Zeer tevreden, vooral over de persoonlijke begeleiding

Een kleinschalige onderneming met betrokken medewerkers. De uitvaartbegeleider was telefonisch goed bereikbaar en belde zelf dagelijks om te informeren of hij nog ergens mee kon helpen. Hij gaf goede adviezen. We hadden er echt een steun aan.

Uitvaartbegeleider uitstekend

Uitvaartbegeleiding prima, zowel thuis als bij de crematie.

PC Uitvaart heeft ons de gelegenheid geboden om afscheid te kunnen nemen zoals wij dat wilden

Vanaf de dag van overlijden van mijn moeder, heeft PC Uitvaart alles keurig begeleid. Op respectvolle manier werd mijn moeder overgebracht van verpleeghuis naar Crematorium Zaanstad. Aldaar kon ik, zoals ik graag wilde, helpen met het verzorgen en kleden van mijn moeder. Onze uitvaartbegeleidster Mariëtte Roorda heeft ons fantastisch ondersteund bij het plannen en begeleiden van de ceremonie en het regelen van alle andere zaken. Ze heeft dit op een zeer prettige, meelevende en warme wijze gedaan, waar we zeer dankbaar voor zijn.

Tot volle tevredenheid van iedereen.

allemaal vriendelijke en behulpzame mensen, zowel thuis als tijdens de uitvaart.

Aandacht, begrip en buitengewoon vriendelijk!

Onze ervaring is buitengewoon prettig! Astrid ten oever en haar collega in opleiding Tessa hebben ons heel goed begeleid naar een prachtige zeer bijzondere uitvaart. De aandacht die er is van een ieder, die we hebben mogen ontmoeten is erg attent. Geduldig, toegankelijk en begripvol voor alles wat we maar wilden weten of geregeld wilde hebben. Alles was mogelijk en dat was heel fijn. Bedankt aan de twee mannen die mijn man na overlijden kwamen ophalen…zeer respectvol gedaan! De dame en heer met het aankleden van mijn man heel fijn zoals jullie ons begeleiden en voorzien van de nodige informatie! Wij hebben het als zeer fijn ervaren…en voor allen die niet specifiek benoemd zijn…BEDANKT voor de goede zorg. Vriendelijke groet…Kitty, Natasja en Chantal.

Goed verzorgd

Dank je wel Daniel. Alles top geregeld. Deze meneer is een aanbeveling waard.

ontzorgen en goed

Goed, we wachten alleen no op de eind afrekening

Een warm bad

Esther heeft ons fantastisch geholpen bij de uitvaart. Alles is zeer naar wens verlopen. Vooral de. 24- uurs kamer was een fijne plek in deze verdrietige tijd

Van begin tot het eind volkomen naar wens begeleid.

Begeleiding was uitstekend

Zeer goed geholpen en uitstekende begeleiding.

Goede begeleiding

Zeer goede begeleiding van begin tot aan de uitvaart ! We gaan jullie zeer zeker aanbevelen als dat nidig us

Superfijne begeleiding van het begin tot einde.

Dankbaar voor de professionele en relaxte begeleiding na het overlijden en tijdens de begrafenis. Dankbaar voor het meedenken om het een mooi afscheid te laten worden. Een dikke pluim.

Heel goed

Alles keurig geregeld

het was een hele mooie dienst

De dienst was echt heel mooi en daar zijn wij dankbaar voor dat we dat nog voor mijn opa hebben kunnen doen hoe moeilijk het ook was

Vakkundig

Onze uitvaartleidster was Ilonka ik kan niet anders zeggen wat een warm mens met mensen kennis en verstaat haar vak als geen ander. Door haar ben ik de dagen goed doorgekomen en de uitvaart had niet beter gekund ik ben haar daarom ook heel dankbaar. Ik hoop dat ze voor nog veel andere mensen een hoop kan beteken zo als ze bij ons heeft gedaan alles klopte en goed geregeld.

Erg tevreden over de gehele afhandeling.

