Zeer trage financiële afwikkeling

Het was een keurige plechtigheid, maar op de financiële administratie is nog veel te verbeteren. Ondanks herhaalde verzoeken, zowel na de crematie van mijn moeder als die van mijn man, is het van de laatste 7 weken na dato nog steeds niet in orde.

prima ervaring

Was prima CeesJan heeft alles top geregeld

Prima, respectvolle begeleiding in moeilijke tijden.

Wij werden begeleid door Mariette Roorda. Zij heeft ons met grote zorg en respect begeleid door een moeilijke periode. Ook was er aandacht voor de nazorg. Ik kan niet anders zeggen.... Een prima begeleiding. Bedankt!

Netjes en goed

Het was een mooi afscheid. Zoals we hadden besproken. Achteraf waren er twee puntjes die we duidelijker hadden kunnen bespreken. Maar dat neemt niet weg datwij als nabestaanden tevreden waren met het afscheid

Top geregeld alles was perfect

Alles ging zo als afgesproken was ik ben zeer tevreden.

Een fantastische uitvaart, dank aan PC Uitvaart!

Vanaf de eerste dag van overlijden onze moeder tot op heden , hartelijk dank voor het begeleiden in deze moeilijke tijd! Top!

Uitstekende dienstverlening

Zowel telefonische als persoonlijk een goede dienstverlening. Antwoord op alle vragen en begripvolle medewerkers.

Kon niet beter

Wat zijn wij blij dat we hebben gekozen voor PC Uitvaart. In deze verdrietige tijd geven jullie zo’n liefdevolle goede begeleiding.Van het regelen van de uitvaart (alle credits voor Ilonka) tot de verzorging van Eric na zijn overlijden en de dagen dat hij bij ons thuis stond, zo liefdevol, respectvol en meelevend. Tijdens de condoleance die echt heel druk was, hield Ilonka alles nauwlettend in de gaten. Zorgde er zelfs nog voor dat wij tussendoor wel wat te drinken namen. Dan de uitvaart zelf. We werden ontvangen in de familiekamer waar de koffie/thee klaar stond. Een lief troostbeertje voor onze kleinzoon en de baby die op komst is. Het was weer heel druk maar alles verliep zo mooi, precies zoals we in gedachten hadden. Een dikke pluim voor jullie allemaal en in het bijzonder voor Ilonka voor alles wat zij voor ons gedaan heeft.

Geweldig.

We hebben de samenwerking als prettig ervaren. De medewerkers waren zorgzaam en namen de tijd voor ons. Met respect werd Leo verzorgd en ook later in de week in de gaten gehouden. We kregen de ruimte om onze wensen kenbaar te maken. Het eerste telefonische contact liep wat stroef. Daarna is het prima verlopen. De ruimte op de Purmerweg op de locatie vonden we klein. Naar ons idee, hadden er meer stoelen in gepast zodat er minder mensen hoeven te staan. Er was best veel ruimte om de rijen heen.

Wij zijn erg goed begeleid door Corina en blij met haar goede zorgen.

Wij zijn erg blij met de goede verzorging van de uitvaart en het fijne contact dat wij hadden met de uitvaartbegeleidster Corina. Dank daarvoor.

Prima geregeld

Prima geregeld

UItstekend !

Degene die de contactpersoon was voor mij, mevrouw Petra Boel, was zeer meevoelend, meelevend en meedenkend. Het is haar werk, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik `werk` was voor haar. Ze nam ruim de tijd voor mij, ook al had ik officieel een uur, toen ze bij mij thuis kwam.

OP EEN RUSTIGE MANIER UITSTEKEND VORM GEGEGEVEN AAN DE VOORBEREIDING EN DE ORGANISA6TIE VAN DE UITV

PRIMA, GEEN VERKEERD WOORD. DE ENIGE SLECHTE ERVARING BETROF DE OVERLIJDINGSAKTE. MAAR DE FOUT IS DIRECT TOT TEVREDENHEID HERSTELD.

x

x

Alles prima volgens afspraak

Correcte behandeling en uitvaart.

mooie uitvaart

begeleider was vergeten te melden dat videoprogramma gewist zou worden na de crematie. Het digitale programma is volstrekt ongeschikt en helemaal niet gebruiksvriendelijk. foto's moeten allemaal aangepast anders passen ze niet in kader van de vereiste blokken. ieder normaal filmprogramma werkt beter. . kost heel veel tijd en dan wordt het gewist. Dus hierover totaal niet tevreden. Gelukkig hebben we de film gekregen, maar in een toch al verdrietige periode is het van de zotte om dagen bezig te zijn met zo'n foto programma.

Met veel persoonlijke aandacht verzorgd.

Met veel dank aan de goede aanpak van Esther Post

Zeer goed verzorgd

Fijne, menselijke, empathische begeleiding

Fijne, oprechte, menselijke begeleiding

respectvolle begeleiding

wij zijn op een mooie en respectvolle manier begeleid met het regelen van de uitvaart. Hierin konden wij al onze wensen kwijt en werd alles in het werk gesteld om dit voor elkaar te krijgen.

Zoals we het wilde

Zoals we het wilde

was erg mooi

met veel respect en rekening houdend met alle wensen

Het was een zeer goed verzorgde uitvaart.

Zeer respectvol tijdens het ophalen van mijn moeder Flexibel. Wij konden onze moeder meerdere malen bezoeken Goed verzorgde mis en fantastische begeleidster (Astrid) Goed verzorgde catering Professioneel

heel goed.

Alles was goed geregeld Zeer te vreden Ben al meer dan 40 jaar bij de PC Met vriendelijk groetH.mijer Grevers

Goede en prettige begeleiding door Dennis. Alles is naar wens verlopen waarvoor onze dank.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.