Goed geregeld

Alles was keurig geregeld. Als tip zou ik wel mee willen geven: vlaggetjes uitreiken voor de volgauto's. Het was storend dat andere weggebruikers tussen de stoet gingen rijden ons niet als behorend bij stoeten konden herkennen.

Alles was prima verlopen en keurig geregeld Alleen wat jammer was dat ik had gevraagd om de kist te sluiten,toen ik binnen kwam was hij open… De muziek was belangrijk omdat de dienst heel klein en intiem was, jammer dat er dan een slecht geluid uit de boxen kwam

Een warm bad

De kennismaking met uitvaartbegeleider Dennis Ganseij was heel prettig. Snel had hij door wat voor ons van belang was bij het afscheid nemen van (schoon)moeder. Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat moeder zelf met de medewerkers van PC haar wensen al duidelijk verwoord had. Dat bleek veel rust en houvast te geven. Een van onze wensen was om samen met een vriend een rouwstuk op de kist te maken. Dat bleek mogelijk en wij zijn meer dan hartelijk ontvangen op Westgaarde om dit te kunnen doen. Dank aan de medewerkster die ons heeft ontvangen en begeleid. Het gevoel dat ik hierbij had was misschien gek maar kan alleen omschreven worden als ‘in de watten gelegd te zijn’. Wij kijken mede door deze ervaring en dankzij Dennis Ganseij terug op een waardig en mooi afscheid van (schoon)moeder. Dank daar voor!

Om dat ik Astrid ten Oever zo fijn is om mee samen te werken

beetje teleurgesteld

Irene moest gelijk weg na de grafgang. Ze heeft doorgegeven dat ze volgende dag contact met mij zou opnemen. Dat heeft ze helaas nooit gedaan. Door het ontbreken van de betrokkenheid voelde het niet juist aan. Wat ik ook had gehoopt was dat ze meer de leiding zou nemen tijdens de grafgang en de aanwezige mensen zou sturen. Ze kwam niet boven de drukte uit.

Goed en fijne samenwerking

Goed en fijne samenwerking

In goed overleg afgestemd en tenslotte uitgevoerd

Wij waren als familie in de gelukkige omstandigheid, dat mijn broer een eigen zaak met veel ruimtes ter beschikking had waar een mooi afscheid georganiseerd kon worden. oor de uitvaartbegeleiders is goed geluisterd en goed hier aan meegewerkt.

Een soepel en goed verlopen uitvaart

Mijn contact met de uitvaartleidster was goed. Alles werd goed uitgelegd. Er waren genoeg contact momenten. De uitvaart verliep goed en naar wens.

Ondanks verdriet fijne ervaring

We hebben de verzorging van pc als zeer fijn ervaren

Heel goed

De uitvaartbegeleidster voelde goed aan wat wij wilde en was heel adequaat bij haar ondersteuning.

Je word met respect behandeld.

Met respect bedoel ik de rust en de tijd welke de medewerker voor ons had. Tevens het uitzoeken bekijken van de mogelijkheden. Daar wij zeer ver wonen vanaf Alkmaar, was deze man zelfs bereid om naar ons in Strijen te komen, en alles in alle rust bij ons thuis af te werken. Wij zijn als nabstaanden daar zeer blij mee en uiteraard dankbaar voor.

Prima verzorgd

Alles was heel netjes gegaan ,zoals wij het wilden

Keurig en goed

Ik zag hier geen sterretje bij staan. Maar dit vind ik vervelend.

De uitvaart was mooi verzorgd

Al lang hebben mijn overleden man en ik een polis bij PC Uitvaart. De begrafenis was mooi geregeld. Een verbeterpunt zou de uitbreiding van het aantal PC locaties zijn. Op een PC begraafplaats de uitvaart organiseren en begraven in mijn woonplaats was helaas niet mogelijk.

Uitstekende begeleiding

Zowel Mariette als Helen hebben wij als zeer prettige personen ervaren. Met name Helen haar persoonlijke touch na elke spreken vonden wij buitengewoon plezierig en persoonlijk. Wij hebben haar daar reeds een groot compliment voor gegeven. Ook de voorbereiding zoals deze door Mariette is begeleid, was erg plezierig en passend; ze gaf advies maar ook vrijheid in keuzes, zoals het naar onze mening hoort vanuit haar rol. Ook de overgang van Mariette naar Helen ging naadloos. Kortom uiterst tevreden.

Heel goed

De uitvaardleidster voelde de wens goed aan en heeft ons op een goede manier geholpen

Prima begeleiding en adviezen

Prima service en meedenken

Prima service!

Snelle reactie en rustige begeleiding

Goed verzorgd

Uitvaart begeleider goed naar wensen geluisterd

Professionele medewerkers die ons heel fijn ontzorgd hebben!

Fijne medewerkers

Fijn laagdrempelig contact

Fijn contact met Mariette, alles is ons duidelijk verteld wat ons te wachten stond en wat er van ons werd verwacht. Laagdrempelig kunnen bellen of appen.

Alles top geregeld

Je hoeft zelf weinig te regelen

Professioneel en flexibel

Degene die ons heeft bijgestaan was zeer behulpzaam, professioneel en heeft goed meegedacht. Ze is zeer behulpzaam geweest. Ook de nazorg was goed.

Netjes en goed geregeld

Vanaf het eerste contact vriendelijk en correct te woord gestaan. Voor vragen en dergelijke konden wij altijd terecht. Kortom er is ons in deze moeilijke tijd een hoop zorgen uit handen genomen.

Jammer van het uitzicht in de zaal

De crematie was netjes geregeld. Wel jammer dat je vanuit de zaal naar een drukke weg met heel veel verkeer moet kijken. Een scherm van riet of ander natuurlijk materiaal lijkt mij een stuk fijner en minder storend.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.