Een respectvolle uitvaart in een prachtige ambiance

Een uitvaart in besloten kring. De bijeenkomst vond plaats in een mooie intieme ruimte. Voor ons de juiste sfeer. De "groene" kist van vlas bleek een perfecte keuze te zijn. Mooi en milieu vriendelijk. De aangedragen suggesties van de uitvaartbegeleider sloten heel goed aan bij onze situatie. Ook fijn dat de gekozen muziek te uploaden was. Een zeer uitgebreide bron waarin wij al onze keuzes konden terugvinden.

Zeer koude ontvangst Crematorium Zaandam

Wij werden pas zeer laat naar de ontvangstkamer beneden gezonden. Ook werden wij niet naar de familiekamer verwezen, pas toen de uitvaartleider rijkelijk laat arriveerde. Er stond een koffiemachine, niemand van het Crematorium was aanwezig. De koffie verzorgen deed de uitvaartleider, dit was wel weer netjes maar hier was helemaal niet over gesproken vooraf. Er was veel gebak over en dit wilde ik meenemen maar er was niemand aan wie wij iets konden vragen. Uiteindelijk kregen we een doos overhandigd. Ik heb later nog gevraagd of ik de slide show mocht ontvangen dit kon niet. Ook had ik het fijn gevonden als er een foto was gemaakt van de kist met bloemstukken. De uitvaartleider kan wat beter/meer terugkoppelen. De overledene had een kaartje waarop stond dat er korting zou zijn maar dit was afgeschaft?

Heel goede begeleiding.

Uitstekende begeleiding van Mvr. Petra Boel. Als er meer mensen waren zoals zij dan kwam het allemaal goed onder deze moeilijke omstandigheden.

Uitstekende begeleiding

Vanaf het eerste telefoontje, de begeleiding van de uitvaartleidster en op het centrum alles prima geregeld. Ook de persoonlijke emoties werden niet vergeten.

Een dikke 10 voor het afhandelen

Ben heel tevreden voor het afhandelen

xxxxx

xxxx

Heel persoonlijk, warm en professioneel

Erg prettig contact en was heel fijn om flexibel de uitvaart vorm te kunnen geven.

Keurig verzorgd

Vriendelijk en heel lief verzord,helemaal top !

De uitvaart is uitstekend verlopen.

Wij hebben de plechtigheid in deze omstandigheden als heel prettig ervaren. En hebben op een mooie en nette manier afscheid kunnen nemen. Alles was goed geregeld en is heel netjes begeleid. Onze complimenten en dank daarvoor.

Heel goed en respectvol geregeld.

Onze ervaring met Sybrich van PC Uitvaart was heel fijn. Duidelijk, rustig, respectvol en altijd bereikbaar voor vragen.

Mooi

Alles zo goed geregeld, en naar wens

Fantastisch

Professioneel en makkelijke samenwerking.

Goed geregeld

Het was heel mooi en waardig.

De gehele begeleiding is zo mooi gegaan, zo erg tevreden over de begeleider.

zeer goed geholpen en fijne uitvaartbegeleider.

Wij zijn zeer tevreden met de uitvaart van onze moeder. Gegaan zoals zij het wenste. complimenten voor Jeroen van Ophoven meelevend en zeer vriendelijk.

Liefdevol en correct geregeld

Van begin tot eind zijn de contacten adequaat geweest en is de gehele uitvaart mooi verlopen.

Mooi, respectvol en fijn geregeld door mijn collega’s

Ik werk zelf al 18 jaar bij PC Uitvaart dus ik weet hoe ik het niet wil! Mijn moeder heeft zelf voor onze lieve Meraud gekozen en alles met haar doorgenomen, zelfs nog op de laatste dag dat ze aanspreekbaar was. Eddy en Emil hebben mijn moeder met veel respect uit de hospice gehaald, toppers! Isaias heeft samen met ons de verzorging gedaan, respect. En op mijn eigen vestiging Zaanstad was het een warm bad, dank jullie wel hiervoor.

Deskundig, vriendelijk personeel

Meraud uitvaartbegeleider zeer vriendelijk, punctueel, professioneel en meedenkend. Collega’s die thuis kwamen ook aardig.

Heel prettig

Begripvol, meelevend, praktisch

Goed geregeld

Uitvaart is prima verlopen, mede dankzij de goede begeleiding van Jo-Ann.

Heel erg fijn

Onze ervaring was erg fijn. We zijn goed opgevangen en begeleid.

Keurig verzorgd

Gebouw is niet meer van deze tijd. Maar maakt ook niet zoveel uit, was met andere dingen bezig.

Uitstekend geregeld

Alles is keurig geregeld, vragen werden direct beantwoord. Voor zover er onduidelijkheden waren werden deze snel opgehelderd.

Alles prima geregeld

Wij zijn heel blij met hoe alles verlopen is, alles is netjes geregeld en er werk ook heel goed met ons meegedacht.

zeer betrokken en zorgzaam

Er werd door Petra direct na het overlijden van onze moeder een overzichtelijk stappenplan gemaakt van alle beslissingen en keuzes die genomen moesten worden. Hierdoor was het een duidelijk proces tot en met de uitvaart. Het was bijzonder prettig om de gelegenheid te krijgen om te helpen bij het verzorgen en aankleden. De begeleiding van Michael hierbij was erg zorgvuldig en met fijne aandacht! Vooral door de organisatie van Petra, die met rust en aandacht voor details alles onder controle hield, kunnen wij terugkijken op een waardig en liefdevol afscheid van onze moeder.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.