Persoonlijk, attent, betrokken, flexibel

Persoonlijk, attent, betrokken, flexibel

Goede begeleiding

Uitvaartbegeleider dacht met ons mee wat mijn zus en ik als prettig ervaarden.

Prettige, warme en empatische begeleiding

Professioneel zonder afstandelijk te zijn. Er werd meegedacht en ruimte gegeven over het invullen van een mooi afscheid.

Goed, wel wat slordigheden!

Over algemeen tevreden maar wel wat slordigheden in de hele voorbereiding. - ik heb zelf de overledene aangekleed en verzorgd. Ik wist niet dat je daarvoor 130,00 moet betalen, is niet verteld maar zag het op de rekening. - aantal foutjes in de factuur(werd wel zelf ontdekt en hersteld door PC) - omleiding naar begraafplaats. Hoorde wij op de dag, dit moet ook van tevoren gezegd worden zodat genodigden geïnformeerd kunnen worden of zorg voor een route kaartje voor bij de kaart. - slordige fouten in de opmaak kaarten, naam verkeerd, geboortejaar verkeerd, dat zijn slordigheden die in het eerste concept al niet nodig zijn. Wij waren scherp, maar in gevallen bij families waar dat misschien niet zo is mag dat niet gebeuren. Dan moet dat gewoon meteen goed staan in het eerste concept! - de persoon die ons heeft begeleid was wel heel lief en vriendelijk. Fijne dame!

Goede ondersteuning en begeleiding in deze moeilijke tijd.

Zeer vriendelijke, toegankelijke en behulpzame medewerkers welke voor je klaar staan en waar je met al je vragen terecht kan.

Pr blackofesioleel en aardig personeel

Zeen positie en ondersteunend

Correct, netjes maar zeker persoonlijk

Vanaf het eerste moment super correct en alles netjes en vriendelijk geregeld. Ons contactpersoon Cees Jan heeft ons op een professionele maar zeker een zeer persoonlijke manier geholpen. Hiervoor nogmaals onze dank.

Helemaal top geregeld

Het was ondanks al het verdriet een mooi en goed geregeld afscheid

Perfect en discreet

Van wege het feit dat mijn echtgenote al langer ziek was hebben wij al op voorhand met een uitvaartconsulente van de PC een aantal wensen kunnen doornemen en ons daarmee voorbereidt. Na het overlijden van mijn echtgenote, is de uitvaartbegeleider mevr. Boendermaker bij ons thuis geweest. Ze heeft de uitvaart en alles wat daarom heen hangt op een zeer professionele wijze begeleid. Dit deed zij zeer bewogen en op een empathische wijze die wij als nabestaanden erg hebben gewaardeerd.

Mooi afscheid in moeilijke tijd

We hebben het contact met de uitvaartleiders als zeer prettig ervaren. Tijdens het eerste gesprek hadden we een aantal specifieke wensen die eerst niet mogelijk waren volgens de uitvaartleider, maar na wat aandringen van onze kant is het toch goed gekomen. En zo hebben ze uiteindelijk een heel mooi afscheid geregeld. Met name over de begeleiding en persoonlijke benadering van uitvaartlocatie Crematorium Hoorn zijn we erg te spreken. Alles was daar echt tot in de puntjes geregeld, met heel veel respect voor de overledene en nabestaanden.

Hele fijne ervaring

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik zelf in een kantoorfunctie werk bij PC Uitvaart en dat, toen mijn vader overleed, de keuze voor mij logischerwijs voor PC Uitvaart was. Dat neemt niet weg dat ik hiervoor geen persoonlijke ervaring had met PC Uitvaart en haar dienstverlening en dat ik zelf nog nooit een uitvaart heb moeten regelen. Het moeten regelen van een uitvaart brengt dan ook bij mij met zich mee: 'Wat moet ik doen?', 'Waar begin ik?'. Het is dan fijn als iemand je door dat proces leidt en op een warme, persoonlijke manier met je in gesprek gaat. Je kordaat zaken uit handen neemt en je ontzorgt. Daar wil ik Suus voor bedanken. Zowel de (logistieke) organisatie als het begeleiden van de uitvaart zelf, was uitstekend. Hierdoor voelden mijn broer en ik ons lichter en konden we ons richten op ons verdriet en andere zaken. Daarnaast wil ik mijn collega's Melissa en Rakesh bedanken voor de professionele en respectvolle manier, waarop zij mijn vader hebben opgehaald en team Hoorn die op hem hebben gepast.

