betrokken en rustige, fijne begeleiding ervaren

we werden goed begeleid en geduldig door het proces heengeleid want, zoals de meesten, hadden wij ook geen ervaring maar er werd goed rekening gehouden met onze wensen en de wensen van de overledene.

Alles naar wens verlopen

Alles prettig en vlot geregeld

Erg tevreden

Uitvaartbegeleidster was vriendelijk, behulpzaam, betrokken en dacht mee mbt bepaalde wensen en vragen, was altijd bereikbaar. De uitvaartdienst was netjes en verzorgd, het personeel zeer behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Dit heeft ons een goed en tevreden gevoel gegeven.

Keurig verzorgd en begeleid

De uitvaart en alles eromheen was perfect verzorgd, volledig zoals was gewenst.

Nette correcte vriendelijke behandeling.

Goed en snel georganiseerd

Gepast contact met de nabestaande. Zeer bereikbaar en toegankelijk.

Onze ervaring was wederom zeer goed. Dank voor de aandacht en het uitvoeren van onze wensen.

Vriendelijk en behulpzaam

We zijn goed begeleid en werden met veel vriendelijkheid geholpen.

uitstekend

prima begeleiding en goed verzorgt!

prima bijgestaan, duidelijk en flexibel

prettig contact, er wordt meegedacht en ik heb snel reacties kegregen op vragen.

Veel steun om een uitvaart te organiseren op zo'n onverwacht korte termijn.

Positief, meedenkend en meevoelend. Warme, persoonlijke begeleiding ook toen onze begeleidster uitviel en zij vervangen moest worden. Alles was keurig overgedragen, de vervanger belde de dag tevoren zodat we niet verrast werden en heeft op een respectvolle wijze de uitvaart begeleid.

Heel erg fijn

Wij zijn ,als familie ,begeleid door Dennis Ganseij,mijn complimenten voor deze man!!! Zo vol van medeleven en uiterst behulpzaam ,niets was teveel, tijdens onze moeilijke tijd na het overlijden van onze moeder. Dennis ,hartelijk dank voor je begeleiding,we hebben heel veel steun aan je gehad!! Groet Petra Roelse

Wij hebben het geweldig ervaren, fijne zorg in een zeer verdrietige tijd.

prima geholpen

wij zijn prima geholpen ook het nabellen was prima. nu moeten we alleen nog de laatste zaken regelen maar dat komt ook vast goed.

Prima opgevangen en perfect uitgevoerd

De opvang en de begeleiding was perfect. Alle lof voor Petra Boel

Persoonlijk

Persoonlijk,betrokken. Kijken met een fijn gevoel terug op de ceremonie.

Perfecte samenwerking met Mariette Roorda

Nadat onze vader was overleden nam Mariette Roorda de organisatie in handen. Ze hielp ons door de hectische periode heen en stond ons overal terzijde. Dus toen onze moeder overleed vroeg ik of wij Mariette weer mochten hebben als begeleidster. Dat lukte en heel snel zaten we weer om tafel, samen als team, echt heel fijn. De begrafenis verliep naar wens, zelfs de namen van onze ouders staan nu naast elkaar op het Lalibellum, heel erg fijn. Wat minder was, was dat PC niet langer de polissen van de begrafenisverzekeringen hielp opzoeken. Dat dat uit het aanbod was weggenomen. Het gaf me heel veel extra werk, wat het technische deel een stuk zwaarder maakte.

Goed geholpen op een zeer menselijke en begripvolle manier.

Onze uitvaartbegeleider Jo-Ann Kamstra heeft ons van begin tot eind en ook daarna ontzettend goed geholpen. Ondanks de enorme shock die wij bij het overlijden van onze vader hebben moeten doormaken, heeft zij op een hele tactvolle en uiterst respectvolle manier geholpen om ons in een vrij hectische periode te helpen een waardig afscheid te kunnen nemen. Er was ten allen tijde ruimte en vooral begrip, om te helpen daar waar nodig. De zakelijke kant is zeer zorgzaam met mijn broers en mij opgepakt en ondanks dat het een beroep betreft waarbij emotie vooral bij de familie, vrienden, kennissen en collega's toebehoort, is het mooi om achteraf een compliment te krijgen, te vernemen dat zelfs de mensen van het crematorium ontroert waren, dat geeft het gevoel dat we de laatste eer aan onze vader op een hele goede manier bewezen hebben en dit uiterst belangrijke moment hebben mogen delen met zeer menselijke mensen. Dank je wel daarvoor Jo-Ann.

