Mooi en waardevol

Irene de Vries denkt heel erg mee, waardoor ze van een verdrietige dag een heel mooi en waardevol afscheid maakt. Ze geeft ook alle ruimte om zelf bij te dragen, waardoor je meer kunt dan je van tevoren had bedacht. Dit maakt het afscheid heel waardevol.

Netjes en verzorgd...

...

Prima begeleiding met alle broodnodige informatie om je uitvaart naar wenste regelen

Moeilijke tijd waarbij goede professionele begeleiding hoogst wenselijk is. Want je overziet niet alles, dus heb je hebt hulp nodig.

Gepast stemmig, niet overdreven, op afstand waar mogelijk en hulpvaardig waar nodig

Zie boven

Omdat wij zelf de regie hadden liet de PC steken vallen

Alleraardigste medewerkers.wij hadden zelf de regie, maar toch zijn er zaken waar wij meer van hadden verwacht. Mogelijk hebben wij de indruk gewekt dat wij geen hulp nodig hadden. Maar toch heeft PC dan nog een verantwoordelijkheid en te weten dat ook hier valkuilen zijn. De kaart. Wij kwamen er na versturen achter dat wij de geboortedatum, maar met name de sterfdatum waren vergeten. Hadden ze ons op kunnen attenderen. Uitvaart zelf: naam verkeerd op het bord: kostte me 10 min om het bord te krijgen. Maar dat is Westgaarde. Uitvaartmevrouw was nog niet aanwezig en had dat niet gezien. We hadden een gedetailleerd draaiboek . Uitvaartmevrouw, overigens bijzonder aardig hoefde alleen maar de logistiek te regisseren, maar wist niet goed wat ze moest doen. : - Eerst gasten of wij (familiekamer) in de zaal: stond beschreven. Ze wilde eerst ons de zaal in. Stond niet in draaiboek. - uitnodiging familie om rond de baar te gaan staan: vergeten. We hebben zelf het initiatief maar genomen. - muziekregie had beter gekund. Wellicht onbekendheid met de liederen? . Klacht over voorbereiding met uploaden muziek en dia’s is al bij de PC ingediend. Toon was onvriendelijk en er staan fouten in de tekst.

Zeer goede en correcte afhandeling van begin tot het eind

Wij zijn met ontzettend veel respect en warmte omarmd. Van begin tot het einde is ons alles goed uitgelegd waardoor wij ons goed ondersteund en begeleid hebben gevoeld. Kan niet anders zeggen ondanks onze verdriet dat wij alles heel fijn en professioneel hebben ervaren, complimenten.

Prima begeleiding

Natuurlijk nieuw voor ons, maar hele goed aangepakt. Een 10 met een griffel

Wij zijn zeer prettig en vakkundig geholpen

Professionele begeleiding en vooral ook persoonlijke begeleiding door Helen van der Kuip is zeer gewaardeerd. Geef de complimenten s.v.p. door. Ook bij het verzorgen / kisten van moeder in het Hospice, en bij het ophalen zeer goede en prettige begeleiding met aandacht voor details. Zeer tevreden.

Tot in de puntjes geregeld

De begrafenis van mijn moeder is door Mevr Joan Broersen zeer goed geregeld Tijdens de voorbereiding kon ik met alle vragen bij haar terecht. Niets was teveel en ze stond 24/7 klaar Fantastische vrouw! Zorgzaam, lief en zeer nauwkeurig in alles wat er gedaan moest worden Als dit representatief is voor de PC als organisatie kan ik daar alleen maar veel dankbaarheid voor hebben

Heel goed verzorgde uitvaart

Ondanks het verlies van een dierbare hebben wij een mooie herinnering aan de uitvaart. 2 minpuntjes: 1. niet alle kaartjes die aan de bloemen zaten bij de uitvaart zijn meegekomen met het condoleance boek. 2. Ondanks dat het op verzoek van de overledene een alcoholvrije uitvaart was is er toch bier geserveerd.

Goed!

Goed!

Benaderbaar,netjes respectvol

Benaderbaar,respectvol en netjes!

Hele fijne, professionele begeleiding!

Het was in een moeilijke tijd heel fijn om zo goed begeleid te worden. Ondanks dat de collega die alle voorbereidingen had gedaan, niet bij de dienst kon zijn, voelde het toch vertrouwd. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid.

Uitvaartbegeleidster Priscilla was Top wat een lieve vrouw. Dank je wel voor deze geweldige begeleiding

Grote betrokkenheid

Alhoewel de eerste afspraak door een misverstand op een ander tijdstip plaatsvond, waarvoor ik nog een prachtig boeket mocht ontvangen, ben ik zeer tevreden over de afhandeling van de crematieplechtigheid. Er was grote betrokkenheid en de crematieplechtigheid werd op een zeer mooie wijze begeleid

Mooie respectvolle uitvaart

Waardeloos enquête formulier, want het zou mijn keuze moeten zijn wat ik wel of niet wil invullen. Alle vragen zijn verplicht om beantwoord te worden.

Zeer tevreden over de organisatie rondom de crematie.

Terug kijkend zijn we zeer tevreden over uw organisatie en met name over de inzet van uw medewerker Jo-Ann Kamstra- van Halderen.

Goed en verzorgd met respect

Het hele process was duidelijk en behulpzaam in deze moeilijke tijd. De ceremonie was uitstekend georganiseerd en uitgevoerd. Kan niet anders zeggen dat het boven onze verwachting was. Onze dank daarvoor.

Fantastische begeleiding in een verdrietige tijd.

Ilonka was zo lief, meegaand en professioneel. We hebben echt een enorme steun gehad aan Ilonka. Zij is echt een topper!!!!!!!

Echte hulp in moeilijke tijden

Astrid had de begeleiding uitstekend gedaan. Nam voldoende de tijd om alle punten te bespreken. Gaf ook goede adviezen. Ondanks de grote opkomst in de aula had ze de menigte goed onder controle. Wij zijn Astrid heel dankbaar dat ze alles volgens onze wensen had gedaan.

Professionele en respectvolle begeleiding.

De professionele en toch persoonlijke begeleiding heb ik als zeer waardevol ervaren. Aan alle wensen werd goed voldaan. Achteraf was er misschien een iets beter overleg over het beeldmateriaal tijdens de begrafenis plechtigheid handig geweest. Ook in verband met de beeldopnames. Maar verder was het allemaal perfect.

fijne mensen zeer profesioneel zonder koud over te komen

zeer goed en deskundig geregeld. met geregeld contact of alles naar wens is . ook na de uitvaart nog contact met ons opgenomen om steun te betuigen. we hadden extra wensen en wat veranderingen omtrent de uitvaart, dit was geen probleem en werd direct en deskundig geregeld.

Ik vond de uitvaart heel goed begeleid en iedereen was onder de indruk van de uitvaart van mijn moed

Mijn ervaring met pc uitvaart was geweldig, Beter kon niet.

Het gaat

De mevrouw die ons begeleide was super hielp overal mee Maar de bloemen waren slecht En de muziek van ons afscheid wat opgenomen is in de aula staat er niet op. Dus we zien ze wel zingen maar je hoort niks net doofstomme film

Liefdevol en warm

Mede dankzij mevrouw de Vries hebben wij warm en liefdevol afscheid kunnen nemen

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.