Snelle en goede begeleiding

Prettig dat direct na het overlijden van onze moeder er toch een medewerkster kon komen diezelfde dag omdat wij, de nabestaanden ver uit elkaar wonen. Alleen het geluid tijdens het spreken van nabestaande tijdens de dienst was zeer slecht te volgen voor de meesten al vanaf het midden tot achteraan, toch jammer daar je dit niet kunt overdoen. Verder hadden we gevraagd om de haren van onze moeder te kappen, maar hier schrokken wij wel wat van, het leek niet of de haren nog nat waren. Mijn naam staat steeds met voorletters A. En dat is J. Dit ook al meerdere malen doorgegeven en stond toch weer met A. Onderaan deze enquête. Zelf wederom veranderd.

De uitvaart die mijn vader zelf had gewild.

Mijn vader kwam graag in het poppodium in Purmerend. Hier wilde wij ook een borrel na doen ipv een plak cake en koffie. Maar toen kwam de vraag of we niet ook de uitvaart zelf daar wilde houden. En zo geschiedde, het was 100% de uitvaart zoals mijn vader dit had gewenst. Onder begeleiding van goede muziek, als een ster midden op het podium. Omringt door verschillende muziek instrumenten.

Alles netjes geregeld door Dennis, wel jammer van de onverwacht hoge rekening.

Dennis heeft Ip alles heel netjes geregeld rond de uitvaart van mijn moeder. Vind het wel een groot minpunt dat toen de uiteindelijke rekening kwam die niet overeen Kwam met de offerte waar ik voor getekend heb!

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht, meelevend en meedenkend

netjes geregeld

prima verzorgd, Priscilla voelde goed aan hoe we wilden communiceren, mijn/onze complimenten naar haar toe. Verder alles netjes geregeld en eem zeer mooie uitvaart

Professioneel

Zeer professionele begeleiding op alle fronten.

Van het begin tot aan het eind zijn we prima begeleid. De uitvaartbegeleidster voelde goed aan wat bij ons paste.

Van begin tot het eind uitstekend verzorgd

De begeleiding en service die geboden is na het overlijden van mijn moeder was heel goed. Het ophalen van de overledene ging met zeer veel respect en professionaliteit. De verzorging van de uitvaart door Robert was erg fijn. Professioneel, maar ook heel betrokken en voelde precies aan wat de wensen waren. We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden!

Alles zoals wij het wilden voor mijn moeder heeft de PC Uitvaart waar gemaakt.

Vanaf het moment van overlijden, tot de dag van de uitvaart kan ik niet anders verwoorden dan dat er één grote warme deken over ons heen werd gelegd voor mij en mijn familie. De betrokkenheid, de warmte, de inzet van iedereen, het meedenken, ook van de mensen die niet in beeld waren, is zo een liefdevolle ervaring geweest. Ikzelf, mijn vader en mijn twee dochters, waren er niet doorheen gekomen zonder deze steun.

geweldige ondersteuning

Zag op tegen de afhandeling van komende zaken. Alles keurig uit handen genomen door alles te regelen. Was voor mij een hele opluchting en zorg minder. Geweldig

heel goed verzorgt

voldeed aan al de wensen die wij hadden

Was allemaal goed geregeld

Was fijn dat het ondanks deze trieste gebeurtenis, het ons makkelijk is gemaakt om alles goed te doen samen met Cees Jan. Het was een geruststelling dat wij hem voor alles konden bellen. Het programma dat wij kregen op de computer was simpel en erg mooi om de uitvaart te regelen en ook te zien hoe hey zou worden. Wij waren hier erg blij mee

Goede begeleiding van uitvaart begeleidster

Fijne uitleg en begeleiding in het hele proces naar de crematie. Crematie zelf verliep ook prima Goede ondersteuning en uitleg in alle procedures waarbij wij zelf vrij waren in alle beslissingen

Helen is een hele professionele, liefdevolle, zeer betrokken uitvaartbegeleider.

Zoals hier boven vermeld is Helen van der Kuip een hele fijne, professionele, liefdevolle en zeer betrokken uitvaartbegeleider. Ze heeft ons heel prettig begeleid. Ook in de moeilijke familiesituatie heeft zij ons goed kunnen adviseren en zo hebben wij 2 hele mooie uitvaartplechtigheden kunnen houden. Beide waren naar ieders tevredenheid verlopen. Ik kijk hier met een zeer goed gevoel op terug.

