Tevreden

Van het opbaren tot aan het afscheid een goede verzorging.

Respectvol

De medewerkers waren respectvol en dachten mee. Zowel de medewerkers die de overledene kwamen ophalen alsook de uitvaartbegeleidster alsook de medewerkers bij het crematorium

Tot nu toe alles prima/goed. We wachten enkel nog op de eindafrekening ivm een nog een te keren verzekering. Daniel van Utrecht is voor ons een uitvaartbegeleider met veel empathie en respect voor ons en onze overleden ouders. Echt een fijne vent.

Alles goed geregeld.

Zalen goed afgestemd op de grote van bezoekers, en alles volgens wens verlopen. Prettig dat de uitvaartbegeleider zowel voor als na de crematie even contact opneemt. De rekening was keurig gelijk als de vooraf gegeven offerte.

Uitvaartleider ter plaatse was slecht voorbereid, hierdoor verliep alles chaotisch

De diverse uitglijders welke er op de dag van uitvaart gemaakt zijn, zijn uitvoerig met de uitvaartleider welke thuis geweest is besproken. Uitvaartleider welke thuis de uitvaartwensen met ons besproken heeft kon de uitvaart ter plaatse niet zelf doen en heeft dit overgedragen aan een collega. Deze collega was een totaal onjuiste keuze. toelichting op mijn keuze aanbevelen ja/nee: Op basis van onze ervaring met de uitvaartleider ter plaatste beveel ik de PC niet aan.

Perfect geregeld en met respect.

Helemaal perfect gedaan en met zorg. kan niet anders zeggen.

Hele plezierige samenwerking met onze uitvaart begeleidster Irene de Vries.

Doordat Irene ons zo goed en fijn hielp met alles, is er ons erg veel uit handen genomen. Zij gaf goed advies en was een enorme steun. Wij danken haar hiervoor enorm.

Helen vd Kuip voelde mij perfect aan waardoor het de mooiste uitvaart is geworden. Complimenten voor Helen

Een prettige en menselijke ervaring bij een verdrietig moment

Vanaf het moment van bellen na het overlijden direct het gevoel gehad dat wij ontzorgt zouden worden van alle belangrijke taken omtrent de uitvaart. Enige punt is dat uitvaartverzorgster perongeluk bij het verkeerde adres was, gelukkig was zij alsnog snel te plaatsen op het juiste adres en is alles in goede orde afgehandeld.

een goede profesionele begeleiding en ongedwongen contact

gemoedelijke toch profesioneel in de omgang. makkelijk benaderbaar. ondanks enkele fin problemen altijd netjes en correct.

Prima uitvaart geregeld voor mij vader.

Prima verzorging.

Alles was heel mooi verzorgd en goed geregeld

Kort maar krachtig en snel geregeld

...

Een persoonlijke vriendelijke begeleiding

Alles naar wens.

Verdrietig, beladen, maar mooi!

Goed en verzorgd tot in de puntjes

Door een wat verwarrende start bij het overlijden van mijn broer, liep eea niet direct vlot, maar nadat we afgestemd hadden, prima behandeling

Een verdrietige maar mooie ervaring geweldig begeleid door Ester Post.

Het blijft altijd lastig om je vader en in dit geval onze moeder te moeten wegbrengen naar het eindstation… maar we hebben het met elkaar als familie, verpleeghuis Acht Staten en in het voortraject met de duidelijke uitleg van Martine van den Berg en daarna begeleid door Esther Post en andere medewerkers van de PC en crematorium en niet te vergeten de bezoekers tot een mooi einde gebracht. Het voelde in de laatste week of we allemaal even “ familie “ waren.

Fijne ervaring

Het was fijn dat wij ,na een eerdere fijne ervaring, op ons verzoek Kees Jan mochten ontvangen die ons super fijn heeft geholpen, we konden hem elk ogenblik bellen en ook zelf nam hij contact met ons op... In deze moeilijke periode heeft hij met heel veel zorg ons bijgestaan

De uitvaart van mijn echtgenote is uitstekend verzorgd door PC

Door de rustige wijze waarop de uitvaartbegeleider ook mij begeleide bij de voorbereidingen op het afscheid van mijn echtgenote heb ik alles bewust kunnen meemaken.

geweldig

zeer gepassioneerde mensen die hun vak heel goed verstaan. Emil en Lisette die mijn overleden tante kwamen ophalen deden dat met zoveel respect en zo mooi. Dennis de uitvaartverzorger en onze steun en toeverlaat was ook zo respectvol en ook hij weet zijn vak goed te verstaan. Altijd bereikbaar voor een vraag. Hij heeft de uitvaart werkelijk perfect geregeld.

top geregeld

alles ging goed de uitvaartbegeleider corine heeft het top gedaan

Alles was fantastisch geregeld. Het contact met de uitvaartbegeleider was eveneens heel fijn en warm

Zie boven

Behulpzaam en zeer warm en vriendelijk zeer goed geregeld allemaal

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.