Duidelijk en deskundig advies, goed bereikbare medewerkers, vlekkeloze afwerking. Slechts één klein puntje van kritiek: bij de uitvaart zelf horen bij een donker pak zwarte schoenen gedragen te worden, geen bruine.
Tactvol en respectvol vanaf het weghalen van de overledene. Het gesprek thuis en de uitvaart. Dank daarvoor
Dankzij de deskundigheid en empathie van PC heb ik het gevoel mijn moeder een waardig en mooi afscheid te kunnen geven.
Ik vond de betrokken medewerkers erg empatisch en meedenkend. Een moeilijke situatie en dankzij PC een mooi afscheid kunnen organiseren
Ik heb het contact met de uitvaartbegeleidster als prettig ervaren. Ze was betrokken en was gemakkelijk bereikbaar via Whatsapp. Ook in het weekend. Ze kwam snel met antwoorden. Ze loste problemen goed en snel op. Handig ook dat we al enige tijd voor het overlijden de uitvaart konden voorbereiden. En fijn ook dat we de uitvaart geheel naar eigen wens vorm konden geven. In deze tijd van digitale mogelijkheden zou het mogelijk moeten zijn om horizontale zelfgemaakte kaarten via de drukkerij van PC Uitvaart te kunnen laten drukken. Dat was nu niet mogelijk. Meer overleg over de postzegels was prettiger geweest. Nu kregen we teveel Nederlandse zegels en geen internationale zegels. Ook was onduidelijk dat rouwkaarten bedoeld als kennisgeving van overlijden gewoon in de brievenbus gedaan kunnen worden en niet in een zak van PostNL verstuurd hoeven te worden. Het gaf bij PostNL in ons dorp de nodige onduidelijkheid.
Ik heb het contact met de uitvaartbegeleidster als prettig ervaren. Ze was betrokken en was gemakkelijk bereikbaar via Whatsapp. Ook in het weekend. Ze kwam snel met antwoorden. Ze loste problemen goed en snel op. Handig ook dat we al enige tijd voor het overlijden de uitvaart konden voorbereiden. De uitvaart kon geheel naar onze eigen wens worden vorm gegeven. Dat gaf een goed gevoel. op. Minder handig vond ik dat er geen horizontale zelfgemaakte kaarten gedrukt konden worden. Het digitale programma maakte dat niet mogelijk. Nu heb ik dat behulp van een vriend gedaan die dit via Fotoshop gemakkelijk voor elkaar kreeg. Minder handig vond ik ook dat de postzegels alleen voor Nederland bijgeleverd waren. Ik heb nu 11 zegels over. Zelf moest ik internationale zegels bijkopen. Ook zat er geen handleiding bij hoe de kaarten verzonden moesten worden b.v. niet in een zak als het om een kennisgeving gaat, zoals in mijn geval. Welke zegels op de envelop als het om internationale verzending gaat. Op het PostNL punt in ons dorp leidde het tot veel onduidelijkheden.
Ik heb het contact met de uitvaartbegeleidster als prettig ervaren. Ze was betrokken en was gemakkelijk bereikbaar via Whatsapp. Ook in het weekend. Ze kwam snel met antwoorden. Ze loste problemen goed en snel op. Handig ook dat we al enige tijd voor het overlijden de uitvaart konden voorbereiden. De uitvaart kon geheel naar onze eigen wens worden vorm gegeven. Dat gaf een goed gevoel. Minder handig vond ik dat er geen horizontale zelfgemaakte kaarten gedrukt konden worden. Het digitale programma maakte dat niet mogelijk. Nu heb ik dat behulp van een vriend gedaan die dit via Fotoshop gemakkelijk voor elkaar kreeg. Minder handig vond ik ook dat de postzegels alleen voor Nederland bijgeleverd waren. Ik heb nu 11 zegels over. Zelf moest ik internationale zegels bijkopen. Ook zat er geen handleiding bij hoe de kaarten verzonden moesten worden b.v. niet in een zak als het om een kennisgeving gaat, zoals in mijn geval. Welke zegels op de envelop als het om internationale verzending gaat. Op het PostNL punt in ons dorp leidde het tot veel onduidelijkheden.
Ik heb het contact met de uitvaartbegeleidster als prettig ervaren. Ze was betrokken en was gemakkelijk bereikbaar via Whatsapp. Ook in het weekend. Ze kwam snel met antwoorden. Ze loste problemen goed en snel op. Minder handig vond ik dat er geen horizontale zelfgemaakte kaarten gedrukt konden worden. Het digitale programma maakte dat niet mogelijk. Nu heb ik dat behulp van een vriend gedaan die dit via Fotoshop gemakkelijk voor elkaar kreeg. Minder handig vond ik ook dat de postzegels alleen voor Nederland bijgeleverd waren. Ik heb nu 11 zegels over. Zelf moest ik internationale zegels bijkopen. Ook zat er geen handleiding bij hoe de kaarten verzonden moesten worden b.v. niet in een zak als het om een kennisgeving gaat, zoals in mijn geval. Welke zegels op de envelop als het om internationale verzending gaat. Op het PostNL punt in ons dorp leidde het tot veel onduidelijkheden.
Ookmeerweg 273
1067 SP Amsterdam
Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.