Hele fijne ervaring. Astrid heeft ons heel goed begeleid.

Astrid nam ruim de tijd voor ons.

Geweldig geregeld

De uitvaart contact persoon Joan in een woord geweldig. Duidelijke uitleg en al de wensen van mijn schoonvader uitgevoerd. Verder niets dan lof voor de personen van Vredehof voor de goede verzorging. Het was een waardig afscheid zoals mijn schoonvader wilde.

Geheel naar wens.

Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

prettig

Tessa, onze uitvaartleidster was erg lief en prettig en stond voor ons klaar.

Fijn contact en goede begeleiding en goedverzorgde uitvaart.

Wij hebben voor de uitvaart van mn moeder 2,5 jaar geleden Robert Peterse als begeleider gehad, en deze keer bij het overlijden van mn vader hebben wij ook om hem gevraagd als hij beschikbaar was. De persoon aan de telefoon ging haar best doen om Robert te vragen. Robert kon zn afspraken omzetten en was er voor ons. Ook dit keer was het contact prettig en hielp hij ons om alles zo te regelen zoals wij het wilde. Het is fijn om in een verdrietige tijd een vertrouwd persoon als begeleider te hebben. Nogmaals bedankt hiervoor. Henny en Sonja

Prima geregeld

Na het overlijden van ons moeder hebben wij als kinderen de uitvaart en crematie als top voorbij zien komen. Inbreng in de kaarten, de crematie regelen met Mariette Roorda en de bedank kaartjes na de crematie konden prima en met behulp van haar en pc tot een mooi resultaat komen. Helaas ging er tijdens de muziek afspelen iets fout en de extra kosten voor een dag die het uitvaartcentrum wilden rekenen omdat er geen plek was vonden wij minder. De map kregen we wel pas na de begrafenis en had in onze ogen eerder afgegeven kunnen worden.

Bijzonder prettig en vakkundig en snel geholpen.

Zowel bij het overlijden van mijn moeder als vader is alles keurig en vlot geregeld. Complimenten.

Netjes en goed verzorgd.

Het was allemaal goed geregeld door de uitvaart begeleider. Het was een mooi afscheid.

De uitvaart van mijn moeder was prima geregeld.

Van begin tot de het einde en de hele afwikkeling was prima geregeld Er is niets op aan te merken.

Zeer goed verzorgd

Vanaf het eerste contact met PC, de vriendelijke en uitleggende lijkophalers, van het prettige contact met Jeroen en zijn goede ideeen; de broodjes en verzorging: perfect!

Alles is naar tevredenheid verlopen.

Alles rondom uitvaart is geheel naar onze wensen uitgevoerd. Contact met uitvaartbegeleider correct en vakkundig.

Uitstekende begeleiding

Ondersteuning en uitvoering van de uitvaart was uitstekend.

Zeer professioneel

Kan niet beter, alles goed verzorgd, personeel heel vriendelijk en hulpsbereid.

Vriendelijk

Iedereen stond klaar om ons te helpen.

Heel fijne begeleiding

Eeb fijne begeleiding met een heel menselijk inlevingsvermogen...altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning

“Warme begeleiding van begin tot eind”

Eerste contact met de uitvaartbegeleider, Dhr. Dennis Ganseij was aangenaam. Er werd goed geluisterd en geadviseerd over hoe wij de uitvaart van onze moeder konden regelen. Op de dag zelf werden wij begeleid door Mevr. Margreet Boendermaker. Een zeer empathisch warm persoon; zij heeft zeker bijgedragen aan een warm afscheid van onze moeder! Dank jullie wel!

Goed geholpen

Zeer goed geholpen met alles

Het was heel netjes en profesioneel

Het was heel netjes en profeliooneel

Helemaal goed

Onze uitvaartbegeidster heeft het meer dan goed geregeld allemaal wij waren/zijn heel tevreden

Correct en goed advies

Passend en persoonlijk afscheid.

Het was allemaal heel goed geregeld en de contacten waren zeer plezierig.

Warm en menselijk!

Goed geregeld

Onze ervaring was goed

Zeer tevreden met de intake en begeleiding van de uitvaart van mijn vrouw.

Alle lof en complimenten voor uitvaartbegeleider mevr. Astrid ten Oever.

Alles conform onze wensen verlopen

Na het prettige voorbereidingsgesprek is de uitvaart zelf geheel volgens onze wensen op een respectvolle manier verlopen. Dit is gegaan precies zoals onze moeder het gewild had. Twee verbeterpunten: 1. Het duurde op de dag van overlijden wel erg lang voor de uitvaartondernemer er was. 2. Een polis in Beheer van PC werd niet verrekend met de nota de communicatie daarover ontbrak

Hele prettige, en goede manier van uitvaartverzorging

Op een hele prettige manier konden we als nabestaanden heel snel schakelen met de account manager van PC. Zij regelde alles goed en snel, en was ook tijdens de plechtigheid heel goed en betrokken, op een uitstekende manier!

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.