Fijn geholpen in de winkel

Moesten wel wennen aan de stoffeerder, moeilijk communiceren wegens zijn gehoorprobleem. Meneer was ook naar het toilet geweest en had flinke remsporen na gelaten. Niet zo netjes.Ook zat er veel lijm op mijn laminaatvloer zagen wij de volgende dag.Maar zeer tevreden met het tapijt op de trap, het is prima gelegd.

Top!

In de winkel heel vriendelijk geholpen. De trap ziet er fantastisch uit, mooie vloerbedekking en heel netjes gelegd!!

Vlotte afspraken. Goed gelegd.

Prima geholpen.

prachtig

De trap ziet er geweldig uit, mooie vloerbedekking en netjes gelegd.

Uitstekende service, super snelle levering!

Na telefonisch contact zijn wij langs gegaan in de winkel waar we ontzettend goed zijn geholpen bij het maken van onze keuze voor de Elite (veel alternatieven gezien). De vloerbedekking zou over 4-5 weken gelegd worden, maar door het wegvallen van een ander waren we binnen een week al aan de beurt. Ondanks de uitdagende vorm van de kamer (veel hoekjes) lag de vloerbedekking er na een uurtje super strak in. We zijn er super blij mee!

Kundig, behulpzaam en meedenkend. Top

We hadden heel veel haast. Elders lange wachttijden. Bij KaMeTaheel relaxt en kundig geholpen door moeder en dochter. En zo, dat ruim op tijd het hele huis van vloerbedekking was voorzien. Dank.

Helemaal prima!

Mooi assortiment, we werden snel en deskundig geholpen en het resultaat is boven verwachting mooi.

Prima bedrijf en service

Goed geholpen in de winkel. Na 3 weken mn trap gestoffeerd. Eerd (als ik zijn naam goed heb onthouden) is een hele kundige en nette stoffeerder.

Kwaliteit en heel ervaren!

Dit was de eerste keer dat ik twee vloerkleden heb gehaald bij KA-ME-TA. Kreeg heel goed advies en hulp vanaf het begin. Ontzettend fijn geholpen met de uiteindelijke keuze. Ben zeer blij en tevreden met de vloerkleden en ben in de toekomst zeker van plan om weer daar naartoe te gaan, mocht ik op zoek gaan naar een mooie vloerkleed. Het bedrijf levert topkwaliteit en alles is perfect afgewerkt! Mijn complimenten aan KA-ME-TA.

top

Ik heb een hele goede ervaring, snel adequaat en goede communicatie

Snel, netjes en vriendelijk, erg blij mee!!

Keurig op tijd, vakkundig en netjes geplaatst.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Voor mooie kwaliteit en mooie prijzen kun je bij ka-me-ta terecht. Je wordt goed geholpen in de winkel. Er wordt met je meegedacht. Wij hebben de trappen laten stofferen. Het is niet overal even netjes maar de kwaliteit van het tapijt maakt veel goed.

Professioneel en netjes gelegd

Heel mooi ziet de trap er weer uit. Prijsvergelijk gedaan en deze was het voordeligst met een mooie kwaliteit.

uitstekende service!

Twee trappen laten bekleden + een kamer, fantastisch gedaan! Vakwerk en een vriendelijke medewerker! Trappen waren veel werk i.v.m. de zijkanten die ook bekleed zijn, maar geeft de trappen een mooie uitstraling.

Klantvriendelijk en ouderwets goede service

Heerlijke winkel, met heel veel tapijt gewoon op de rol in de winkel. Je kan er ongedwongen lekker rondneuzen en wordt heel vriendelijk geholpen en geadviseerd. Duidelijk een familiebedrijf dat met plezier gerund wordt. Ik vind het een topwinkel met mooie betaalbare artikelen.

Leuke jongens die het tapijt kwamen leggen...En in de winkel ook leuk geholpen....

Super! Ka-me-ta werkt altijd heel erg netjes!

Wederom weer gekozen voor Ka-Me-Ta om in de slaapkamer vloerbedekking te laten leggen. De dames in de winkel helpen je altijd heel vriendelijk! Het ziet er weer fantastisch uit, de meneer die het heeft gelegd was erg vriendelijk en heeft heel netjes gewerkt! Aanrader!

Fantastisch@@

Nadat wij ongeveer 3 jaar geleden naar volle tevredenheid vloerbedekking lieten leggen door Ka-me-ta was de keuze om weer voor dit bedrijf te kiezen gauw gemaakt. Behalve dat de vloerbedekking prachtig is, zijn wij ook heel enthousiast over de zeer vakbekwame en vriendelijke stoffeerder!

Prima ervaring

Behulpzame medewerkster, denkt goed mee. Keurige levering door vriendelijke heer. Tapijt nog niet uit de verpakking gehaald, maar ga er vanuit dat dat goed is.

Super familie bedrijf !!!!

Goed geholpen en geadviseerd, top bedrijf. Absoluut een aanrader.

Ik wist van de kwaliteit van Kameta en toch blijf ik me verrassen hoe goed ze zijn!

Dit keer kwamen wij niet voor onszelf bij Kameta maar voor een goede vriend. Vanaf het moment dat wij de winkel betraden ontvingen wij de vertrouwde vriendelijke service. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Met een glimlach zijn wij uit de winkel vertrokken en zojuist hebben wij in de woning gezien hoe prachtig het zeil is gelegd. Wij zijn dik tevreden en kunnen KAMETA aanraden!!! Aan de medewerkers van Kameta duizend maal dank en fijne feestdagen toegewenst. Iris en Liesbeth Brouwer

Alles netjes volgens afspraak.

Uitstekend.

Heel erg tevreden. Kreeg een belletje,en de man was goed in wat hij deed.

Goede service en hele vriendelijke mensen

Trap is heel mooi gestoffeerd. Mede door het tapijt wat ik in de winkel heb uitgezocht en waar ik goed advies kreeg. Prijs is ook goed.

Ik zou KA-ME-TA zeker aanbevelen!

In de winkel ben ik super fijn geholpen. Ik was opzoek naar iets specifieks en ik werd goed geholpen om dit te vinden. Via de app was het contact heel erg fijn. Voorafgaand aan het plaatsen werd ik netjes gebeld en de trap is super mooi bekleed. Ik zou KA-ME-TA omschrijven als een no nonse bedrijf die super goede kwaliteit levert. Heel erg bedankt voor de mooie bekleding van onze trap!

Amsterdamse Veerkade 51A

2512 AH Den Haag

Over KA-ME-TA Tapijt

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In onze 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren, en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 300 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar.