Top service
Leuk team en goede service
5 October 2022
Joery
Almere
Ik liet een voorspatbord vervangen , een doffe koplamp en 2 banden en dat is naar tevredenheid gebeurd. Fijn dat ik 2 jaar garantie krijg op de reparatie en onderdelen!
30 September 2022
Hendrik
Zie boven.
30 September 2022
Marion
Almere
Luisterend oor waar voor je komt. Goede service en ruimte om eventueel op de laptop toewerken met koffie erbij.
Aankoop onderdelen en/of accessoires
22 September 2022
Jos
Almere
Mijn Audi moest voor een beurt toen ik de auto kwam ophalen kreeg ik mijn APK papieren mee en mijn autosleutel toen ik vroeg om de rekening bleek dat dit nog in het pakket zit toen ik de auto kocht. Menig garagebedrijf (vergeet) dit dan een dikke pluim voor Kahn
16 September 2022
Roel Le Large
Almere
Goede uitleg over tuning wat er gedaan word. En zeer vriendelijk personeel.
Andere reden
15 September 2022
Andre
Almere
Super vriendelijk personeel en uitstekend geholpen in korte tijd gr Jordi
8 September 2022
Jordi
Almere
Makkelijk om een afspraak te maken, vriendelijk aan de telefoon. Bevestiging via de mail. Auto op afgesproken tijdstip gebrachten einde van de dag weer klaar. Duidelijke rekening zonder vreemde zaken. Auto rijd als een zonnetje
18 August 2022
Wim
Almere
Onze auto was stuk gegaan tijdens de vakantie hadden een afleveradres nodig vanuit de ANWB (repatrieering). Dit was totaal geen probleem voor Khan en nog mooier 'as a service' zonder kosten. Top service van een Top garage !
Andere reden
10 August 2022
Alex
Almere
Mijn Opel is inmiddels ruim een jaar in onderhoud bij Khan. De onderhoudsbeurten verlopen volgens afspraak en de auto wordt keurig gewassen afgeleverd. Personeel staat altijd klaar om kleine probleempjes tussendoor even te verhelpen.
22 June 2022
Rob
Bus
Al jaren ben ik klant bij Khan.Een betrouwbare garage met proffessionele monteurs. Vooraf weet je altijd waar je aan toe bent. Is je auto gemaakt of gekeurd,je krijgt altijd een schone auto terug. Daar hou ik van,een garage waar je net een beetje meer service krijgt dan dat je verwacht.Kortom ,een Supergarage
20 June 2022
Hanneke Strating
Almere
Ze hebben schade aan mijn auto snel en vakkundig hersteld. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
27 May 2022
Laura
Almere
Fijne betrouwbare garage, goede service en zeer klantvriendelijk.
20 May 2022
Bianca
Almere
Niet voor het eerst bij Khan voor onderhoud. En opnieuw uitstekend geholpen, er was een probleem wat zij zeer vlot en professioneel hebben opgelost, niets dan lof ! Ik beveel deze garage zeer zeker aan !
19 May 2022
Friso
Almere
Hier nemen ze je serieus als klant en nemen ze de tijd voor je. Je wordt goed geholpen en ze komen altijd hun afspraken na. Onze hele familie komt er al 12 jaar en nooit klachten ervaren! Inmiddels al 6 gezinnen uit een kleine straat van 14 woningen die naar Khan Premium gaan, dat zegt denk ik wel wat.
Aanschaf gebruikte auto
2 April 2022
Peter Langedijk
Almere
een tevreden klant komt altijd terug
1 April 2022
ALBERT BURING
almere
Inplannen ging vlot. Bevestiging en aanpassing hierin was geen bezwaar. De manager aldaar is vriendelijk en goed in contact. Hield me op de hoogte mbt kosten en benodigde reparaties. Vlot, vriendelijk en effectief.
24 March 2022
J
Almere
Op woensdag 23 februari heb ik mijn auto bij Khan Automotive almere stad afgezet omdat op donderdagochtend de Apk keuring gedaan zou worden. Mij was toegezegd door mevrouw, dat ze om 09:00 aan de Apk zouden beginnen en mijn auto rond 13:00 gereed zou zijn. Helaas toen ik op donderdag terugbelde waren de monteurs nog niet in de gelegenheid om te starten met de Apk vanwege de brug die bezet was door een camper(?!) dit was de informatie die ik doorkreeg. Ik heb tijdens het maken van mijn afspraak al kenbaar gemaakt dat er nogal spoed is bij het keuren van de auto omdat hij eigenlijk op 30 december 2021 al gekeurd moest worden, dit was geen enkel probleem gaven ze aan. Vervolgens zou mijn auto op vrijdag gereed zijn na het eea te vervangen > voorbanden en remleiding), vrijdag ben ik om 17:30 gebeld dat het WEDEROM niet is gelukt om de auto af te krijgen, ditmaal in verband met een verkeerd geleverde remleiding (?!) Ik heb tevens een klacht ingediend en heb nooit meer wat vernomen!!
Beveelt niet aan
24 March 2022
Kawita
Altijd vriendelijk, goede service
Aanschaf nieuwe auto
10 March 2022
S
Almere
20 jaar geleden leerde ik de garage van familie Khan kennen, en alleen maar ⭐⭐⭐⭐⭐ ervaringen.
26 February 2022
Ingrid
Bussum
Medewerkers zijn vriendelijk, als er vragen zijn leggen ze uit zonder je het gevoel te geven dat het al vaker gevraagd is. Medewerkers nemen alle vragen serieus en zijn zeer behulpzaam! Ga zo door
28 January 2022
Liesbeth
Almere
Even een belletje als er wat is met de auto en altijd wel een gaatje om langs te komen
20 January 2022
j.koster
Almere
Afspraak gemaakt voor het laten uitvoeren van onderhoud en garantiewerkzaamheden. Na ophalen van de auto bleek dat niet alle afspraken nagekomen waren en is de tank van auto leeggereden zonder deze weer af te tanken of klant te informeren.
Beveelt niet aan
17 January 2022
Robin
Tienhoven
Super geholpen en snel
14 January 2022
Jordi
Almere
Een nette jonge occasion aangekocht bij dit bedrijf. Achteraf bleek een storingslampje constant terug te verschijnen en de motor maakte een apart geluid. Khan heeft hier kosteloos naar gekeken. Het bleek lastig de oorzaak hiervan te vinden. Ondanks dat heeft Khan dit uiteindelijk netjes voor mij opgelost.
Aanschaf nieuwe auto
11 January 2022