Ondanks het verdriet een mooi moment om op terug te zien.

Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk, klantgericht en menselijk benaderd. De twee medewerkers die mijn moeder kwamen ophalen deden dit met veel respect en er was ruimte voor alle wensen. Irene de Vries is een uitvaartbegeleider die je een ieder zou toewensen in deze moeilijke tijden. Geen verkoopster maar iemand die je vragen wil en kan beantwoorden. Ten tijde van de uitvaart was zij aanwezig door niet aanwezig te zijn. Zij verdient een groot compliment. Een crematie kan je niet overdoen en daarom is het zo belangrijk dat zaken die zijn afgesproken ook waar gemaakt worden. Namens de gehele familie een dank je wel voor alles.

Fantastisch begeleid

Je begrijp natuurlijk wel ,dat als je liefde van je leven overlijd dat eigenlijk je hoofd er helemaal niet naar staat om iets te regelen. Maar dan komt er iemand thuis die heel erg geduld heeft met ons heeft,en echt alles tot in de puntjes regelt ,en de uitvaart waar echt niets op aan te merken is .ook van buiten af kregen we complimenten dat het een hele mooie uitvaart was.wat eigenlijk een compliment voor jullie is. Mijn dank is zeer groot. Groet Willem Alewijn.

Fijne service

Vriendelijk, persoonlijk en respectvol

Goed georganiseerd en betrokken.

Vlot doelgericht en de menselijke maat hierin betrekken.

Het was ok,

Niets dan lof voor de heren die mijn moeder 's nachts kwamen verzorgen. Maar Ik vind achteraf dat mij een optie om zelf een plaatje aan te leveren voor de circulaire had moeten worden gegeven. Ik heb er op het moment niet aan gedacht, maar mevrouw Dorrestijn vroeg of mijn moeder een lievelingsbloem had. Ja, lelietjes-van-dale. Geen kaart te bekennen in dat grote boek. Ook geen duidelijke kaart met vergeet-me-nietjes trouwens. Het was een goede circulaire hoor, maar die lelietjes-van-dale had ik liever gehad. Jammer dat die optie niet geboden is. Dan was er nog een mailtje dat de uitvaart in almere stad plaats zou vinden, waardoor ik in de vlekken schoot. Het was zo opgelost, maar ik vind dat slordig. Voor de pc is het werk, maar voor mij was het een heel ding. En verder zegde mevrouw Dorrestijn mij toe nog contact met me op te nemen enkele weken na de uitvaart. Ze heeft één keer geprobeerd te bellen, toen kon ik niet opnemen. Daarna nooit meer wat gehoord. Het zal wel. Het is dat de natuursteen firma me belde met de vraag wat er moest gebeuren met de steen, anders wist ik nu nog niet waar de steen naar toe was gegaan. En het is natuurlijk van de zotte dat er na twee jaar corona geen standaard live-stream mogelijkheid is op de begraafplaats in almere haven en, zo vertelde mevrouw Dorrestijn, ook niet in almere stad. En wellicht ten overvloede: mijn persoonsgegevens mogen alleen door de pc zelf worden gebruikt, niet doorgegeven worden aan derden (anders dan het natuursteenbedrijf en de firma die de live-stream heeft gemaakt, maar die hebben die gegevens al).

Wij zijn heel tevreden

De uitvaart is prachtig verlopen en en de contacten met Robert, de uitvaartleider zijn altijd goed en respectvol verlopen. Hij was goed bereikbaar voor mij en heeft alles geregeld wat ik wilde. Top!

Fijne ondersteuning en service van Sybrich van Hoboken

Vriendelijke locatie eveneens vriendelijke medewerkers.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.