Correct en goed advies

Passend en persoonlijk afscheid.

Het was allemaal heel goed geregeld en de contacten waren zeer plezierig.

Warm en menselijk!

Goed geregeld

Onze ervaring was goed

Zeer tevreden met de intake en begeleiding van de uitvaart van mijn vrouw.

Alle lof en complimenten voor uitvaartbegeleider mevr. Astrid ten Oever.

Alles conform onze wensen verlopen

Na het prettige voorbereidingsgesprek is de uitvaart zelf geheel volgens onze wensen op een respectvolle manier verlopen. Dit is gegaan precies zoals onze moeder het gewild had. Twee verbeterpunten: 1. Het duurde op de dag van overlijden wel erg lang voor de uitvaartondernemer er was. 2. Een polis in Beheer van PC werd niet verrekend met de nota de communicatie daarover ontbrak

Hele prettige, en goede manier van uitvaartverzorging

Op een hele prettige manier konden we als nabestaanden heel snel schakelen met de account manager van PC. Zij regelde alles goed en snel, en was ook tijdens de plechtigheid heel goed en betrokken, op een uitstekende manier!

Prima geregeld. Goed rekening gehouden met mijn wensen.

Prima geregeld. Goed rekening gehouden met mijn wensen.

slechte ervaring

mijn ervaring was een opstapeling van fouten de vrouw die ons een bezoek bracht aan huis had griep en was verkouden en was daarom niet fit en heeft niet alles goed genoteerd zoals een bloemstuk dat was gekozen als druppelvorm werd beschreven als ovaal dit hebben wij later zelf veranderd en doorgegeven aan de nieuwe uitvaartbegeleider voorts werd ,de naam van mijn moeder verkeerd gespeld > van de Woning en dat moest zijn van der Woning < de overname van de andere uitvaartbegeleider ging ook niet echt soepel ,op de dag zelf was de muziek heel slecht te horen te zacht en bij het laatste nummer kon het volume wel omhoog werden wij verzocht de zaal in snel tempo te verlaten wat heel ongepast over kwam ook was bij een van de bloemenlinten de afdruk van een bloempot te zien wat heet vies en slordig was mijn broer stuurt u nog een uitgebreid verslag van deze dag tot zo ver mijn mening over de uitvaart van mijn moeder Henk Schwegler

een mooi afscheid.

Ik vond het heel fijn dat ik vanaf het begin tot het eind overal bij kon zijn om mijn zus zo te begeleiden tot naar haar laatste rustplaats. het heeft mij en mijn familie erg veel troost geboden. we zijn heel tevreden met de goede zorgen van de uitvaart begeleiding we konden met al onze vragen daar terecht. heel erg bedankt.

Wij hebben een goede ervaring gehad.

Wij hadden een prettig gesprek en konden de wensen van de overledene neerleggen en zo een goede uitvaart geven. Wij hebben de begeleiding ook als prettig ervaren.

Volledig ontzorgd

Meelevend en professionele begeleiding. We vonden de aanvang van de het proces, de intake wel erg lang duren. Als eensgezinde nabestaanden bijna 4 uur mee bezig geweest. Alles prima naar wens verlopen

Goede ervaring. Duidelijk en niet zo zakelijk.

Telefonisch afspraak gemaakt. Medewerker Mariette Roorda kwam keurig op tijd en was prettig in de omgang en heeft alles goed geregeld. Van familieleden ook niets dan lof.

Top geholpen

Zeer fijne gesprekken en super fijn meegedacht met ons. Ilonka is een grote aanwinst voor jullie.

Zeer respectvol

De uitvaartbegeleidster was zeer bekwaam en erg betrokken waardoor het voor ons als zeer fijn werd ervaren ondanks verdrietige periode

Het was ok (tot nu)

De eerste kennismaking met de consulent was goed. Echter de afwikkeling daarna valt tegen. Geen overzicht van afspraken ontvangen waardoor het mis liep bij het uitstrooien van de as. En tot nu toe (ruim een maand na overlijden) ook geen afrekening.

Heel prettig geholpen door Mariette.

Mariette heeft ons goed geadviseerd en geholpen om een mooie uitvaart van mijn zus te verzorgen. Goed bereikbaar ook voor eventuele vragen. De locatie was prima. Ook daar fijne mensen die ons geholpen hebben.

Betrokken en heel behulpzaam

Ze nemen de tijd om alles met je door te nemen. En er is regelmatig contact. Erg fijn!

Soepel, zorgvuldig en respectvol

Het ging allemaal zoals gewenst.

Zorgzame en professionele ervaring

Onze ervaring met de uitvaartverzorging was erg positief. Het personeel was ontzettend empathisch en nam de tijd om naar onze wensen te luisteren. Ze gaven ons ruimte om ons verdriet te uiten, en stonden klaar met advies en hulp waar dat nodig was. Het verloop van de uitvaart zelf was precies zoals we het wilden: zorgvuldig, respectvol en met veel aandacht voor details.

Keurig

Irene was heel fijn en prettig

Keurig geregeld

Netjes en verzorgd

Adequate en snelle dienstverlening

Goede advisering, prettig to the point

Netjes verzorgd, rekening gehouden met keuze van familie

Rustgevend.

Ik ben zeer tevreden over hoe alles bij de ceremonie verlopen is. Zeer mooi en rustgevend. Ook het wassen van mijn moeders lichaam verliep goed en in rust bedankt.

Prima en fijn contact met Mariette.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.