Perfecte begeleiding

Prima dienstverlening met gevoel maar ook praktisch. Goede afstemming en communicatie Zelfs nog nazorg. Top.

Super en goede begeleiding van de uitvaart

Erg tevreden

de voorbereiding en begeleiding van de uitvaart zijn uitstekend verlopen

Cees Jan van den Berg heeft ons zeer deskundig en correct geholpen

Heel veel steun en warmte van uit jullie.

Wij hebben met onze familie een mooie, warme ervaring bij het begin tot het eind van de uitvaart mogen mee maken. Dit was voor ons een hele troost!

de service van PC was uitstekend

wij werden heel erg gesteund en geholpen bij de uitvaart.

Liefdevol, respectvol en uitstekend verzorgd.

De ruimte zag er prachtig uit, met de bloemen, de kaarsen en de serene sfeer. We voelden ons warm verwelkomd en de ceremonie verliep op een rustige, harmonieuze manier. Alles was goed getimed en erg fijn verzorgd. Iets om met een goed gevoel en tevreden aan terug te denken.

Heel erg fijn

Ik vond de uitvaart heel mooi en Ik vond het ook fijn dat Joan er was om samen met ons de begrafenis te regelen.

Zeer prettig, oplossingsgericht contact!

Zie boven

Met dank aan P C begeleiding Daniel van Utrecht is het een heel mooie uitvaart geworden.

De uitvaart van mijn meervoudig gehandicapte oom verliep mooi, sereen en ontspannen met dank aan PC begeleiding Daniel van Utrecht. Het gesprek waarin de uitvaart besproken werd was erg fijn. Daniel dacht mee, begreep de situatie, legde alles duidelijk uit en nam de tijd. Hij kwam met goede ideeën en adviezen maar legde niets op. Tijdens de uitvaart ervaarde wij ook steun en oprechte belangstelling van Daniel. Het is belangrijk om op zo'n moeilijke dag een uitvaart begeleiding te hebben die je goed aan voelt. Alles was keurig verzorgd en geregeld. Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op de uitvaart.

Erg prettig, zeer professioneel

Zoals biven

Prima verlopen

Zelf 20 jaar bij Associatie gewerkt78 tot eind 98 en het hele spul zien bouwen in Zaandam . Heel wat crematies afgeleverd en later ook de begrafenissen via julli aula . Ik vond het altijd prima gaan . We hebben gekozen voor pc omdat het makkelijk is , geen auto's nodig en verder ook niks mis mee . Wij vonden het netjes allemaal.

Geweldige begeleiding

Astrid heeft ons van begin tot eind en zelfs (ruim) na de uitvaart proactief, vriendelijk en doortastend begeleid na het overlijden van onze moeder. Ze was zeer goed bereikbaar en communicatief sterk. Ik gun iedereen een Astrid bij de moeilijke tijd die het overlijden van een dierbare is.

Heel goed

De persoonlijke begeleiding was prima maar de locatie is wel heel erg verouderd.

Het lijkt of er aan de locatie de laatste 20 jaar niets is gedaan. Wij waren in een familiekamer met een erg verouderde en kille inrichting. Vooral de stenen vloer en wit geschilderde stenen muur kan echt niet meer, het maakte een droevige indruk.

Een goede service

Corina Steenmeijer, gaf goede en voldoende informatie en hielp mij als ik ergens niet uitkwam. En ondanks alles hebben ook kunnen lachen. Een ieder die op de uitvaart was vond het heel goed geregeld en mooi.

goed geregelt

heel goed gedaan zo wil ik ook mijn crematie ook zo worden net zo als mij man is gedaan dat wil ik ook gaan regellen ik gaat dat vgr joke wulder balk

Tevreden

Alles is prima verlopen

Goed met een kanttekening

Een hele prettige jonge begeleidster die alles op de achtergrond geregeld heeft. Helemaal niets op aan te merken. Tijdens de plechtigheid bediende iemand van de locatie de muziek en die timing vond ik niet goed. Te laat instarten en te vroeg wegdraaien daar komt het kort gezegd op neer. Alsof ze niet meeluisterde en niet meeleefde bijv de laatste zin van het laatste lied wegdraaien. Dat vond ik storend maar nogmaals dat was geen PC medewerker maar wel belangrijk dat jullie goed briefen.

Heel goed

We zijn heel vriendelijk behulpzaam geholpen.

Ik heb de begeleiding als zeer professioneel en deskundig ervaren

Vanaf de eerste dag is er een heel fijn contact geweest. Met alle vragen konden wij terecht. Op de dag van de uitvaart was de begeleiding heel erg fijn en ondersteunend. Cees Jan en Astrid ( zij viel in op het moment dat Cees Jan ziek werd) waren hele fijne personen om contact mee te hebben.

Jo-ann is erg goed

Prettig voor zover dat mogelijk is met een uitvaart

Ik heb de samenwerking als héél prettig ervaren.

Hele fijne gesprekken met Ilonka gehad, dat heeft veel rust gegeven. Het was een prachtige uitvaart!

Helemaal volgens plan verlopen.

Het voelde goed, dat de regie in goede handen was.

heel goed

goede begeleider, dacht goed mee, hielp waar nodig en was altijd bereikbaar of belde terug.

Prima maar niet van deze tijd

Allereerst bij de eerste afspraak kwam de uitvaartleider ruim een half uur te laat. Dit echter helaas door gladheid op de weg. Tijdens de uitvaart hebben wij handmatig zelf de muziek tijdens de dienst moeten doorzetten naar een volgend nummer omdat dit niet automatisch ging. Dit is niet echt van deze tijd. Vervolgens nu al twee x moeten bellen met betrekking tot een fot in e factuur.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.