Uitstekend en vakkundig bedrijf.

De woning van mijn vader (90 jaar) hebben zij voorzien van Axminster tapijt. Het is echt een plaatje geworden.

Betrouwbaar bedrijf

Ruime sortering en lage prijzen. Goede service en vriendelijke ontvangst.

We are happy

Super goed geholpen, netjes gelegd Ik ben super blij met het resultaat!

Goede service en perfecte aflevering

super service en lekker snel geregeld.

Heel goed ontvangen in de winkel en uitgebreid het assortiment bekeken. besteld en op de dag van uitvoer heel goed gelegd ziet er tot op. bedankt Ka-Me-Ta. groet, Marc & Ramona

Goed en vlot geholpen

Prima voorlichting in de winkel, en binnen 2 dagen kon onze trap al bekleed worden. De trap is erg mooi geworden, gelegd door een super harde werker, petje af.

Trap met allure

Een lang gekoesterde wens kwam in vervulling: loper op onze trap. Koningsblauw werd de kleur op advies van Kameta en een schot in de roos. Prima service en mooi gelegd. Kortom, tevreden klanten

Heb al meerdere projecten met Ka-me-ta gedaan en kan ze zeker aanbevelen!

Goede service, snelle levering en duidelijke afspraken!

In de winkel heb ik goed advies gekregen .Ik kreeg zowel van alle soorten vloerbedekking de voor en nadelen te horen. Ik ben tenslotte op vinyl overgegaan . De lengte zou te lang zijn om zonder naad te leggen en dit op te lossen door een rubberen strip te laten leggen. Dit advies opgevolgd met het idee dat het toch lelijk zou staan. De stoffeerderij het kwam leggen zei dat het niet nodig was en door het patroon in het vinyl heeft hij het zo gesneden en gelegd dat er geen naad is te zien. Een topstoffeerder die zijn vak verstaat. Het is prachtig gelegd en ziet er mooizit. Mocht ik nog eens vloerbedekking nodig hebben ,dan ga ik zeker terug.

Amsterdamse Veerkade 51A

2512 AH Den Haag

Over KA-ME-TA Tapijt

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In onze 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren, en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 300 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar.