Bekwaamd en goed georganiseerd

Goed uitgelegd en meegedacht door corina Ik vind alle medewerkers van de PC Uitvaart erg rustgevend

Goed verzorgd.

Goede ervaringen.

Alleen maar prettige ervaringen.

Perfect gweregeld

Kennis van mij is overleden op Madagaskar en is door zowel Verzekeraar als een internationale begrafenisondernemer vervoerd van Madagaskar naar Schiphol om te worden overgedragen aan PC uitvaart. Aangezien deze kennis totaal geen familie (meer) heeft in Nederland veel overleg gehad met Sybrich hoe we toch een waardig afscheid konden geven. Zijn partner woonde in Indonesie dus kwam ook het idee om de uitvaart middels een lifestreem te doen. Alles is verzorgd tot in de puntjes. Top geregeld allemaal.

Het contact met de uitvaartbegeleider was uitstekend en de ceremonie was precies zoals mijn moeder het had gewild.

geweldig goed

het is een goed uitvaart bv ben zeker tevreden mee

Meelevend behulpzaam en vriendelijk

Mijn vader wou alles sober. Pc uitvaart heeft goed geluisterd en advies gegeven. Niet iets opgedrongen en alles en iedereen in waarde gelaten. Uitvaart is al verdrietig en moeilijk genoeg. Dank jullie voor jullie steun en vooral Tessa dank je wel. Gr. Elly

Alles naar went!

Uitstekend uitvaartbegeleiding: Alles naar wenst, hartstikke bedankt!

Een zeer mooie dag!

Als een zeer mooie dag. Margreet is een topper, goede begeleiding en vooral de communicatie was zeer goed. Zoals wij het ons hadden voorgesteld, zo is het ook geworden.

Ik heb veel steun ervaren aan de begeleiding.

Zie boven

prettige contact

Een verlichting in een moeilijke tijd. Men laat je ook vrij in wat jou wens is ,en staan je ook bij met raad en daad

Zeer goed!

Hele fijne begeleiding, mw Post is een topper!!

Voortreffelijke begeleiding door Corina Steenmeijer.

Op de dag van de uitvaart van mijn vrouw kreeg ik een reclamemail van jullie van de afdeling Marketing. Ongelooflijk stompzinnig. Bovendien heeft PC überhaupt mijn toestemming niet gevraagd om me dergelijke e-mails toe te sturen. Behalve van Corina heb ik vervolgens géen excuses gekregen van de betreffende afdeling, wat ik schokkend vind.

Heel fijn geholpen

Er wordt goed geluisterd naar hoe en wat we wilde, kregen ook goede aanvullende opties/ideeën

persoonlijk

Contact was fijn en heel persoonlijk

Fijne begeleiding

Het was prettig om nu bij het afscheid van mijn moeder dezelfde begeleiding te krijgen, die we eerder hadden toen mijn vader overleed. Enig minpuntje vind ik het programma om de dienst in te zetten dat je niet meer foto's kunt tonen, 1 per toespraak en 4 per muziekstuk. Je wilt er ook geen diashow van maken, maar om ruim een minuut naar dezelfde foto te kijken, is vrij lang.

Zeer positief

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij het regelen van de crematie, er wordt meegedacht, mee geholpen en men staat open voor alle vragen die er zijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd zoals was afgesproken.

Veel respect voor de betrokken medewerkers van PC

Vanaf het vastleggen van de uitvaartwensen tot en met de uitvaartplechtigheid geweldig bijgestaan.

Fantastisch geregeld

Er werd goed geluisterd naar onze wensen

precies goed

uitvaartleidster leidde de uitvaart prima, wij zijn zeer tevreden, alles was goed naar wens geregeld

Fijn.

Heb een fijn gesprek gehad met de uitvaart leider. Deze heeft ook de crematie geleid en alles was keurig geregeld ,foto's en muziek . Ben zeer tevreden.

Vertrouwd en betrokken

Al meerdere keren heeft onze familie gebruik gemaakt van de diensten van PC. Ook de laatste keer weer werd een enorme zorg uit handen genomen door de medewerkers van PC. Dit deden zij met oprechte betrokkenheid en tot in de puntjes verzorgd.

Keurig verzorgd

Vriendelijke meelevend personeel, uitvaart verzorgd zoals wij het graag wilden, meedenken met ons,het kon niet beter

Heel goed.

Alles was in de puntjes geregeld.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.