Ik ben erg tevreden over hoe alles is gegaan. Het is heel fijn om in een droevige periode waarin je toch al heel veel aan je hoofd hebt, de uitvaart aan deskundigen te kunnen overlaten. Onze uitvaartbegeleidster was zeer prettig in omgang.

Behulpzaam en plezierig

Persoonlijk, attent en correct

Misplaatste houding uitvaartbegeleider ( na wissel 5 sterren)

Wij kregen een uitvaart begeleider bij wie het naar onze mening ontbrak aan inlevingsvermogen. Tijdens ons eerste gesprek waren wij totaal verbaast en geschokt over de houden van deze meneer, ongepaste opmerkingen, ongepaste grapjes, condoleerde ons niet, gedroeg zich alsof hij een super leuke vakantie voor ons kwam boeken. Daarnaast luisterde hij niet goed maar de wensen van ons maar vertelde vooral hoe dingen horen te gaan. Ook over de kerk en dominee maakte hij ongepaste opmerkingen. De 1 ster is voor deze uitvaartbegeleider. Gelukkig ging hij op vakantie en kregen wij mevr de Vries, die precies het tegen over gestelde was, super lief, meelevend en heel erg goed in haar werk, wij hebben dus ook een mooie uitvaart gehad. Mevr de Vries krijgt wat ons betreft meer dan 5 sterren!

Volledig naar tevredenheid

Goed geholpen bij het hele proces en alle te maken keuzes. Er was tijd en aandacht voor onze persoonlijke situatie. Alles is naar tevredenheid verlopen.

Uitstekend, begeleid en geregeld

De crematie van mijn vader werd keurig en respectvol geregeld van het ophalen t/m de crematie.

Uitstekend!

Sybrich heeft ons uitstekend begeleid. Zij stond open voor onze nogal specifieke wensen en was in staat om daaraan tegemoet te komen. De communicatie verliep snel, prettig en effectief, ondanks dat zij die dagen vrij was.. Het was fijn om met haar samen te werken.

De afhandeling en hetpersoonlijk contact lsmede de tijd die PC bestede aan de uitvaart was geweld

Het contact met de PC was zeer goed . Men nam de tijd en de afspraken waren duidelijk en men ondersteunde mij. Van dag 1 tot na de crematie heeft men zich bijna op een familiare wijze ondersteund. Veel waardering had ik voor de Begeleider cq PC medewerkster.

Bijzonder fijne begeleiding bij de voorbereidingen van en uitvaart zelf

De respectvolle wijze waarop de overledene werd opgehaald en later het voorbereidende gesprek werd gevoerd hebben ons geraakt. Er werd heel goed ingespeeld op onze wensen. Fijn dat er veel praktische zaken aan de orde werden gesteld. Er werd ruim de tijd genomen om de rouwkaart op te stellen. De rouwbegeleider was zeer benaderbaar via whatsapp, daardoor was snelle communicatie mogelijk. Bij het door omstandigheden wisselen van rouwbegeleider bleef de werkwijze onverminderd goed. Wij kijken met een goed gevoel terug op hoe de uitvaart is gegaan.

Aandacht en begrip voor wensen van de familie.

Goede adviezen, inlevingsvermogen en perfecte planning en uitvoering.

Buitengewoon vriendelijk, helpend en meedenkend.

Ik was een beetje beducht voor zo’n groot bedrijf als PCuitvaart. Zelf kom ik uit een dorp met één toegankelijk uitvaartbedrijf en vroeg mij af of dat ook in de grote stad zo kon. Maar zoals hierboven al gezegd zeer vriendelijk, helpend en meedenkend, zorgend dat het het goed geregeld gaat worden. Bij ons ging er iets mis met het drukwerk maar toch gewoon de volgende dag de kaarten in de bus bij iedereen. Het voorstel om de bloemen op het graf van de moeder van mijn man te leggen is met ontroering door ons geaccepteerd. Voor ons waren jullie een grote hulp en troost.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.