Keurig verzorgd

Gebouw is niet meer van deze tijd. Maar maakt ook niet zoveel uit, was met andere dingen bezig.

Uitstekend geregeld

Alles is keurig geregeld, vragen werden direct beantwoord. Voor zover er onduidelijkheden waren werden deze snel opgehelderd.

Alles prima geregeld

Wij zijn heel blij met hoe alles verlopen is, alles is netjes geregeld en er werk ook heel goed met ons meegedacht.

zeer betrokken en zorgzaam

Er werd door Petra direct na het overlijden van onze moeder een overzichtelijk stappenplan gemaakt van alle beslissingen en keuzes die genomen moesten worden. Hierdoor was het een duidelijk proces tot en met de uitvaart. Het was bijzonder prettig om de gelegenheid te krijgen om te helpen bij het verzorgen en aankleden. De begeleiding van Michael hierbij was erg zorgvuldig en met fijne aandacht! Vooral door de organisatie van Petra, die met rust en aandacht voor details alles onder controle hield, kunnen wij terugkijken op een waardig en liefdevol afscheid van onze moeder.

Heel begripvol en bescheiden.

Het was heel fijn om met de mensen te praten en je te laten inlichten over de mogelijkheden, en het gebeurde zoals ik het wilde en er werd niets op gedrongen.

Fijne begeleiding.

Er is goed met de wensen meegedacht en de plechtigheid was heel intiem en mooi.

Prima contact

Uitvaartleider Sybrich van Hoboken is werkelijk fantastisch! Empatisch en heel erg meedenkend om oplossingen te bedenken, waardoor wij een prachtige uitvaart hebben gehad voor mijn man. Alleen het contact met de afdeling Financiën was niet fijn. Kort antwoord, voelde niet empatisch

Prima begeleiding

Ok

Troostend

In onze donkerste dagen zijn wij ontzettend goed en liefdevol geholpen door de mensen van het uitvaartcentrum. Niet alleen via de telefoon en de e-mail, maar ook op het uitvaartcentrum zelf zijn wij ontzettend goed ondersteund en begeleid. Voor mij heel troostend en liefdevol. Heel dankbaar voor alle lieve mensen die ons bijgestaan hebben in deze moeilijke periode.

Inlevingsvermogen van de organisatie is goed

Welk deel van de organisatie ook betrokken was bij de afhandeling, daaruit blijkt dat er goed werk is verricht om het emfatisch vermogen tot uitdrukking te laten komen naar de nabestaanden toe. Fijn dat er is nagedacht en aan gewerkt wordt om dit steeds weer tot stand te laten komen. Ontzorgen is het gevoel dat overkomt en ook in de praktijk wordt gerealiseerd.

zeer tevreden

Prettige contact. Een deskundige uitvaartleider die ons zonder veel poespas door het proces heen leidde. Geen 'verkooppraat'. Ik vond het fijn om te merken dat op de achtergrond werd meegekeken, hoe wij het muziek- en beeldportaal gebruikten. Dat geeft vertrouwen. Ook fijn dat de uitvaartleider kort vooral nog even contact opnam om te controleren of er nog bijzonderheden waren.

Prettig geholpen en Corona dacht ook heel goed mee met onze situatie. Mijn zuster is keurig begraven dankzij haar.

Alles netjes geregeld en waar nodig aangepast in overleg

Zie hierboven.

deskundige en vriendelijke begeleiding

Deskundige en vriendelijke begeleiding met tips van onze uitvaartverzorgster.

Vriendelijke en zorgvuldige begeleiding

Passende zorgzaamheid en efficiency

Mede door de deskundige en toegewijde begeleiding van Margreet Boendermaker zijn de 2 uitvaarten die wij in oktober én november volledig naar onze wens verlopen

Het was prima geregeld .Alles ok

alles wasprima geregeld

Respectvol met een groot hart

In een woord zijn wij zeer tevreden hoe wij begeleiding kregen in deze verdrietige tijd van Joan luisterde oor en zeer vriendelijk en behulpzaam en professioneel dank je wel.

Bijzonder plezierig en meedenkend afgehandeld ondanks de omstandigheden

Vanaf de eerste ontmoeting een goede band, en gaande weg naar de crematie, voortdurend contact gehad om zaken niet te vergeten, en belangstelling getoond. Gaf ons een steun in de rug, en is als zeer positief ontvangen. 1 tip voor crematorium Purmerend, de achteringang waar mijn schoonmoeder naar binnen ging, zou op een andere manier kunnen. Dat deed afbreuk aan de plechtigheid.

Heel prettig

Alles was prima geregeld en Mariëtte was er al het nodig was en bleef op de achtergrond als alles liep

Uiterst zorgvuldige informatie door begeleidster in een uiterst prettige atmosfeer. Nam de tijd om het geheel in goede banen te leiden. We zijn hierover zeer tevreden.

Prima verzorgd.

Een kleine opmerking. Het was moeilijk om een uitvaartbegeleider thuis te ontvangen. Na een aantal telefoongesprekken is er toch iemand op zondag gekomen. De overledene is gestorven op 10 november jl. maar pas gecremeerd op 22 november 2023. Hele rare reacties van iedereen dat de overledene zo lang boven aarde heeft gestaan. Het had te maken met 'Hemelen'. De uitvaart op zich is heel goed ontvangen door de aanwezigen. Veel dank aan de uitvaartbegeleidster Ilonka.

Heel vriendelijk en deskundig geholpen

Zie hierboven. Margreet heeft ons perfect bijgestaan in moeilijke tijd

Goede ondersteuning

Alles was goed geregeld we mochten alles volgen en heeft ons hiermee ons leed verzacht

Vriendelijke mevrouw, terzake kundig, niet opdringerig, zeer behulpzaam.

Belangrijk is het dat mensen, indien er een traumatische ervaring verwerkt moet worden, “begeleiding” krijgen in dit geval bij het kiezen van een gepaste uitvaart. Juist in geschetste situatie zijn mensen ontvankelijk en kunnen er verkeerde keuzes worden gemaakt. Onze ervaring is dat de dame die e.e.a. “begeleidde” dat op zeer terughoudende, gepaste wijze deed. Chapeau voor deze dame (Mevr. Tessa Faber).

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.