Er wordt prima meegedacht over een crematie

Er werd prima naar de wensen geluisterd en uitgevoerd. Er werden dingen aangehaald waar ik zelf niet aan gedacht had. Prima begeleiding.

Goede professionele ondersteuning gekregen.

Een duidelijk intakegesprek gehad. Hetgeen dat werd afgesproken werd direct na het gesprek in pdf documenten aan mij doorgestuurd. Zo kreeg ik snel overzicht en kon ik het e.e.a. controleren. Alle te regelen zaken werden rustig stapsgewijs doorgenomen.

Zeer goed verzorgd

Zeer netjes verzorgd. Begeleider was goed bereikbaar en stond ons goed bij.

Een waardevolle herinnering aan een verdrietige gebeurtenis

Na een goede voorbereiding, samen met Helen van der Kuip, verliep de begrafenis op de Nieuwe Ooster tot ieders tevredenheid. De visuele en muzikale presentatie was een waardevolle ondersteuning. Het mooie weer hielp ook zeker mee, want het was toch nog een hele wandeling naar het familiegraf.

Zeer goede ervarinf

Een geweldige uitvaartbegeleidster,empathisch, lief met kinderen en alles volgens onze wensen

Ondanks het verdriet een mooie, prachtige ervaring.

Mijn vader is 9 maart 2022 gecremeerd. Ik en de hele familie zijn vol lof over uitvaartbegeleider Dennis Ganseij. Hij heeft van begin tot eind alles zo mooi geregeld met veel respect en zijn persoonlijke touch. Echt een topper. Hij krijgt van ons een dikke 10+ met een gouden griffel. De plechtigheid was erg mooi en door filmopname kijken we daar met veel liefde op terug.

hele goede ervaring, betrokken mensen en veel ruimte voor eigen inbreng

vanaf het eerste bezoek van de consulente was de rust weer gekeerd, zorgen werden weggenomen en de wensen uitgebreid besproken, heel erg fijn dat wij als nabestaanden veel zelf konden/mochten doen. Dat maakt dat je zelf erg betrokken bent waardoor de verwerking van het verlies eigenlijk op een fijne manier al aan het gebeuren is. Verlies van een dierbare blijft natuurlijk vreselijk, maar wij als nabestaanden kijken terug naar een waardig afscheid en dat vind ik erg mooi. Extra dank gaat uit naar de uitvaartbegeleider Corina, een kei!

Goed geregeld

Goed verzorgd . Zeer fijne uitvaartbegeleidster. En zeer rescpect uitvaart begeleidt. Naar de wensen van de nabestaanden.

Uitvaart was zeer goed verzorgd

Een dag na het overlijden van mijn moeder kwam een mevrouw van de PC bij mij thuis om alles voor de uitvaart door te spreken. Dat ging goed. De uitvaartbegeleidster nam tot het moment van de uitvaartplechtigheid zeer regelmatig contact op en ook daarna. De plechtigheid zelf was ook heel mooi verzorgd. Mijn vrouw en ik kijken daar goed op terug.

Ik ben volkomen tevreden

De besloten uitvaart is geheel conform onze wens door u gestalte gegeven.

TOP TOP TOP

Alle fasen vanaf de dag van overlijden tot en met de crematie zijn prima georganiseerd en begeleid. De begeleider, Dennis, is een topper.

Geweldig uitgevoerd

Overleg vooraf duidelijk en eerlijk. Alle mogelijkheden goed besproken en toegelicht.

Warm

Fijne medewerkster alles gelopen zoals de overledene wilde

Perfecte uitvaart

Vanaf het moment van de melding van overlijden van onze moeder tot en met de laatste contacten is alles perfect verlopen zoals onze moeder het gewild heeft. Meer kunnen wij ons niet wensen.

Warm

Wij zijn heel warm en met heel veel respect geholpen met de uitvaartdienst van mijn moeder. Wij kijken terug op een mooie en prachtig afscheid. Heel erg bedankt voor alles. Ook fijn dat er een paar weken na de uitvaartdienst nog aan ons gedacht wordt. Zeer veel respect hiervoor.

Zeer positief

Alles rondom de uitvaart is zeer goed geregeld door Robert en Dennis. Ze hebben goed met ons mee gedacht en onze wensen op een goede manier toegepast. De verzorging van de overledene is ook op een goede manier gegaan. Bij de dagelijkse controles werden we ook op tijd gebeld, zodat we er bij konden zijn.

Heel meelevend, meedenkend, we kijken met een mooi, goed , warm en liefdevol gevoel terug op alles. Echt een steun in deze moeilijke periode

Onbeschrijflijk goed

Ontzettend lief met aandacht en vertrouwen is de crematie geregeld. Heel fijn dat iemand zo met ons meedacht

Fijne vrijblijvende begeleiding

Onze uitvaartbegeleidster voelde zeer goed aan wat we wel en wat we niet wilden. Ze liet ons alle opties zien en gaf advies waar nodig. Zelfs via Zoom ging het goed. Ze was eigenlijk altijd bereikbaar en op momenten dat ze niet bereikbaar was nam ze later zelf weer contact op. Naar ons gevoel heeft ze heel hard gewerkt zodat de uitvaart helemaal goed verliep. Ook onze keuze om zelf de uitvaart te leiden werd prima ontvangen. Enige minpunt is dat de condoleance ook in de grote zaal was. We begrijpen dat dit ivm de Corona-regels niet anders kon.

Zeer betrokken, erg goed geregeld allemaal.

Mevrouw Sybrich van Hoboken was onze uitvaartbegeleidster bij de crematie van mijn moeder. Alles is eigenlijk precies gegaan zoals wij dat voor ogen hadden. Wij zijn erg dankbaar dat we met een goed gevoel kunnen terugkijken op een waardig afscheid van onze lieve moeder. Over Sybrich: Erg fijn om de begeleiding te hebben van deze vakvrouw. Kundig, doortastend en met heel veel gevoel voor de situatie. Zeker kan ik haar met een gerust hart bij iedereen aanbevelen!

Geweldig geregeld

Alles wordt vanaf het eerste telefoontje van melding van overlijden uit handen genomen. Gewoon geweldig begeleid.

Zeer prettige begeleiding en verzorging van de uitvaart!

Het eerste gesprek thuis was meelevend, warm en geheel naar wens. We zijn heel blij dat we Petra hebben mogen leren kennen die ons geholpen heeft en goed ondersteund heeft tijdens deze dagen. De voorbereiding was uitstekend. De condoleance en uitvaart waren geheel naar wens uitgevoerd. We kunnen dankzij alle hulp en begeleiding van PC Uitvaart terugkijken op een goed afscheid. Het afscheid blijft een moeilijk moment, maar mede met het oog op de kleine details, is alles oprecht naar wens verlopen. Wij kijken enorm tevreden terug.

Heel warm en persoonlijk.

De uitvaartbegeleidster bleek dezelfde als die ons bij het overlijden van mijn vader, nog geen jaar geleden had bijgestaan. Wij waren hier heel blij mee. Zij heeft zelfs haar vrije dag omgeruild om de uitvaart van mijn moeder te kunnen begeleiden.

Het is gegaan zoals we het in gedachten hadden.

Het was een goede dag om op terug te kijken.

Behulpzaam en verzorgd

Ik moest de crematie regelen voor anderen. PC heeft me daarbij fijn geholpen en geadviseerd.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.