Heel zorgvuldig en persoonlijk naar de nabestaanden

De uitvaart is precies verlopen zoals mijn overleden moeder wilde. De uitvaartleider heeft precies namens mijn moeder gezegd wat haar tevoren verteld was. De uitvaart was mooi en waardig. Na de uitvaart bleef ze contact houden en keek ze wat ze nog kon betekenen. Dat helpt om zelf door te gaan.In een woord: top!

Alles wat je mag verwachten van een uitvaart begeleiding

De uitvaart is op zeer professionele wijze en met oprecht medeleven op alle gebieden uitstekend verzorgd door Helen van PC Uitvaart. Alles was exact volgens afspraak tot in de puntjes geregeld.

uitstekend

Mijn ervaring met PV was fijn, we zijn goed geholpen met alles. Vooraf maar ook zeker tijdens de uitvaart.

Het was een keurige uitvaart

Het was een keurige uitvaart.

Zoals ik het graag wilde, gebeurde.

Er werd goed geluisterd, meegedacht en uitgevoerd, zoals ik dat graag wilde.

Zeer correct en hulpvaardig

Ik werd goed geïnformeerd en de medewerkers waren zeer hulpvaardig.Zeket aan te bevelen.

Ondanks mijn grote verdriet kijk ik er goed op terug.

Mijn man was ernstig ziek en had helaas niet zo lang meer te leven. Toen hij nog leefde is Joyce van Lewe langs geweest. Wij hebben met haar de uitvaart besproken. Wat een positief en warme vrouw. Zij heeft mij na zijn overlijden goed opgevangen en als uitzondering was zij ook bij de uitvaart. Zij vertelde mij dat zij dat nl niet meer deed. Ik heb dit erg op prijs gesteld. Mede door haar is het goed en fijn verlopen zoals ik en mijn man hadden gehoopt. Verder als ik afscheidt kwam nemen van mijn man ook goed opgevangen.

Zeer goed geregeld.

De uitvaart was goed geregeld. Er werd zelfs ter plaatse meegedacht en aangepast om een fijn afscheid te laten plaatsvinden. Dat werd zeer gewaardeerd.

Helemaal goed!

Helemaal goed, prima meegedacht.

Alles heel goed

Wij vonden de begleidig en informatie heel goed. Vriendelijk, geduldig en informatief

Uitstekend geregeld.

Enkele dagen terug heb ik uitgebreid mijn relaas gedaan maar hier nogmaals de kans om Joan broerse te bedanken voor de uitstekende begeleiding, Joan je bent een topper.

Snel iemand aanwezig om alles te regelen. Wat wij als familie erg prettig vonden dat ons niets werd opgelegd. Heel erg vrij in onze beslissingen.

Goed verzorgde uitvaart

Goed verzorgde uitvaart, met aandacht voor detail

Goede service met veel geduld

Ik ervaar de service als goed en met veel geduld

Erg behulpzaam en meedenkend! Prettig contact met Dennis

Er werd snel contact opgenomen en actief meegedacht. Dat nam veel zorgen uit handen en de begeleiding was fijn !

Goede persoonlijke zorg.

Corina Steenmeijer heeft ons zeer goed begeleid. Zij nam de tijd om ons door de te organisatie heen te helpen. Informeerde bijna dagelijks of er nog vragen waren en hoe het met ons ging. Ook op de dag van crematie zeer zorgvuldig van moment tot moment begeleid. De via pc bestelde bloemen waren ook naar wens. Geen zielige boeketten. De mogelijkheid om via de link je voor te bereiden voor afgaand het 1e gesprek voor de wensen/organisatie crematie vonden wij ook prettig, dan heeft het meer tijd om te "landen" Corina heeft ook steeds heel duidelijk alle kosten verteld, wat de mogelijkheden waren etc etc. Zodat wij niet voor verrassingen kwamen te staan. Wij zijn haar zeer dankbaar voor de fijne begeleiding.

geweldige begeleiding

Mijn complimenten aan Jo-Aan de uitvaartbegeleider zij voelde goed aan wat de wensen waren en ook prima uitgevoert

Prima verzorgt

Hele goede klik met Irene prima verzorgt. Zeker een groot compliment onze kant. Als ik een cijfer moest geven was het voor ons zeker een 10 waard.

Warm en meelevend

Wij zijn tevreden over de begeleiding die we hebben gekregen. Lekker los en ontspannen. Ook konden we goed onze emoties kwijt en werden onze wensen uitgevoerd.

Door Robert prima geholpen thuis bij het regelen van de uitvaart. Was duidelijk en behulpzaam. Tip petit fours goed, beter dan het beroemde plakje cake. Daarna werd hij door Dennis overgenomen. 2 keer gesproken voor de uitvaart wat ik erg prettig vond. Tijdens uitvaart goed begeleid en gerust gesteld. Mooi praatje van Dennis.

Goede begeleiding.

Fijn contact en goede begeleiding.

heel netjes

Ik vond het fijn dat wij het afscheid van mijn buurvrouw bij haar thuis konden doen en dat zij hiervandaan naar Westgaarde ging om gecremeerd te worden. Helen van der Kuip, de uitvaartbegeleider, kwam met dit idee en het was heel mooi, intiem. Dus ook mijn dank aan haar

Naar alle tevredenheid

Het contact met de uitvaartbegeleiding en de voorlichting is naar alle tevredenheid verlopen.

Prettig contact persoon en zeer ter zake deskundig

Snelle en goede begeleiding

Prettig dat direct na het overlijden van onze moeder er toch een medewerkster kon komen diezelfde dag omdat wij, de nabestaanden ver uit elkaar wonen. Alleen het geluid tijdens het spreken van nabestaande tijdens de dienst was zeer slecht te volgen voor de meesten al vanaf het midden tot achteraan, toch jammer daar je dit niet kunt overdoen. Verder hadden we gevraagd om de haren van onze moeder te kappen, maar hier schrokken wij wel wat van, het leek niet of de haren nog nat waren. Mijn naam staat steeds met voorletters A. En dat is J. Dit ook al meerdere malen doorgegeven en stond toch weer met A. Onderaan deze enquête. Zelf wederom veranderd.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.