Zowel de organisatie als de sfeer vond ik voortreffelijk verzorgd.

We zijn tevreden hoe alles is geregeld door de uitvaartbegeleider.

We hebben met een goed gevoel afscheid genomen.

Primaverzorgd

Goede begeleiding en prima na service

Onvergetelijk

Heel mooi, open en rustige omgeving en mensen.

snelle service goed bereikbaar netjes geholpen bij alles

Alles keurig verzorgd

Alles keurig geregeld

uitvaart werd professioneel en invoelend verzorgd

10 jaar geleden heeft PC de uitvaart voor onze vader verzorgd - dat was goed en dus kwamen we bij het overlijden van onze moeder weer bij PC. Margreet Boendermaker is een fijne uitvaartverzorger, die het allemaal prima en conform de wensen van de nabestaanden regelt. Zij kon helaas pas de dag na het overlijden komen en er was alleen plek / voldoende personeel voor de uitvaart 4 dagen na haar komst, dus was het kort dag om de kaarten te versturen (die niet allemaal tijdig ontvangen werden) en de uitvaart voor te bereiden. Voorbereiding kwam extra (onnodig) onder druk te staan omdat muziek en foto's alleen via online ceremonie konden worden aangeleverd en dat systeem werd door ons als zeer gebruikersonvriendelijk ervaren. Margreet wist de situatie te redden door de deadline een paar keer te laten verschuiven, maar dit heeft voor veel stress gezorgd. Al met al kijken we op een waardevolle uitvaart terug en de feedback die we krijgen van wie de uitvaart heeft bijgewoond of via de livestream heeft gevolgd, is louter positief. Tip voor PC: doe iets aan de online ceremonie of bied een service aan dat nabestaanden met een PC medwerker (al dan niet tegen betaling) muziek en fotos kunnen uploaden

Uitstekend geregeld en begeleid

Professioneel en betrokken begeleiding. Alles tot in de puntjes verzorgd!!

Professioneel en persoonlijk.

Uitvaartleider Robert Peterse heeft zorggedragen voor een professionele uitvaart en crematie, met veel aandacht voor het persoonlijke, Hij heeft ons goed meegenomen in het proces en ons veel zaken uit handen kunnen nemen.

Fantastisch

Wat ik vooral belangrijk vond is dat ik volledig ontzorgd werd en dat er niks overhaast gebeurde!

De PC begeleiding van Corina Steenmeijer voelde warm en begripvol.

Met een korte tussenliggende periode van 11 dagen is mijn tante en haar zuster, mijn moeder overleden. Corina en de medewerkers van de PC hebben hun beide crematies op een professionele begripvolle en flexibele wijze verzorgt. Waarbij maximaal rekening is gehouden met de wensen van mijn familie tijdens de rouwperiode met thuisopbaring tot aan de uitvaart. Vooral het pro actieve contact met Corina, heb ik en de familie in de begeleiding met nazorg, als warme steun ervaren. Met een vriendelijke Groet, Han van Inge

Mevrouw Mariette Roorda heeft ons geweldig begeleid in deze moeilijke tijd

Nadat Monuta had aangegeven niet op korte termijn een uitvoerder te kunnen regelen voor de crematie van mijn vrouw heb ik contact met PC Uitvaart BV. Ik kwam in een warm bad terecht. De volgende dag stond mevrouw Roorda bij ons op de stoep en zij heeft ons voortreffelijk geholpen met het uitzoeken van rouwkaarten, de kist, de zaal, de plek en ga zo maar door. PC Uitvaart nam alle zware dingen van mijn kinderen en mij over. De plechtigheid zelf was van een prima draaiboek voorzien en de uitgekozen muziek en foto's werden conform afspraak ten gehore gebracht/vertoond

Robert Peterse is een uitstekende uitvaartbegeleider

Onze ervaring is dat er goed naar ons geluisterd werd en de uitvaart van onze moeder zorgvuldig ingevuld is. PS ingevuld dat wij PC uitvaart kennen van reclame. Echter, mijn moeder was verzekerd bij Yarden en deze organisatie was niet heel flexibel. Uiteindelijk zijn we via internet bij u terecht gekomen.

Mooi en respectvol

Mooi en respectvol. Een ceremonie die voor de nabestaanden ondanks het intense verdriet prachtig was en een waardevolle herinnering heeft achtergelaten.

Efficient, maar meevoelend

Zie boven

Uitstekend, zorgzaam en met respect

Ilonka is ons contactpersoon geweest. Zowel Ilonka als de 2 mensen die mijn man hebben opgehaald waren heel begrip/respectvol. Met heel veel geduld en respect is men omgegaan met mijn man. Alles werd vooraf verteld wat er gaat gebeuren. Ook het geduld is prijzenswaardig want we hebben best veel contact opgenomen. Advies is zeer gewaardeerd. We zijn heel dankbaar dat we mijn man hebben mogen verzorgen en gebruik mochten maken van de 24-uurs kamer. Dank voor alle goede zorgen voor, tijdens en na de crematie plechtigheid. Ik vond het ook fijn om een tijdje na de ceremonie gebeld te worden door Ilonka.

Prima georganiseerd en goed verzorgd

Een goede en professionele begeleiding door de uitvaartbegeleidster. Het afscheid te Zaandam en de uitvaart in Westgaarde waren goed geregeld. De gevraagde informatie omtrent de bijzetting van de urn is tot op heden duidelijk. Er is een afspraak op Westgaarde gemaakt voor eind augustus, waar deze keuzes gemaakt gaan worden. Ik heb er vertrouwen in dat dit ook goed geregeld kan worden.

mijn ervaring is erg goed

heb het goed ervaren

Zorgzaam respect vol gemeend

De beide dames die ons op uitvaart bureau hebben ontvangen waren zeer liefdevol en hebben ons goed ondersteund om de juiste keuze te kunnen maken . Voor namen alleen onthouden (sorry) maar Priscilla en Melania waren echt een steun om alles goed te regelen .

Betrokken, professioneel en bereid om mee te denken

Goede ervaring. Mijn moeder heeft het eerste gesprek zelf bijgewoond en haar wensen kunnen doorgeven. We voelen ons goed gehoord en hadden een hele prettige samenwerking met Ilonka Dorrestijn

Deskundig

Correcte betrokkenheid en meedenkend

Heel positief

Jullie waren binnen 3 kwartier ter plekke en brachten haar direct naar Amsterdam, wat mijn vriendin zelf gewild zou hebben. De begeleiding daarna was perfect. Het afscheid waas precies zoals wij als vriend en familie gewild hebben. Overigens is het de tweede keer dat ik deze enquete beantwoord.

Goed georganiseerd

Van begin tot einde van de "receptie" was de crematie van mijn vrouw bijzonder goed georganiseerd.

In een woord: prima

Van kindsbeen af ben ik opgegroeid met de PC Uitvaart, te beginnen vanuit de PC Hooftstraat. Alle overleden familieleden zijn via PC gecremeerd of begraven en altijd heerste omtrent de afhandeling, de begeleiding een eensgezind positief gevoel.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.