Zeer goede steun om de laatste wensen te verwezenlijken

Corina heeft ons super begeleid

Netjes verzorgd

Er werd goed naar onze wensen geluisterd. En er was wederzijds contact over zowel de kaarten als het mee denken en afspraken om een zo respectvolle uitvaart te krijgen. Helaas op een inschattings foutje na dan. Maar daar laten wij het verder bij.

Top, vriendelijk, behulpzaam.

Zeer netjes en correct geholpen, dames Irene en Ilonka, waren echt en steun en goed aanspreekpunt. Heren die mijn man kwamen ophalen, gaven me rust en meelevend. Ben zeer blij dat ik voor deze uitvaart en bedrijf heb gekozen, alles is naar wens gelopen.

Uitstekende begeleiding na het overlijden en afscheid van mijn moeder

De natuurlijke manier van omgaan met ons als nabestaanden door de uitvaartbegeleidster voelde heel prettig en rustig aan. Alle regelingen en organisatie rondom het afscheid waren trefzeker en gaf ons het vertrouwen dat het een mooi en goed afscheid zou worden. Wat ook daadwerkelijk zo was.

Zeer deskundig en oog voor empathie

Snelle en duidelijke afhandeling. Denken mee en nemen de tijd voor het regelen van de uitvaart.

Perfect geregeld en super gastvrouw

Net zoals bij mijn beide ouders ook deze keer perfect geregeld en super gastvrouw

Geweldige ontzorging in verdrietige tijd

Doordat we hebben gekozen de crematie bij PC Uitvaart te Westgaarde te laten plaats vinden kunnen de terugkijken op een zeer troostvolle mooie en persoonlijke afscheid van onze dierbare moeder/grootmoeder en overgrootmoeder.

Wij zijn heel goed geholpen door Carola Bleeker

meelevend, geduldig meedenkend en vakkundig

Uitstekend geregeld..

Heel erg tevreden met de uitvaartbegeleider (Ilonka) die thuis kwam om alles te regelen, wel jammer dat zijzelf niet bij de uitvaart aanwezig kon zijn. Ze heeft goed rekening gehouden met onze wensen t.a.v. De dame die wel de uitvaart zou begeleiden. (Corinne) Het telefonisch contact met haar was ook prima, dan wel weer jammer dat ook deze dame door Corona toch niet de uitvaart kon begeleiden. Mw. Nr. 3 (Priscilla) heeft het echter uitstekend overgenomen en we waren uitermate tevreden over de manier waarop de uitvaart is verlopen..

Onze ervaring was heel goed

Wij hebben het contact met Joan als heel fijn ervaren. Zij heeft om goed bij alles begeleid, complimenten aan Joan.

Joyce heeft ons een goed gevoel gegeven

Alles was volgens onze wensen uitgevoerd. Jammer dat na afloop de foto's en muziek niet niet meer afgedraaid kunnen worden (minpuntje locatie)

Heel goed en scherp begeleid. Zeer attent

Onze contactpersoon Dennis was een zeer plezierige jongen om mee te werken. Was zeer attent, altijd bereikbaar en reageerde snel op vragen die we hem stelden. Ook telefonisch zeer goed te bereiken. Was heel behulpzaam met de muziek.

Zeer te vreden

Praktisch, accuraat en toch ook mee levend.

Deze ervaringen zijn nooit prettig en dan is het fijn als er op de juiste manier wordt mee gedacht.

Alles is prima en naar mijn zin geregeld. Uw uitvaartbegeleider Dennis Gansey, begreep zo goed wat ik graag wilde en heeft alles volgens mijn wens op een uitstekende manier geregeld. Got slot: Komt nog bij dat hij een bijzonder, hulpvaardig en hartelijk mens is. Met vriendelijke groeten, Ineke McKeurtan-Aarsen Saffierstraat 191 2403 XR Alphen aan den Rijn

Vriendelijk, meedenkend, begripvol, secuur.

Liefdevol en respectvol

Na het overlijden van mijn moederzijn wij als familie goed begeleid door de mensen van de PC. Er komt veel op je af, maar alles werd rustig en met veel geduld uitgelegd. Dikke pluim, ook namens mijn broers en zussen. Betty Voswijk-Teiwes.

Met warm, vriendelijk en integer en helpend meedenkende medewerkster een mooi afscheid gehad.

Heel fijn contact met Esther. Zij hielp ons de juiste toon te vinden door te luisteren, begrijpen en waardevol mee te denken.

Meer dan goed.

Zeer vriendelijke mensen . De uitvaart begeleidster was meer dan vriendelijk. De bespreking voor de uitvaart en kaarten verzorging werd besproken met een zeer kundige dame. Beide dames waren kundig,vriendelijk,begripvol en meedenkend.

een waardig verzorgde afscheid

Zowel voorbereiding en uitvoering liepen op rolletjes. De muziek was goed getimed. Het afsluiten van de kist werd zorgvuldig afgehandeld.

Fantastisch

Heel tevreden

Heel zorgvuldig en persoonlijk naar de nabestaanden

De uitvaart is precies verlopen zoals mijn overleden moeder wilde. De uitvaartleider heeft precies namens mijn moeder gezegd wat haar tevoren verteld was. De uitvaart was mooi en waardig. Na de uitvaart bleef ze contact houden en keek ze wat ze nog kon betekenen. Dat helpt om zelf door te gaan.In een woord: top!

Alles wat je mag verwachten van een uitvaart begeleiding

De uitvaart is op zeer professionele wijze en met oprecht medeleven op alle gebieden uitstekend verzorgd door Helen van PC Uitvaart. Alles was exact volgens afspraak tot in de puntjes geregeld.

uitstekend

Mijn ervaring met PV was fijn, we zijn goed geholpen met alles. Vooraf maar ook zeker tijdens de uitvaart.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.