Hele fijne afhandeling

Zeer goed geïnformeerd

Een zeer nette ingetogen plechtigheid

We werden vriendelijk geholpen, het personeel is zeer medelevend. Vooral bij het aankleden van mijn moeder heb ik de medewerker als zeer prettig ervaren en hij nam alle tijd die we nodig hadden. Robert is echt een zeer lieve medelevende begeleider. Het was erg netjes allemaal.

Ontzorgd

De hulp en het aanbod van PC heeft ons echt geholpen in een moeilijke tijd qaarin veel in een korte tijd geregeld moest worden.

Uitstekend geregeld naar onze wensen

Aanwezigen bij deze crematie (besloten, klein) voelden zich ontspannen door de totale atmosfeer. Dit was door ons ook zo bedoeld.

X

X

Het was wederom weer uitstekend verzorgd

De uitvaartbegeleiders Robert Peterse en Jo-Ann , bedank ik voor de goede begeleiding rond de uitvaart van mijn vader .

Zorgzaamheid op maat

Het contact met Margreet en haar voorstel hoe wij de uitvaart vorm zouden geven, is ons heel erg goed bevallen. Ondanks de bijzondere situatie was Margreet adequaat én zorgzaam.

Geweldige ondersteuning

Punt van aanndacht, waar u niet echt de regie heeft. Na het overlijden van mw. Stout kregen wij 24 uur om de kamer leeg op te leveren. Wij hebben de kamer ontruimd terwijl de overledene zichtbaar nog in het verpleeghuisbed lag. Niet echt een aangename bezigheid! Het personeel liet weten dat deze druk nergens voor nodig was maar toen waren de werkzaamhede reeds gedaan. Nys

We hadden ons geen mooier, liefdevoller en persoonlijker afscheid kunnen wensen

Alle hulde aan Jeroen voor de wijze waarop hij ons heeft begeleid bij het afscheid van onze geliefde tante. Al onze wensen rond het afscheid, zelfs die we zelf nog niet scherp hadden, kregen een prachtige invulling. Hierdoor hebben we op een heel persoonlijke, intieme en liefdevolle wijze afscheid kunnen nemen. Daar zijn we enorm dankbaar voor.

Fijn om zo ontzorgt te worden.

De dragers die Lambert ophaalden waren hartverwarmend, oprecht geïnteresseerd. Het was heel prettig dat ze genoeg tijd hadden en we ook de brancard in de auto mochten duwen en dat we voor de auto uit mochten lopen de straat uit. Als Raoul net zo sympathiek was overgekomen als deze mannen op de dag van overlijden, hadden we een punt meer gegeven. Stientje vond Raoul op de uitvaart zelf prettig en de hand op de schouder werd gewaardeerd. We hadden wel een doek onder de baar willen hebben, want een kaal metaal frame deed nogal kil aan. De natuurlijke baar met de lijkwade vonden we erg mooi. We hebben aan Raoul en bestuurder laten zien dat een gordijn wel degelijk mogelijk was onder de baar. Hij zou dat meenemen voor een volgende keer. Met vriendelijke groeten van Stientje, Ernst en Peter

Er werd zeer goed geluisterd, geholpen en begeleidt

Wat een fantastische begeleiding.

Vanaf de eerste dag was het contact met jullie prima en gaf mij een gerust gevoel. Ik werd goed begeleid met Raoul en later Jo_ann.

Mooie uitvaart, goed begeleid

De uitvaart van mijn moeder was perfect verzorgt door PC uitvaart. Ze nemen de tijd om je goed voor te lichten over de mogelijkheden en de kosten, en denken met je mee hoe het te organiseren. Wij hebben gekozen voor afscheid in de familiekamer. Het was alsof de familie en vrienden op bezoek waren in een grote woonkamer, wat voor ons een mooie en intieme manier was om afscheid te nemen.

Gewoon goed en liefdevol

Goeden uitleg door de pc begeleidster Gaf ons een warm gevoel bij het geheel van begin tot het eind

Hulde aan Mariette Roorda

Liefdevol

Dat de mensen dachten dat we Astrid van PC al heel lang kenden geeft wel aan hoe persoonlijk ze overkwam .Iets waar we heel blij mee waren Ze heeft ons afscheid van mijn man Eric goed begeleid.

Prima en fijne begeleiding

Goede ervaring ondanks moeilijke omstandigheden.

Zeer hulpvaardig en begripvol

Dankzij de begeleiding en ondersteuning van Astrid ten Oever is het bijzonder mooie uitvaart geworden. Dat werd door ons zeer op prijs gesteld. Mede namens Filip en Martin, hartelijk dank daarvoor

Prima be/afhandeling van de uitvaart

Mariette herft ons prima opgevangen en begeleid tijdens het gehele proces

Netjes goed geregeld

Alles is naar wens gegaan.

Professionele begeleiding

Gesprek met uw uitvaart deskundige hebben wij als prettig ervaren. De tijd en de rust tijdens de bespreking voor de crematie eveneens.

Fijne Goed verzorgde uitvaart voor onze moeder.

Prima voorgesprek met uitvaart begeleidster. Al onze wensen en vragen werden besproken, ingepland en duidelijk uitgelegd waarbij alle tijd werd in een ongdwongen sfeer.. Goede begeleiding in voortraject keuze van kaart, muziek, toespraken en tijd indeling, duidelijke uitleg van de plechtigheid. Uitvaart zelf is goed begeleid in een ongedwongen en vriendelijke sfeer. Receptie met familie en genodigden wederom goed georganiseerd met prima verzorgde catering. Veel dank voor de respectvolle en vriendelijke wijze waarop we afscheid hebben kunnen nemen.

Professioneel, meedenkend, meelevend en behulpzaam.

Medewerkster Tessa Faber had niet alleen oog voor de praktische zaken. Ook de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en expertise in de begeleiding van het rouwproces hebben wij als zeer positief ervaren. Hiervoor onze dank. Wij zijn ook zeer tevreden over de medewerkster van Westgaarde die ons behulpzaam was bij het uitzoeken van een graf. Ook aan haar onze dank.

Was een prima verzorging van het afscheid en een hele fijne samenwerking

De keuze lag vast voor het crematorium in Nieuw Vennep en zo kwam ik terecht bij PC Uitvaart.

Alle werknemers van PC waren empatisch, symphatiek en professioneel. Dus in een woord: geweldig

Mijn ervaring heb ik reeds in een zin aangegeven. Maar nogmaals: zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Dus, wat mij betreft, helemaal niets op aan te merken

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.