GOED VERZORGD

de uitvaart begeleider heeft het heel correct allemaal geregeld

Aandacht, respect en proffesioneel

Uitstekende begeleiding in een moeilijke tijd

Mijn vrouw en ik hebben PC Uitvaart gevraagd de uitvaart te verzorgen van de moeder van mijn vrouw. Zij begrijpen de problematiek heel goed van het moeten regelen van zaken in een moeilijke tijd. Het contact was prettig en warm en wij kregen begeleiding naar een opzet geheel naar onze wens. Niet alleen v.w.b. de invulling van de plechtigheden, maar ook o.a. keuze voor bloemstukken en invulling voor de rouwkaart. Ook kregen wij handvatten voor organisaties die ons verder kunnen helpen met andere praktische zaken, zoals het opzeggen van abonnementen en het leeghalen van de woning. Wij hebben de uitvaart ervaren als professioneel, persoonlijk, mooi en waardig.

Good organization and service

Friendly and caring leader, the people who are allowing the viewings need to be less strict and more empathetic

Compleet goed geregeld

Alles was zeer duidelijk en het zelf indelen van het afscheid met beeld en geluid gaat fantastisch makkelijk en overzichtelijk.

PC heeft in zijn begeleiding maximaal bijgedragen aan de uitvaart die de overledene en wij wensten.

We hebben een mooi programma met muziek, foto's en toespraken en Katholieke rituelen kunnen maken voor mijn moeder. Het online programma was daar heel handig bij. De kleine aula van de Nieuwe Ooster was een mooie locatie hiervoor. Net een kapel. Robert Peterse was altijd bereikbaar via chat, dacht mee en was meelevend. Dat kun je goed gebruiken bij het regelen.

een hele prettige ervaring in zo'n heftige periode

De dag na het overlijden van mijn vader Rob van Brederode stond Robert bij ons op de stoep. De naamgenoot van mijn vader en met hetzelfde (levens)motto; Komt (allemaal) goed! En dat is gebleken..... Alles, met veel liefde, humor en aandacht, tot in de puntjes doorgenomen. Het was ook heel erg fijn dat wij hem in de tussenliggende dagen konden benaderen per mail en per telefoon voor zaken waar wij tijdens de eerste bespreking nog niet aan hadden gedacht. Het afscheid zelf was voor ons een prachtige dag, precies zoals we bedacht en gehoopt hadden. Wij zijn Robert zeer dankbaar voor alles tijdens deze week maar ook in de periode na de begrafenis.

Mijn kinderen en ik zijn uitetmate tevreden

Mijn kinderen en ik zijn uitermate tevreden over uw uitvaartbegeleider Raoul vsn der Mey

Respectvol

Pc uitvaart heeft de uitvaart van mijn vrouw geregeld Wij zijn super tevreden hoe het van begin tot het einde was geregeld Speciale dank aan ilonka die de dienst ,zeer warm en respectvol heeft begeleid Ook Speciale dank aan het personeel crematorium Zaanstad zeer respectvol en liefdevol ervaren door mijn zoon van 14 en ikzelf Peter en danny meijer

Zeer professionele, persoonlijke service

De uitvaartbegeleider, de medewerkers die mijn vader thuis kwamen ophalen, de medewerker met wie ik de laatste verzorging, mijn complimenten en dank aan allen. Hele nette, professionele maar zeer persoonlijke en vriendelijke begeleiding. Het kon niet beter. Zonder anderen te kort te willen doen gaat onze speciale dank uit naar Astrid ten Oever, uitvaartbegeleider. Want een fijne mevrouw, uitermate geschikt voor haar werk. De begeleiding en ook de nazorg hebben we als zeer fijn ervaren.

Aandacht en goede zorg

Vanaf het moment van ophalen t/m de crematie is alles perfect geregeld. Muziek op tijd gestart er werd de tijd genomen een waardig afscheid in alle rust.

Vlekkeloos

Schriftelijke info en de begeleiding door Astrid ten Oever van hoge kwaliteit

Superfijne service

Ik vond iedereen heel erg professioneel, en fijn communiceren. Kon niet beter

Keurig verzorgde uitvaart van beide ouders

Keurig verzorgde uitvaart van beide ouders

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.