Zeer correcte en behulpzame medewerking

Fijne benadering, prettige hulp en uitleg. En fijne snelle reactie op vragen en melding van overlijden

Onze ervaring is zeer goed.

Dennis Ganseij was onze uitvaartbegeleider.Dat heeft hij volledig volgens onze wensen gedaan.Het was een mooi en waardig afscheid!

Een vriendelijke behulpzame en meedenkende ervaring

Als de zin hierboven

een hele goede ervaring doordat de begeleiding van uit de PC top was.

Zeer prettige ervaring met de uitvaart begeleider en het uitvaart centrum te Zaanstad.

Top service

Zeer vriendelijk en snel geholpen. Met aandacht voor de mens, maar ook voor de details.

Pure perfectie

Thuis aan tafel, luisterend oor, perfecte hulp, geen opdringen, maar recht naar mijn wensen toe...

De uitvaart was keurig geregeld.

PC uitvaart begeleidster heeft ons met alles vlot en keurig geholpen. Alles klopte wat wij graag wilden.

het was allemaal goed geregeld en zeer duidelijk .

ik was zeer tevreden

Fijne service

Heel hartelijk en medelevend en hij nam ook echt de tijd voor je Hij gaf je niet het gevoel van opschieten ik heb het druk

Mooi afscheid gehad

Vanaf de aanmelding tot en met het afscheid een fijne begeleiding gehad van de medewerkers van PC uitvaart. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Mooie locatie voor een intiem afscheid.

Geweldig.

Onze begrafenisondernemer was Jeroen van Ophoven. Wat een lieve, aardige, zorgzame man. Het anticiperen naar mijn kleinkinderen over hum overgrootmoeder, het reflecteren op foto's die langs kwamen. De netheid hoe hij gekleed was. Maar ook de telefoon en WhatsApp gesprekken waren zo vriendelijk. Wij hebben samen met Jeroen een zeer waardig afscheid genomen van mijn moeder. Wat een fijne vent.

Fijne mensen met oog voor het verlies

Wat een prettige mensen werken er bij PC uitvaart. Er wordt met je meegedacht, ze nemen alle tijd en hebben oog voor het gevoel van dat moment. De ruimtes zijn warm aangekleed en zorgen voor een intieme sfeer.

Aan alles is gedacht.

Zeer betrokken professionele medewerkers over het gehele traject. Van klantenservice t/m uitvaart.

Zijn heel fijn geholpen, fijne gesprekken gehad.

Vriendelijk en goed afstemmend op eigen wensen

Tessa was de rust zelve en pikte gauw op dat we bij de uitvaart het leven van mijn moeder wilden vieren en niet heel zwaar het verdriet over haar overlijden wilden benadrukkken. De regelingen werden helder uitgelegd. Het verliep allemaal volgens wens. Ook erg attent dat Tessa nog voor de uitvaart ceremonie bij mij checkte of ik nog behoefte had om mijn moeder te zien. (Dat was niet het geval). Tessa heeft ons uitstekend begeleid. Misschien 1 klein kwestietje: de uitvaart was maandagmiddag om 13.30, maar ons werd verzocht de bloemen uiterlijk zaterdag naar het crematorium te brengen zodat het daar in de koeling kon worden bewaard. Dat verwonderde de dame van het crematorium nogal want er was helemaal geen koeling (alleen een kast die open was met zomerse buitentemperatuur). Bovendien hadden de bloemen makkelijk maandag afgeleverd kunnen worden, aldus het crematorium. Het boeket van € 300,- was dus twee dagen te vroeg en niet gekoeld. Dat leverde wel een klein stress moment voor ons op. Maar gelukkig bleef het boeket in goede staat

uitstekend

De uitvaartbegeleider heeft onze wensen op een juiste wijze uitgevoerd. De contacten waren vriendelijk en 'to-the point'.

Zeer vriendelijke en fijne ondersteuning bij de uitvaart

We zijn blij met de ondersteuning van de uitvaart, zeer vriendelijk en goed geholpen

Prettige ervaren

Deskundig en prettig begeleid

Heel goed

Heel goed

Goede begeleiding

Prettige samenwerking en goede tips en voorstellen op het juiste moment.

Geweldig, 3de maal in aantal jaren gebruik van moeten maken

Wij zijn al 3 keer (moeder, schoonvader en recent een zwager) fantastisch geholpen, alles keurig geregeld en met hele vriendelijke meelevende medewerkers. Wij denken dat het ook echt zo hoort, alle aandacht voor de familie en nabestaanden. Enige minpuntje, ze serveren geen cappuccino bij de uitvaart :-)

Snel en goed geregeld

Alles was tot op de puntjes verzorgd. Goede telefonische contact, zelfs 's avonds en in het weekend. Ze boden veel hulp en adviezen aan. Ze nemen veel tijd voor het bespreken van de wensen.

Bekwaamd en goed georganiseerd

Goed uitgelegd en meegedacht door corina Ik vind alle medewerkers van de PC Uitvaart erg rustgevend

Goed verzorgd.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.