Uitvaart was goed verzorgd maar een evaluatie terwijl nog niet alles is afghandeld vind ik ongepast

Financiële afhandeling heeft nog niet plaatsgevonden. Ik vind het netter als alles is doorlopen dat er dan wordt geëvalueerd. Ook niet meer nagebeld door de begeleider na de uitvaart.

Een uitvaart waar we als nabestaanden troost uit puttenost

De uitvaart is helemaal naar wens verlopen. Ook een pluim voor Cees Jan! Wij hebben het contact zowel voorafgaand als tijdens de crematie als zeer prettig ervaren.

Heel persoonlijk

Gewoon perfect!

Heel erg fijn geholpen.

Heel vriendelijke personen,je kan met al je vragen terecht. Er wordt geluisterd, en ze nemen alle tijd voor je. Vooral de uitvaartbegeleider was heel erg vriendelijk en een steun voor ons en begeleide ons van het begin tot het eind van de uitvaart vriendelijk en behulpzaam.

Zeer goede kwaliteit

prima geregeld ! niets te klagen.

prima geregeld. een klein puntje ? de kist ! in de hoek van de kamer , was haast niet te zien. ik zou het meer naar het midden zetten. voor de rest ! prima . hartelijk dank hier voor. met een groet van Ger Verheij en anderen.

Prima en respectvol geregeld

Fijne communicatie met uitvaartleider Sybrich van Hoboken gehad. Die echt heel druk was met veel workload ivm ziekte van collega's. Maar dat gaf geen enkel kwaliteitsverschil voor de voorbereiding en plechtigheid van onze moeder Jopie ten Bosch Woudenberg. Hartelijk dank! Andy ten Bosch

Fijne samenwerking

Er werd goed geluisterd naar hoe we het afscheid hadden bedacht. Mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Er werd meegedacht. Ik voelde veel empathie en geduld.

Prima geregeld.

Goed contact met uitvaartbegeleidster Tessa. Mede dankzij haar hebben we mooi afscheid kunnen nemen van mijn moeder.

Voelde vertrouwd aan.

Binnen 11 maanden beide ouders verloren en met PC Uitvaart was het minder zwaar en kunnen we ons mooie uitvaarten blijvend herinneren.

Efficiënt en respectvol

De uitvaart in besloten kring werd op een zorgvuldige en respectvolle manier georganiseerd.

Super service, mee denken en goede opvolging

Super service, mee denken en goede opvolging. Snelle en correcte service, waarbij de uitvaart waardig en uitgevoerd is zoals ik deze voor ogen had.

Alles plezierig verlopen

Onze uitvaartbegeleidster Sybrich van Hoboken heeft uitstekend gereageerd op onze wensen, was goed bereikbaar en reageerde snel op elk verzoek. De ceremonie bij het ophalen van mijn schoonmoeder uit het verzorgingstehuis was respectvol met gevoel voor detail.

Professioneel personeel

Professioneel personeel die klaar voor u staan om op een gepaste manier afscheid te nemen van je geliefde.

Professioneel en betrokken

Wij werden begeleid door Astrid ten Oever, en ook het contact met de andere medewerkers vonden we heel prettig.

Matig

De optie voor een tastbare vingerafdruk is niet aangeboden, pas toen ik hier naar vroeg, is er nog snel een set digitale vingerprints gemaakt en digitaal verstuurd. De tekst op de kaart, door de uitvaartbegeleider als gangbaar aangemerkt, werd door velen NIET begrepen waardoor de nabestaanden werden lastiggevallen met vragen (telefonisch en digitaal) om uitleg.

Een mooie uitvaart

Perfecte warme hulp gedurende al de stappen in het proces. Alles was mogelijk. Niks was te gek. Zelfs het naar het treinstation brengen van een aantal bezoekers, omdat er geen taxi’s te verkrijgen waren. Nogmaals bedankt voor alles.

Geweldig!!

Perfecte zorg en begeleiding door Margreet en Ilonka. Bedankt namens de familie.

Spontane medewerker . Mee denkend met de na bestaansrecht

U medewerker is zeer betrokken met de na bestaande en denkt mee. Ze zijn zeer spontaan

Aan al mijn wensen voldaan.

Een mooie uitvaart, waarbij alles zoals ik bedacht en gewenst had is voldaan. Een mooie herinnering blijft. André Hillebrand

Professioneel, kundig en zeer meelevend. Heel prettig persoon ( Astrid)

Indrukwekkende uitvaart

De uitvaart is conform onze wens verlopen

Empathisch

Fijne ervaring. Er werd goed naar ons geluisterd. Uitvaartbegeleidster was vriendelijk en attent. Ze heeft ons veel uit handen genomen.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.