Correct bedrijf
We kopen al jaren onze betonplaten hier en zijn hier zeer tevreden over. Bloemenhuis
9 February 2021
Review overzicht
9 February 2021
Jordy
Beveren
100 platen besteld en binnen 2 dagen volgens afspraak geleverd. er zou ook vanaf de vrachtwagen gelegd worden maar bij aankomst op locatie is dit door de chauffeur afgeraden. op 1 plek konden 21 platen wel gelegd worden en is in overleg ook gedaan.
8 February 2021
Gerard
dalfsen
Voor het afroepen van betonlaten heb ik contact met Edwin. Edwin is te bereiken middels telefoon en app. bij geen gehoor geeft hij altijd een berichtje. De kwaliteit van de geleverd platen is goed, de maatvoering in zowel lengte/ breedte en dikte is constant.
2 February 2021
Koen Bakker
Hippolytushoef
Leverzekerheid en zeer flexibel.
1 February 2021
A.H. Donker
Tuil
Goed geholpen en aanpassingen in afleveringen vlot doorgevoerd.
31 January 2021
Jan
BENNINGBROEK
Bedrijf wat snapt hoe het in de praktijk eraan toe gaat, schakelt snel om de klant te helpen.
19 January 2021
Laura
Zevenhuizen
goed contact, snel handelen en veel betonproducten op voorraad.
18 January 2021
Nicky van Broekhoven
Tilburg
Fijn contact .En wordt snel en duidelijk geholpen.
klaas visscher
Rouveen
nette levering en goede afhandeling,
Henk
Lelystad
Na een offerte aanvraag ontvangen wij snel een aanbieding die voldoet aan de verwachtingen!
Bastiaan Eekhout
Cuijk
De eerste vracht platen werd gelost voor het kantoor van de opdrachtgever en die zag dat het gladde platen waren. Onze opdrachtgever was vergeten dat het eerste deel platen gebezemd moest zijn ivm route heftruck. Dit is zeer snel opgelost mede doordat er gelukkig van alle 3 de afmetingen ook gebezemde platen in voorraad waren. De volgende ochtend 1e werk stond er een vracht met de juiste platen en kon alles nagenoeg zonder stagnatie doorgaan.
Ron
Alkmaar
smorgens besteld, smiddags alles geregeld!
Peter
Dinxperlo
Snelle reacties, nette prijs.
Harry
Zwaanshoek
goede behandeling, goede informatie en een goed product
Hein den Boer
Hoogeloon
Altijd vriendelijk geholpen nooit een probleem
Joost
Tiel
Word altijd netjes geholpen.
15 December 2020
Rick
Bovenkarspel
Net bedrijf. Snelle offerte en correcte afhandeling de order.
Ard-Jan
Almkerk
Snelle levering van stelconplaten. Dinsdag bestelt en vrijdag geleverd
Jopie Eikelenboom
Elsendorp
Ik heb eigenlijk nooit problemen met de levering of contactpersonen. Gewoon doorgaan en als je een verbeterpunt tegenkomt moet je die altijd meenemen. Als klant ben ik altijd heel tevreden over constar.
Verschuur Beton
Lunteren
Ad
Eindhoven
serviceniveau fantastisch, belen en gelijkniemand aan de in krijgen die je a van a tot z kan helpen!
Jorrit
Zaandam
Snelle reacties Goede prijs
Ben
Losser
Einfache Verlegung, insteressantes Preis-Leistungs Verhältnis
Christian
Mönchengladbach
Gelijk alles goed geregeld en een plezierige terugkoppeling.
Michel
Kruiningen
Perfectie in snel en voordelige hoogwaardige betonproducten.
9 December 2020
Erik
Middelharnis
Constar is de grootste producent van betonnen bedrijfsvloerplaten. Sinds 1985 produceert Constar betonnen bedrijfsvloerplaten. Wij produceren dagelijks betonblokken en betonplaten op vijf locaties in Nederland.
Zuiderhavenweg 56
4004JJ Tiel