor goedkope keukens van absolute topkwaliteit! Dank je voor de mooie complimenten aan het KeukenConcurrent team!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed geholpen door terzake kundig personeel
Goed geholpen door de verkoopster. Ze kwam met goede voorstellen waar ik zelf niet aan gedacht had.
20 December 2024
Willem van der Velden
Beste Willem,
Fijn dat mijn collega jou naar tevredenheid heeft kunnen helpen met het juiste advies. Dank voor de top beoordeling.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Goed geholpen en de keuken is zonder problemen afgeleverd en geinstalleerd
Geen op of aanamerkingen
1 December 2024
MrT
Beste meneer,
Het is ongekend van KeukenConcurrent, dank je voor deze positieve 5 sterren review.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Heel fijn geholpen. Open communicatie. TOP!
8 October 2024
Daphne
Beste Daphne,
Dat is fijn om te horen, zo te horen was jouw bezoek aan onze mooie showroom een schot in de roos! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Goed geholpen
Wij zijn goed geholpen, snel, eerlijk en klantvriendelijk! Ook waren we verkeerd geïnformeerd over een combi oven die eigenlijk geen magnetron stand had (was wel toegezegd). Dit moest dus later aangepast worden. Nieuwe oven was een stuk duurder, maar gelukkig hoefden wij het verschil niet te betalen.
2 August 2024
Ozan
Beste Ozan,
Dank je wel voor jouw complimenten voor onze goede hulp en de daarna volgende ongekende service van KeukenConcurrent bij het omruilen van de oven. Gefeliciteerd met jouw nieuwe keuken!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
alles netjes geregeld, keurig dus.
De medewerkster in de showroom nam de tijd voor ons met goed advies en heeft ons perfect geholpen.
de levering en plaatsing heeft wel een aandachtspunt, afgesproken was dat de keuken in week 24 zou worden geleverd omdat wij in week 25 een paar dagen weg zouden gaan.
er werd inderdaad in week 24 geleverd op vrijdag, dat betekend dat de keuken in week 25 wordt geplaatst!
gelukkig konden we ons uitje nog aanpassen, dus geen probleem.
de mannen die de keuken geplaatst hebben werkten keurig en precies met gevoel voor kwaliteit.
uiteraard zijn er altijd wel kleine afwijkingen of tekortkomingen.
deze zijn gesignaleerd door de monteurs en mij, hierover wordt ik nog benaderd om deze op te lossen.
dit was geen belemmering om de keuken volledig in gebruik te kunnen nemen, dus wij zijn blij met onze nieuwe keuken, en hebben het volste vertrouwen dat Keuken Concurrent er alles aan zal doen om dit netjes af te werken.
16 June 2024
van Zon
Rijen
Beste meneer/mevrouw Van Zon,
Wij gaan zorgen dat de laatste puntjes zo snel mogelijk op de i worden gezet, indien je in de tussentijd vragen hebt kun je altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Geniet lekker van je nieuwe keuken!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Zeer te vreden op het personeel
Een nadeel slechte planning voor het aansluiten van de aperateur
En geen uitleg of ik de aperateur bij le leveranciers moet aanmelden
26 May 2024
Corne van Hassel
Made
Beste Corne,
Dank je voor het delen van je ervaring, je punt van kritiek gaan we intern overleggen. Bij vragen kun je natuurlijk ten alle tijden contact opnemen met onze afdeling klantenservice.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed geholpen en 100 procent tevreden!
Wij zijn super goed geholpen bij het aanschaffen van onze nieuwe eerste keuken! Vriendelijk, klantgericht en meedenkend! Wij hebben onze keuken uitgezocht in het filiaal, in Kaatsheuvel. Wij zijn daar super goed geholpen door medewerker Gino en zijn manager! Een goede prijs / kwaliteitverhouding! Meedenkend en klantgericht. Al met al heel erg tevreden! Wij kunnen iedereen KeukenConcurrent aanbevelen!
15 May 2024
Jaimy
Someren
Beste Jaimy,
Zo te horen is jouw nieuwe keuken een schot in de roos! Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken, wij wensen je alvast heel veel kook plezier toe.
Goed en vriendelijk.
Dit is de 2e keuken binnen 2 jaar. Zijn zeer tevreden over de service.
30 April 2024
Mees
Hardinxveld Giessendam
Beste Mees,
Wat fijn om te lezen dat we je weer zo goed van dienst konden zijn met je tweede keuken van KeukenConcurrent. Ik wil je bedanken voor je geweldige review en weer jaren kookplezier toewensen.
Nicole Post - KeukenConcurrent
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 153 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Over KeukenConcurrent Kaatsheuvel
Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Kaatsheuvel laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.