Slechte administratie

Veel gesteggel om het depositobedrag verrekend te krijgen. Een maand na de crematie is het nog altijd niet geregeld. De crematie zelf was goed geregeld, al hadden we wel graag van te voren geweten dat de kist zelf naar binnen moest worden gedragen. Laren was een sfeervolle locatie.

Inlevend met kennis

Onze uitvaart begeleider dennis heeft ons fantastisch begeleid en goede persoonlijke adviezen gegeven. Zodat wij het afscheid hebben kunnen nemen zoals dat bij ons past.

Mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden over hoe PC Uitvaart de uitvaart van mijn moeder heeft georganiseerd. Vooral Robert Peterse verdient een compliment. Hij heeft ons uitstekend begeleid en hij heeft alles tot in de puntjes georganiseerd. De communicatie met hem hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij vond de juiste balans tussen betrokkenheid en gepaste afstand. Alle aanwezigen bij de ceremonie en het samenzijn erna waren zonder uitzondering vol lof over hoe alles is verlopen. Bij dezen nog onze hartelijke dank. Groeten, Thees Hollenberg (zoon)

Alles verliep goed. Cees-jan en zijn mede collega's hebben alles goed geregeld.

Fijn

Wij,mijn kinderen en ik hebben het als fijn ervaren Steeds contact via de mail Als we iets wilde weten,meteen antwoord 1 kanttekening,mijn man was indisch,dus wij hadden ook spekkoek bij de koffie. De spekkoek hoort in dunne plakjes gesneden te worden,bij de koffie was het gesneden als taartpuntjes! Dus niet iedereen had een stukje. Misschien handig voor de volgende uitvaart,waar spekkoek bij besteld word.

Fijn

Grote steun in verdrietige tijd

Voelde me heel erg gesteund in een moeilijke tijd waarin zelf niet weet wat te doen en waar aan te denken. Alle medewerkers waren heel behulpzaam en respectvol.

Grote steun in verdrietige tijd

respectvol

Zeer tevreden respectvol behandeld zo ook 26 jaar geleden (vak 13 graf 183) met eigengraf voor onze overleden dochter (is reeds geruimd)

Goed geregeld

Zo goed begeleid

Van begin tot einde respectvol en goed

Vanaf het moment van ophalen. Het gesprek over de indeling van de uitvaart en de uitvaart zelf is alles respectvol en met een warme inzet geregeld. Dank daarvoor

Van begin tot einde respectvol en goed

respectvol

Wij hadden we al eerder, in graf vak 13 een eigengraf gehad (183) waar onze dochter was begraven. Ik een aantal jaren geleden opgeven en dan nog respectvol afgehandeld

respectvol vol medeleven

Onze hadden we al eerder, in graf vak 13 hebben we een eigengraf gehad (183) waar onze dochter was begraven. Ik een aantal jaren geleden opgeven en dan nog respectvol afgehandeld

respectvol vol medeleven

Goede vriendelijke zorg die houvast bood in een periode waarin wij in een heel onbekende wereld terecht kwamen. Altijd bereid te helpen.

Zeer goede begeleiding

Goede ondersteuning en suggesties bij de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart.

Professioneel, doortastend en empathisch

Geweldige begeleiding van Astrid.

Zeer goed geregeld

Alles was heel eervol en snel geregeld, naar wens.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.