Zeer netjes en snel gelegd!

2 trappen laten bekleden. Erg tevreden over de Prijs/kwaliteit verhouding. Gelegd in een middag.

Vakwerk

Super!

Zowel de trap als een slaapkamer bekleed door een zeer professionele man. Zowel de verkoop als de uitvoering hebben we als zeer prettig ervaren. Dank jullie wel!!! Top gedaan! Gr René en Bianca

Super klantvriendelijkheid

Zowel in de winkel als thuis super goed geholpen! En uiteraard blij met het eindresultaat.

Professioneel

De heren hebben goed werk geleverd. Meneer is vriendelijk en behulpzaam. Meneer heeft nog een oplossing gevonden over de aansluiting van hal naar eetkamer. Doordat het een korte pool is was het moeilijk om de banen goed aan elkaar te laten aansluiten. Dat is jammer.

Veel keus, goede service

Bij het uitzoeken van vloerbedekking voor op de trap werd ik erg prettig en professioneel geholpen. Er kon - ondanks Corona- snel een afspraak ingepland worden voor het leggen. Mijn trap ziet er nu geweldig mooi uit dankzij het vakwerk van de tapijtlegger. Ik ben er heel blij mee.

Helemaal top

Ik heb ruim een week geleden twee trappen en de overloop laten bekleden door KA-ME-TA. Zeer vriendelijke man, die dit duidelijk niet voor het eerst deed, heeft de trap en de overloop gelegd in één middag. Echt heel mooi gelegd en volgens mij ook nog voor een zeer schappelijke prijs (ik heb me daar niet zo in verdiept). Hoe dan ook, absolute aanrader!

Goede communicatie, blij met het resultaat!

Goede communicatie, blij met het resultaat!

uitstekend

Via de mail een mooie droogloopmat besteld. Al 2x vloerbedekking en trappen laten stofferen 20 jaar geleden maar toen prima ervaring en nu nog steeds dus.......................... Op afspraak door stoffeerder gelegd Mooi geworden weer. Andere keer de trap laten doen, hik alleen tegen het verwijderen van het tapijt op trap en het ziet er na 20 jaar nog goed uit.

Eerste instantie ging er even wat mis. Maar kameta heeft alles op alles gezet om het misverstand teverhelpen. Super bedankt!!!! Ze lieten ons niet zitten en daar zijn we super blij mee.

Zeer slecht nooit meer...ik kan me helemaal vinden in de slechte ervaringen van de andere klanten

Ik heb een tapijt/ vloerbedekking gekocht waarbij alle haren vanaf zijn. Elke dag losse haren in de woonkamer en op de kleed in nog geen half jaar tijd. Zeeer slechte kwaliteit. Je komt niet uit met de dame aan de telefoon. Ik begrijp de mensen helemaal die de recensies geschreven hebben en zeggen " nooit meer" " Doe het niet". De dame/ eigenaresse geloofd alleen in haar eigen verhaal. Terwijl ik aangeeft wat er aan de gand is zegt ze ja de haren gaan na een paar jaar weg. Daar betaal ik toch geen 600 euro voor, waarom is mij dat niet vertelt terwijl wij 3 keer langs zijn geweest. Had ik deze keus nooit gemaakt.Betweter klopt voor geen kant. Praatjes alleen. Ben erg teleurgesteld en heb zo een spijt dat ik in de mooie praatjes ingetrapt bent. Zonde van mijn geld!!! Maar eerlijkheid duurt het langst

Toppie!

Heel prettig! Heb nu een prachtige panterprint trap!

Goed geholpen in de winkel met het precies uitzoeken wat wij willen.

Wij wilde graag een vloerkleed op maat laten maken, groter dan wat te koop is in de meeste winkels. De dames in de winkel hebben goed meegedacht. Het duurde erg lang voordat het kleed binnen was maar dat was buiten de schuld van de winkel om. Corona zorgde overal voor vertraging.

Prima, nette man die de trap bekleed heeft

Alles volgens afspraak verlopen. Was een beetje lijm achtergebleven op mijn laminaat, maar alles is er af gegaan.

Super!

Ik ben zo blij met mijn panter trap.:-))

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Kundig advies, goede materialen en vakkundig gelegd

Prachtig tapijt, snel en professioneel gelegd.

Prachtig Axminister bloementapijt laten leggen op onze twee trappen, één open en één gesloten trap.

Prima service.

Door de beperkte winkeltijd tijdens de lockdown moesten we snel beslissen welk vinyl we wilden hebben, maar we hebben gelukkig de juiste keuze gemaakt.

Vloerbedekking van Kameta is geweldig

Van koop tot leggen in een word geweldig

Goeie communicatie en netjes met kwaliteit gelegd

Vakmensen

Goed gelegde vloerbedekking binnen de afgesproken tijd.

Goede service en prachtig tapijt

Eigenlijk alles via mail en Whatsapp afgesproken maar ben super blij met mijn mooie panterprint trapbekleding. Contact verliep goed en echt vakwerk geleverd

Flexibel, geduldig en kundig

Behulpzaam en meedenkend. We zijn superblij met de vloer op het kinderdagverblijf. In de toekomst willen we ook graag beneden en privé bij mij thuis ga ik jullie ook benaderen voor de trap. Met vriendelijke groet, Linda petersen

Heel vlot gelegd , en netjes en een hele vriendelijke man Top service

Top kwaliteit

Topkwaliteit precisie van het werk

Amsterdamse Veerkade 51A

2512 AH Den Haag

Over KA-ME-TA Tapijt

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In onze 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren, en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 300 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar.