Er was niks waarvan we denken dat had beter gekund. Heel fijn!

Geweldig goed verzorgd

prima, 1x bellen en alles wordt perfect geregeld

prima, 1x bellen en alles wordt perfect geregeld

Prachtig

Zo ontzettend dankbaar voor de lieve hulp en begeleiding van Astrid de uitvaartleidster. Zij was een enorme steun voor ons allemaal bij het verlies van 2 moeders. Het afscheid in het Park café was ontzettend fijn, een intiem samenzijn. Ook het verzorgen onder begeleiding van Marcel heb ik als zeer fijn ervaren.

Alles was goed geregeld

Zowel de voorbereidingen als de uitvaart zelf zijn uitstekend begeleid door Mariette Roorda.

Liefdevolle, respectvolle begeleiding.

Een fijne ervaring in een zeer verdrietig moment. Er is ruimte voor afscheid, overleg en alles wordt verteld. Van het ophalen van mijn moeder tot het samen verzorgen en uiteindelijk de uitvaart zelf. Ilonka was een steun in dit moeilijke proces, ze was liefdevol en duidelijk in hoe alles in zijn werk gaat. Bedankt!

Goede begeleiding

Fijn gesprek thuis, konden alles vragen. Goed verzorgde uitvaart, helemaal zoals besproken. Niets was te gek.

Geen zorgen, alles werd gedaan om het naar wens te laten verlopen.

Heel goed

kwam afspraak heel goed na

Waardig afscheid

Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken voor de zorgvuldige en liefdevolle organisatie van de uitvaart. Alles is goed geregeld en precies gegaan zoals wij het voor ogen hadden. Mariette heeft ervoor gezorgd dat het een mooi en waardig afscheid is geworden voor mijn man, onze vader en opa. Het was een troost om te zien hoe alles samenkwam en hoe persoonlijk het afscheid was. Nogmaals hartelijk dank.

Geweldige begeleiding bij alles!!

Petra Boel heeft de moeilijke dagen makkelijker gemaakt

Alles was goed en netjes geregeld

Alles van begin tot eind was super en goed geregeld en de mensen van PC uitvaart waren super en zeer vriendelijk

Goed verzorgt

Was een mooi en goed verzorgde afscheid.

keurig netjes

duidelijke uitleg en meedenken, alles zoveel mogelijk uit handen genomen we waren zee tevreden.

Zeer tevreden!

In deze verdrietige situatie ben ik totaal ontzorgd door Petra de medewerkster van PC. Hoewel het erg moeilijk voor mij is om de organisatie uit handen te geven had ik de volste vertrouwen in PC. Professioneel bedrijf. En alles klopt, goede communicatie.

Persoonlijk en “to the point”

Robert Peterse heeft ons op een professionele maar ook plezierige en persoonlijke manier bijgestaan bij het plannen en ontvoeren van de crematie plechtigheid van mijn moeder. Zeker ook de telefoontjes en appjes tussendoor worden zet op prijs gesteld en hebben er aan bijgedragen dat het voor ons als familie een mooie plechtigheid is geworden.

Uitstekende begeleiding

Doelgericht, informatief en snelle reactie bij telefonische vragen. Een goed verzorgde uitvaart.

waardig en vriendelijk

Snel en goe geregeld door een zeer vriendelijke uitvaartbegeleider

Respectvol

Heel mooi geregeld en in het bijzonder Irene de Vries heeft ons geweldig geadviseerd en geholpen.

Zeer attent en meewerkend.

Ondanks de afstand (curacao), is de communicatie uitstekend verlopen. Irene en Tessa, beiden zeer behulpzaam en respectvol naar ons toe. Bedankt voor de ondersteuning en alle begrip in een pijnlijke situatie. Lisette

Alles goed geregeld

Tussen het moment van eerste contact en dat je in gesprek gaat wordt je goed op de hoogte gehouden via sms of email berichten. Over tijdstippen dat ze komen om de overledene op te halen. En het intake gesprek.

Respectvol

Prima geadviseerd en bij gestaan door Ilonka Dorrestijn

goede ervaring

Prettige samenwerking

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en samen kwamen we tot een goed plan dat naar volle tevredenheid is uitgevoerd!

Voldeed geheel aan de verwachting.

De uitvaart voldeed geheel aan de verwachting. Mooie locatie daar in Zaandam. Waardig afscheid.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.