Heel persoonlijk en zorgvuldig.

Vanaf het eerste contact ervaarden wij de warme- en toegewijde aandacht van mevrouw Helen van der Kuip. Ook bij de crematie had zij oog voor ieder detail. Wij zijn haar dankbaar, dat de uitvaart van onze Moeder zo is verlopen.

De hele afhandeling bij het overlijden was geweldig.

Zeer slechte service.

Er waren 2 polissen van mijn vader waar jullie achteraan zouden gaan en dat verrekenen met de rekening. Is niet gebeurt. Terwijl dit wel was toegezegd. Dat moeten wij zelf nu doen. Ons binnenhalen ging keurig maar de afhandeling was waardeloos. Er is nog meer maar laat maar zo. Ben er klaar mee.

Professioneel

Prettig en empatisch contact en alle zorg ontnomen

Lief en zorgzaam

Ik was helemaal in paniek. Wist niet wat ik moest doen ,Belde de PC en een warme groep mensen namen de druk van de ketel...wat zijn ze cool ze zijn mijn helden

Uitvaart geheel volgens wens verlopen

De uitvaart van mijn partner is volgens wens verlopen, in kleine kring met directe familie en vrienden in de familie aula, niet standaard binnenkomen op rij zitten en dan naar verdrietige muziek luisteren en naar een dichte kist staren. Nee, vrij rondlopen met elkaar onder het genot van een drankje en iets hartigs met de mogelijk zoveel als men wenst afscheid te nemen van de overledene in een nog open kist, daarna met elkaar de kist gesloten en naar de invoerruimte gereden. Een echte aanrander voor een uitvaart in kleine kring

Door PC Uitvaart is het een mooi en verzorgd afscheid geworden

Door de invoelende en meedenkende uitvaartleiders is het afscheid van tante rustig en respectvol verlopen. Dank daar voor.

Uitstekende begeleiding

De begeleidster heeft alles keurig verzorgd, kwam met goede voorstellen, was altijd bereikbaar. Wat heel prettig was want er zijn meer vragen dan je denkt. Uitvaart zelf was uitstekend uitgevoerd.

Goed niks op aan te merken

Het is gegaan zoals gevraagd was niks geen verassingen achteraf.

een vlekkeloos verlopen uitvaart

Heel fijn om het gevoel te hebben dat de uitvaart in goede handen was. Robert als uitvaartbegeleider als heel kundig en prettig in de omgang ervaren. De uitvaart zelf verliep vlekkeloos van begin tot eind. Een goede afstemming, perfecte techniek en alles zoals gepland

De nabestaanden zijn tevreden in een moeilijke periode

Ik denk dat het fijn is als er betere voorlichting is op de nieuwe Ooster, over wanneer de overledene naar de oven kan worden gebracht.

Conform wens

De uitvaart was precies conform wens van mijn vader. De begeleiding was uitstekend.

Heel fijn,

Na een onverwacht overlijden, zijn we heel fijn door Cees Jan v.d. Berg begeleid in alle rust Mijn man lag er heel mooi bij. Daar was ik heel blij mee.

Fijn

Met fijn bedoel ik, heel rustgevend geen gehaast. Dennis Ganseij heeft mij een mooi gevoel gegeven. Heel behulpzaam geduldig heel aardig. Geen vraag was te gek. De ontvangstruimte was mooi, de koffiekamer na de plechtigheid was mooi. En goed verzorgt. Ook de mensen die bij jullie werken waren allemaal aardig. Dus alles was TOP

Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je.

Ze hebben goed geholpen en tot rust gebracht. Zodat ik samen met tineke alles op me gemak de crematie kon regelen

Goede communicatie

Goede communicatie en begeleiding

alles naar wens

goed verlopen

We zijn zeer tevreden over PC uitvaart, we zijn geholpen waar nodig en als we vragen hadden stond onze bode Dennis voor ons klaar. Het is was goed om hulp te hebben en iemand die met ons mee dacht tijdens ons verdriet. Wij danken Dennis en en PC uitvaart daar hartelijk voor.

Vriendelijke professionele uitvaartbegeleiding, met voldoende ruimte voor eigen wensen. Het regelmatige contact tijdens het proces heeft iedereen als steunend ervaren.

Hele fijne begripvolle mensen.

Een hele fijne organisatie met het hart op de juiste plaats. Erg begripvol en meelevend.

Ruimte om het op onze eigen manier te doen

Er was alle begrip voor de wens om het geheel op eigen manier vorm te geven (bijvoorbeeld de externe locatie). Heb er geen twijfel over dat mensen die veel ondersteuning willen bij het organiseren van een uitvaart die ook zullen krijgen bij PC. Voor mij was het juist heel prettig om de ruimte te krijgen mijn eigen gang te gaan en het samen met andere vrienden van de overledene te kunnen organiseren. De subtiele begeleiding (de reminders, de aanwezigheid op de achtergrond, (de instructie voor) de dragers, etc.) was geruststellend en precies goed.

Alles loopt zo als afgesproken.

In een moeilijke tijd wordt er ruim de tijd genomen en en zeer prettig gecommuniceerd. Professioneel met een menselijke maat.

Professioneel

Snel en prettig contact.Door de in eerste instantie gekozen locatie in contact gekomen met PC. Absoluut ontevreden met communicatie over de kosten.Die was er in het geheel niet.Uiteindelijke nota veel hoger dan eerder genoemde bedrag ad 9400 euro.Al de ongevraagde extra's zoals rouwauto(niet om gevraagd) extra reistijd??Verlenging locatie??Extra begeleiding uitvaart???Bekend dat het niet verzekerd was juist dan zou het goed zijn veel transparanter te zijn over de kostenStom van mij achteraf dat ik hier niet op heb aangedrongen.

Prima geregeld allemaal

Fijne begeleiding

Vol lof over de begeleiding van onze uitvaartbegeleidster.

Tijdens de hele uitvaart van onze broer zijn we heel goed begeleid, ondersteund en geïnformeerd door onze uitvaartbegeleidster Mevrouw Corina Steenmeijer. Iedereen vond het een mooie uitvaart en dat is grotendeels door Mevrouw Corina Steenmeijer gedaan, zij heeft alles tot in de puntjes naar wens verzorgd.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.