Slordig, niet proactief ondanks welwillendheid

De rouwkaart moest 7 maal heen en weer. Simpele storende fouten werden niet opgemerkt. Voorgestelde correcties soms gedeeltelijk uitgevoerd. Het gevolg was dat de kaart niet op de beoogde bzaterdag, maar pas op dinsdag in de bus viel. Mensen begonnen alm te bellen. Er bleek, ondanks de toezegging, geen link te zijn gestuurd voor muziek en foto's. Toen we daaraan in het weekend na het overlijden aan wilden beginnen bleek die vergeten te zijn. De link, van de Nieuwe Ooster overigens, bleek bovendien gebruiksonvriendelijk. Er was bij de intake afgesproken dat de uitvaart in totaal 1,5 uur zou duren. Dit was ook schriftelijk vast gelegd. Bij het nalopen vlak voor de uitvaart bleek dit maar een uur te zijn. Dit bleek niet te herstellen. Het gevolg was dat we een spreker moesten afzeggen, anderen tot een kortere versie van hun verhaal moesten manen en een paar muziekstukken door kortere moesten vervangen. Op het laatste moment. Gelukkig zat Koningsdag er toevallig tussen. Ook moest ik zelf het initiatief nemen om de kist door naasten te laten dragen. Die keus werd mij niet voor gelegd. Na afloop werd afgesproken dat we eea. nog eens zouden evalueren onder een kop koffie. Zij zou mij daartoe bellen. Is na ca. 6 weken nog niet gebeurd. Laat ik met een aantal positieve dingen eindigen. De uitvaartbegeleidster was weliswaar slordig en niet proactief, maar wel altijd vriendelijk en bereid te helpen als je haar benaderde. Ook in het weekend. De lay out van de kaart (niet de tekst dus) heeft ze heel mooi gemaakt. Ze heeft het tijdens de uitvaart zelf heel goed gedaan. Ze heeft ook gevoel voor humor. Niet verkeerd na een overlijden. De filmopname op de Nieuwe Ooster is prachtig.

De uitvaart verliep conform de wensen van mijn vader

Communicatie was goed en duidelijk. De organisatie was prima geregeld en we hebben al onze wensen kunnen laten vervullen.

Hele fijne samenwerking.

Pc uitvaart heeft de zorg voor een waardige crematie van begin tot eind geweldig verzorgd met een goed persoonlijk contact

Persoonlijke en warme begeleiding van de uitvaart

Persoonlijke en warme begeleiding van de uitvaart, de uitvaartbegeleider (Dennis) luisterde goed naar onze wensen en vertaalde deze naar de uitvaart. Tijdens de uitvaart was de uitvaartbegeleider flexibel en instaat om om goed te anticiperen op onze wijzigingen van de eerder afgesproken wensen

Alles was naar wens verzorgd

De speech en de live stream waren zeker naar wens.

Niets dan lof!!

Vorig jaar hebben we, i.v.m. onze vakantie, al contact gehad met Joan Broersen om de uitvaart te bespreken van mijn moeder. Tijdens dit prettige gesprek hebben we in grote lijnen besproken wat onze wensen zijn en hoe we de uitvaart voor ons zagen. Toen mijn moeder 10 mei jl. was overleden hebben we met Joan de puntjes op de i gezet. Om te beginnen wil ik Rakesh en Eddy heel hartelijk bedanken voor de manier waarop zij mijn moeder uitgeleide hebben gedaan bij de Luwte. Ondanks het tijdstip (24:00/ 0:00) was dat een heel mooi en respectvol moment. Heel veel dank daarvoor. Joan Broersen willen we in het bijzonder bedanken voor de manier waarop zij de uitvaart heeft verzorgd en begeleid. Vanaf de eerste bijeenkomst tot het definitieve afscheid heeft Joan ons fantastisch meegenomen in dit proces. Niets dan lof! Waarvoor heel veel dank.

Prima en vlot geregeld ondanks bijzondere wensen

Zeer bekwame begeleidster (Irene de Vries) die soepel wat bijzondere wensen kon inwilligen. Redelijk goede software om de plechtigheid vorm en inhoud te geven (foto's, muziek, draaiboek). Minder is dat muziek nog steeds als MP3 aangeleverd moet worden (playlist Spotify is handiger). Aanname tarief van ruim 2k euro is wel stevig en reken op zomaar 6k euro voor een niet heel uitgebreide uitvaart (bv. zonder volgauto's e.d.).

Goede begeleiding

We kregen een hele goede en fijne begeleiding van Ilonka

Heel mooi!!!!

Goede begeleiding en de uitvaart was heel mooi geregeld.

Top service!

Op donderdag 9 juni had ik een afspraak omtrent het uitleggen van mijn Portaal op Westgaarde,de ontvangst, de tijd nemen voor het invullen ging heel makkelijk, het was fijn om met Martine van de Berg,dit te doen, door haar warme persoonlijkheid ,rust en vertrouwen werd door mij zeer gewaardeerd erg bedankt hiervoor en deze service van PC! Groet Bert Fraaij.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.