Mooie uitvaart

Prachtige uitvaart voor mijn papa.. Robert Peterse heeft ons goed bijgestaan. Zeer tevreden over de service.

Vanaf het eerste contact vertrouwen

Rustige uitleg en hulp bij uitzoeken kaart en bloemen. Tijdens de uitvaart prima ontvangen en verzorging van koffie enz. Een uitvaart die geheel volgens de wens van de overledene is verzorgd. Ook het contact na de uitvaart was fijn om nog even te bespreken.

Was prima geregeld.

Alles was geregeld zoals ik dat wilde.

Alles keurig geregeld

Robert heeft de afscheid van ons vader draagbaar gemaakt.

Robert je bent een topper in jouw vak!

Prettig contact, uitgebreide informatie, meedenkend

Enige minpunten waren helaas wel aanwezig: Het condoleance boek lag niet in de ruimte waar de mensen zich vooraf verzamelden. Wel bij het condoleren achteraf maar lang niet door iedereen gezien en dus niet getekend, ook omdat er mensen direct na de crematie weg gingen en het dus helemaal gemist hebben. De muziek cd’s aangeleverd omdat er 2 nummers niet op de lijst stonden moest ik nb zelf weer ophalen bij het crematorium. Alles werd door één persoon geregeld, alleen op de dag van de crematie had ze vrij ( begrijpelijk) maar het was niet mogelijk om de ander alvast te ontmoeten. Zelf bellen om uiteindelijk de rekening te krijgen is niet zoals het hoort en dan ook nog eerst een foute waar de polissen niet van afgetrokken waren. Jammer

Heel fijn

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de hele uitvaart geregeld was. Een uitvaart is iets wat je (gelukkig) niet veel mee maakt en dan is het fijn, als er iemand is die je daarin op een rustige en adequate manier begeleid. Wij hebben het contact met onze uitvaartbegeleidster Sybrich van Hoboken als zeer prettig ervaren en konden met al onze vragen bij haar terecht. Onze moeder heeft daardoor een mooie en waardige uitvaart gekregen.

Zeer vriendelijk en meedenkend

Tot in d puntjes geregeld ook na de crematie

Precies zo geregeld zoals we het graag wilden

Zoals boven in 1 zin

Fijne ervaring

Contact persoon was bekwaam en erg prettig in de omgang, dacht mee en was zeer behulpzaam. Alle afspraken werden nageleefd, alle communicatie ging netjes en vlot. Alles wat tot in de puntjes geregeld.

Goed verzorgd

Alles keurig geregeld door Margreet

Liefdevol

Hele goede en positieve ervaring met PC uitvaart. Ilonka heeft ons bijgestaan en heeft met veel ervaring en liefde gedaan. Ons allemaal aangehoord en heel goed meegedacht. Heel prettig allemaal en ook alles netjes geregeld en mooi gedaan. Zeer tevreden

netjes en empatisch

Tessa luisterde goed naar onze wensen. Gaf tips en advies. Jammer dat zij bij onze intieme bijeenkomst bij de uitvaart van moeder reclame op haar spotify app kreeg. Advies is voor een gelegenheid als een uitvaart toch te zorgen dat je anders voor een maand betaald. Het zijn niet extreme kosten en je maakt het voor de bijeenkomst netter. Nu moest ik zelf het nummer opzoeken, was niet erg, maar het anders gemogen.

Was goed geregeld

Was goed geregeld

Alles was perfect geregeld op een fijne wijze

Alle afgesproken wensen werden vlekkeloos uitgevoerd en waren van prima kwaliteit. Als alles goed is geregeld dan geeft dat een rustig en goed gevoel.

Prettig

Heel prettig

Zeer professioneel en goed geregeld

Ik vind de website(s) wel moeilijk navigeerbaar. Lijken meerdere paginas te zijn met dezelfde informatie. Was moeilijk daar zaken vinden, zoals makkelijk een overzicht van de verschillende soorten kisten. Uiteindelijk een PDF gevonden, maar kosten me een aantal keer zoeken.

zeer veel gevoel met wat ze doen

Uitstekende begeleiding en goed verzorgde uitvaart

Alles was van te voren heel goed doorgenomen en de complete uitvaart was uitstekend en precies volgens afspraak gedaan. Mijn complimenten ook naar Corine en bedankt voor de nazorg.

De hele begeleiding voor, tijdens en na de crematie van mijn moeder is heel erg goed afgehandeld.

Zeer vriendelijke benadering door personeel.

Personeel was vriendelijk en zeer bekwaam, van begin tot einde was alles tot in de puntjes geregeld. Ook de man die bij ons thuis kwam ( Dennis Ganseij) was zeer begrip vol en heeft ons goed geholpen.

Heel goed

De begeleidster had empathie en ook dat e.e.a. zeer goed verzorgd was

uitstekende verzorging

Alles werd tot in de puntjes geregeld. Wij konden altijd bellen als er iets was. We zijn zeer tevreden.

Wat een (wederom) warme, persoonlijke ervaring!

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Er wordt zo goed meegedacht, advies gegeven en de begeleiding is heel fijn. Zo hebben we een heel mooi afscheid kunnen beleven van mijn vader 1.5 jaar geleden en nu van mijn moeder.

Geweldige ondersteuning

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.