Alles naar wens verlopen

Alles naar wens verlopen

Fijn geholpen door Tessa met alles regelen van crematie van moeder.

Fijne onderneming voor regelen uitvaart

Mijn ervaring is dat door een fijne uitvaartbegeleider er een ontspannen sfeer was bjj het regelen. De uitvaartbegeleider gaf meteen aan dat hij er niet zat om geld te verdienen maar om een mooie uitvaart te verzorgen. De gehele uitvaart was goed geregeld.

Een prettige ervaring.

De uitvaart ervaar ik als een goed verlopen gebeurtenis. Jammer van het gemiste groen, maar verder verliep alles goed.

Geweldige begeleiding

Helen, je bent een topper !!!

Heel fijn geholpen Echt mensen met een warm hart

op een rustige en eervolle manier!

mijn Italiaanse vader overleed bij ons thuis. (niet verzekerd en zonder BSnr...) PC uitvaart heeft op een zeer correcte en respectvolle manier zaken afgehandeld. We hebben zelf de uitvaart geregeld (moest tweetalig), maar het overbrengen en verzorgen was in handen van PC uitvaart.

Zorgvuldig en met aandacht

Een zorgvuldige en professionele invulling en uitvoering van alle onderdelen van het afscheid en de uitvaart. Met oprechte aandacht voor de nabestaanden.

zeer bekwaam personeel

Reeds 4 begrafenissen meegemaakt en tevreden gewbleven

Goed gevoel

Alles was naar wens en er werd fijn meegedacht.

Professionele begeleiding

Onze uitvaartbegeleider was Daniel, een zeer betrokken uitvaart begeleider met veel ervaring.

Professioneel

Geen nadere toelichting

Erg warme respectvolle kundige begeleiding

We hebben het erg fijn gevonden door jullie begeleid te worden in deze moeilijke tijd. Met zoveel respect en warmte!

Goede begeleiding

Cees Jan heeft ons heel goed begeleid. Alles met veel geduld ..erg vriendelijk en warm. Ook na de crematie nog gebeld om te vragen hoe het ging.

Het was en is ook nu nog gewoon goed

U bent nij voor Ik had een beoordelingen willen sturen als alles is afgerond Rekenig Ophalen urn 2 nov. as en algehele afhandeling. Ik ben samen met vrienden en voor haar overlijden mijn vrouw zeer tevreden over de begeleiding door mevr Helen van der Kuip. Zij heeft door haar voortdurende inzet mij /ons heel goed geholpen maken kaarten door gesprekken hoe en wat ,maar ook het maken van een afscheids verhaal tijdens de begrafenis en de gehele begeleiding toen maar ook een persoonlijk invulling van het geheel. kortom gewoon klasse er valt geen kritiek op de uitvoering te zeggen.niets dus waarmee ik wil zeggen dank dank en nogmaals dank. met vr gr A.J.Hoonakker

Alles goed uitgelegd.

Alles is duidelijk.

Empathische uitvaartbegeider

Zij voelde goed aan wat voor ons belangrijk en passend was en had goede adviezen.

Heel goed geregeld

Super goed begeleiding door tessa . Werd zelfs in weekend gebeld hoe het ging .

Mijn Vader mijn Moeder mijn broer mijn zus mijn oom en mijn opa hebben bij de PC uitvaart B.V. gewerkt en Vader en Moeder hebben bij de rouwkamers gewoond in de PC Hoofdstraat te Amsterdam ze zijn ook allen begraven door de PC Uitvaart. Ik woon nu in Dronten Op 16 september 2023 is mijn lieve vrouw overleden mij Vader heeft voor de oorlog een graf gekocht voor 4 personen op Zorgvliet mijn vrouw is daar nu ook begraven het spreekt dus vanzelf dat zij door de PC Uitvaart is begraven.

Zeer correcte en behulpzame medewerking

Fijne benadering, prettige hulp en uitleg. En fijne snelle reactie op vragen en melding van overlijden

Onze ervaring is zeer goed.

Dennis Ganseij was onze uitvaartbegeleider.Dat heeft hij volledig volgens onze wensen gedaan.Het was een mooi en waardig afscheid!

Een vriendelijke behulpzame en meedenkende ervaring

Als de zin hierboven

een hele goede ervaring doordat de begeleiding van uit de PC top was.

Zeer prettige ervaring met de uitvaart begeleider en het uitvaart centrum te Zaanstad.

Top service

Zeer vriendelijk en snel geholpen. Met aandacht voor de mens, maar ook voor de details.

Pure perfectie

Thuis aan tafel, luisterend oor, perfecte hulp, geen opdringen, maar recht naar mijn wensen toe...

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.