Vriendelijke mevrouw, terzake kundig, niet opdringerig, zeer behulpzaam.

Belangrijk is het dat mensen, indien er een traumatische ervaring verwerkt moet worden, “begeleiding” krijgen in dit geval bij het kiezen van een gepaste uitvaart. Juist in geschetste situatie zijn mensen ontvankelijk en kunnen er verkeerde keuzes worden gemaakt. Onze ervaring is dat de dame die e.e.a. “begeleidde” dat op zeer terughoudende, gepaste wijze deed. Chapeau voor deze dame (Mevr. Tessa Faber).

alles was goed en duidelijk

fijn en prettige uitvaartleidster

Top geregeld

Ik echt super tevreden hoe pc uitvaartverzorging het heb geregeld ook wat de prijs is ook via de uitvaartverzekering ging helemaal top het eigenlijk meer dan vijf sterren waard

Prima geregeld!

Ik vond het prima geregeld. Een minimum aan gedoe. Het is mooi en waardig verlopen. Dank daarvoor!

Keurige discrete ondersteuning voor een stevige prijs

Keurige discrete ondersteuning voor een stevige prijs. Prettig contact met beide uitvaartbegeleiders. Wel aanvankelijk onpraktische instructies over de muziek (alleen MP3) die later toch weer anders bleken. Uiteindelijk hele mooie begrafenis. Stevige prijs voor een grotendeels zelf gearrangeerd afscheid zonder kaarten, koffie of wat dan ook.

Vriendelijke dame, goede begeleiding, heldere uitleg.

Vriendelijke dame, goede begeleiding, heldere uitleg.

Was helemaal prima

Snelle reactie goed begeleid om de uitvaart zo mooi mogelijk te maken

Herinnering voor het leven

Mijn moeder verliezen was zwaar, maar de uitvaart was zo fijn en goed geregeld en intiem dat dat zeker geholpen heeft in de verwerking.

Het is gegaan zo als wij het wilden

Wij zagen erg tegen deze dag op. Al blijft het verlies zeer groot, op deze dag kunnen wij met een goed gevoel terugkijken.

Netjes en correct uitgevoerd

Alles netjes geregeld

Goede begeleiding, professionele uitvaart

Door eerder overleiden van mijn vader hadden we hele goede ervaring met de PC, haar medewerker en uitvaart centrum dat we na 9 maanden ook kozen voor dezelfde combinatie. De begeleidster wist precies hoe de familie er in stond en dacht ook mee (wat als prettig wordt ervaren), het uitvaart centrum heeft er alles voor gedaan om het ons zo prettig mogelijk te maken (wat goed is gelukt). We hebben alles als erg goed ervaren, dank hiervoor.

Zeer tevreden.

Heb alles als prettig ervaren. Liefde vol , respect. Kalmte. Ik voelde me op mijn gemak, gehoord

Mijn ervaring met het Uitvaarthuis is er een om met een goed en warm gevoel op terug te kijken.

Vanaf het eerste telefoongesprek (informatief) was het gevoel goed. Daarna verzoek om mijn broer J.N. Kooke op te halen bij de Hospice Het tweede Thuis is ook naar volle tevredenheid verlopen. Maandag 13 november. Volgende ochtend 14 november eerste contact met mw. Margreet Boendermaker. Het klikte meteen. Verdere begeleiding en contact met Margreet is perfect verlopen. Margreet doet haar werk 100+ met veel toewijding en empathie. Opmerking: het samenstellen van een muzieklijst met opgave van sprekers etc. was voor mij/ons wel even heel lastig. Het zou misschien handig zijn als er iets van een toelichting te vinden zou zijn om het e.e.a. stapsgewijs te kunnen volgen. Ook liever geen pushberichten sturen.

Goed geregeld

Ik vond het heel moeilijk en verdrietig Gelukkig hadden we al wat zaken op papier gezet met dank aan Martine

Een hele fijne ervaring

Liefdevol en zorgzaam

Heel professionele benaderd en goed begeleid.

De medewerker had alles goed geregeld en goed advies gegevens. Daar wil ik bedanken.

Ik kijk er met een goed gevoel op terug

Uitvaart begeleidster heeft ons goed geinformeerd en fijn geholpen. Geen enkele negatieve ervaring. Zoals het hoort.

Alles prima en goed geregeld.

De zorg van de uitvaart is voor ons goed geregeld. De uitvaartbegeleider begreep en voelde ons goed aan.

Goed verzorgde en ontzorgde uitvaart

Het contact met PC uitvaart heb ik als prettig en respectvol ervaren. Ze denken goed mee en geven nuttige adviezen. Zo hebben wij onze moeder een mooi afscheid kunnen geven

Zeer respectvol. Cees Jan heeft ons heel goed begeleid. Fijne communicatie, ik kon hem altijd bellen. De uitvaart is mede namens hem precies gegaan zoals wij dat wilden. En mijn moeder haar wensen zijn zeker vervuld.

Zeer respectvol en vriendelijk

Niets aan de eerste zin toe te voegen.

Prettig gesprek over de wensen en mogelijkheden.

In ontspannen gesprek de hele procedure doorgesproken en naar onze wensen geregeld.

netjes geregeld en uitgevoerd

alles ging volgens draaiboek

Een en al zorgvuldigheid

Ik begin met aan te geven dat ik de begeleiding door mevrouw Margreet Boendermaker als bijzonder prettig heb ervaren. Door de empathische en rustige wijze van begeleiden kijk ik, en mede mijn familie en aanverwanten, terug op een mooie en recht doende aan mijn moeder, uitvaart. Hiervoor alle lof aan mevrouw Boendermaker en ik hoop dat u deze boodschap aan mevrouw wil of kunt overbrengen. Daarnaast vond ik de familie aula heel prettig, intiem, mooi aangekleed ook, niet zo somber. Al met al was het een heel mooi geheel. Mijn moeder keek vanaf het fotoscherm naar ons. Ik denk dat ze heel trots zou zijn geweest als ze had kunnen zien hoe de uitvaart is gegaan. Uw organisatie heeft daar een belangrijk aandeel in gehad. Ik wil u allen daarvoor hartelijk danken. Met vriendelijke groet, Ria Langereis

Van het eerste contact tot het laatste moment goed geregelde uitvaart.

Door de rustige, empathische houding van de uitvaartbegeleidster, tijdens de voorbereiding en de goed geregelde uitvoering, denkt de familie met een goed gevoel terug aan deze middag. Wij stellen stellen dat zeer op prijs want het geeft ons rust.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.